julka-4 19.09.13, 11:59 Dziewczyny znacie ten sklep?Nie potrafię znależć żadnych opinii.Młoda uparła się na piórnik który jest tylko w tym sklepie i niewiem co robić.Cena nie mała bo 99 zł się trochę się obawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nana2005 Re: KidsFunShop-opinie 19.09.13, 22:01 Kupowałam w wakacje torebkę z Violettą. Kontaktowałam się z Panią mailowo, telefon był nieaktualny podobno celowo. Następnego dnia Pani przyjechała do mnie do domu i przywiozła zamówiona rzecz. Mieszkam w Warszawie i dostawa była gratis! Nie wiem jak to się opłaca ale nie wnikam. Odpowiedz Link Zgłoś
businesstrap Re: KidsFunShop-opinie 03.12.13, 12:52 Witam, ostrzegam przed zakupami w tym sklepie. Wyludzaja pieniadze. Nie wysylaja towaru. Zakupilam plecak dla corki na Mikolaja. Nie mam ani plecaka ani pieniedzy. Nie odpowiadaja na maile. Podany numer telefonu w ogole nie istnieje. Szkoda mi tylko nadziei mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: KidsFunShop-opinie 12.02.14, 10:39 Ja zaryzykowałam i nie było rzadnego problemu.Bezproblemowy kontakt i szybka wysyłka towaru. Odpowiedz Link Zgłoś
pearls6 Re: KidsFunShop-opinie 12.02.14, 10:08 Niestety również ostrzegam przed sprzedawcą. Zamówiłam poduszkę ze smerfem na urodziny dla córeczki. Ani poduszki ani pieniędzy. Właściciel na maile nie odpisuje, a telefon nieaktualny. Skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzan-na333 Re: KidsFunShop-opinie 28.12.14, 23:53 nie polecam tego sklepu,zamowilam gitare dla dziecka i ani gitary ani pieniedzy nie mam!zaluje ze wczesniej nie sprawdzilam tej firmy! Odpowiedz Link Zgłoś