Dodaj do ulubionych

jakie buty na zimę polecacie

10.09.13, 22:58
Witam, chciałam kupić Ecco dla synka(2 latka) ale naczytałam się, że dzieciom marzną w nich stopy zimą- wolałabym tego uniknąć.Jakiej firmy buty polecacie?
Obserwuj wątek
    • koza_w_rajtuzach Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 09:11
      Demar. Tanie, niezbyt piękne, ale świetne, ciepłe, nie przemakają.
      Mój syn w tamtym roku miał Ecco i Demar i zdecydowanie wolał te drugie, tylko je chciał wkładać na nóżki. W Ecco nie marzła mu stopa, były ciepłe, ale prawie ich nie nosił wink.
    • malinkowa81 Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 09:13
      Primigi. Dosyć ciepłe były też buty z Lidla, ale po jakimś czasie zaczęły niestety przemakać.
    • shorthair Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 16:39
      my kupujemy zimowe ecco już 6 lat u całej trójki nóżki zawsze ciepłe...
    • spirit1982 Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 16:52
      Mój synek w zeszłym roku też miał ecco i nie zdarzyło się żeby zmarzły mu nóżki, buty świetne, leciutkie, nie przemokły ani razu. Myślę, że pozostaniemy przy ecco na kolejne zimy smile
      • mamaoskarka Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 17:06
        Moj syn tez od zawsze ma ecco i nigdy nie marzly mu stopy. Ja polecam
        • sonrisa06 Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 17:43
          Też polecam Demar. Buty z Lidla też mieliśmy - były super. W tym roku pierwszy raz testujemy Bartki.
    • patatajowa Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 17:54
      jesli sie boisz zimnych stóp to polecam skórzane buty z wełną owczą np.Antylopa a nie z tex-ami.
      • jzabro Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 22:13
        Można kupić też buty i z texem i z wełną, np, elefanteny- w Deichmannie. Polecam, bardzo ciepłe, wypróbowane na mrozach -20 stopni. Ciepłe też są kozaczki z Decathlonu Quechua z Novadry, mam dla siebie i są bardzo ciepłe, synowi akurat nie pasowały, bo wsuwane.
        • jesuisunpapillon Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 22:33
          Polecam Primigi i Kamik
    • greenland Re: jakie buty na zimę polecacie 11.09.13, 22:37
      Primigi, Ecco, SuperFit - te 3 marki polecam, bo testuję od kilku lat na dwójce dzieci i na sobie (na sobie Ecco i damska odmiana SuperFitów czyli Legero)
    • tomaszektt7 Re: jakie buty na zimę polecacie 25.09.13, 14:33
      polecam:
      www.net-ranking.pl/11091-kozaczki-dla-dzieci-ranking

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka