Dodaj do ulubionych

Kurtka puchowa Zara

21.09.13, 15:29
Czy te kurtki są dostatecznie ciepłe?
www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka-%282-14-lat%29/p%C5%82aszcze/kurtka-puchowa-z-kapturem-c269255p1325020.html
pytam bo cena ich jest dosyć niska, jak za puchówkę i nie wiem jak z jakością.
Obserwuj wątek
    • kornnella Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 15:36
      ivaz napisała:

> Czy te kurtki są dostatecznie ciepłe?
      > www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka-%282-14-lat%29/p%C5%82aszcze/kurtka-puchowa-z-kapturem-c269255p1325020.html
      > pytam bo cena ich jest dosyć niska, jak za puchówkę i nie wiem jak z jakością.

Cena niska bo to puchówka w stylu zary, tzn wypełnienie 100% poliester, 0% pierze i puch. Dla polskiego klienta nazwa "kurtka puchowa" niech ma i się nasyci tongue_out
      • ivaz Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 15:50
        Mam dla siebie puchówkę z Zary, jest bardzo ciepła, zapłaciłam za nią w zeszłym roku 590zł i na bank jest z puchu bo z kurtki wyłażą pióra, no i właśnie dlatego pytam bo cena tej z linka mnie trochę zbiła z tropu.
        • patatajowa Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 16:25
          klikasz "skład" i wszystko wiesz-wypełnienie 100% poliester.
          • ivaz Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 16:52
            no widzisz, gapa ze mnie, ale czułam, że to jakiś fałsz
            • kornnella Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 21:44
              Ajtam ajtam zaraz fałsz big_grin Zara tak traktuje polski rynek i tyle. Toż to u nas marka z wyższej półki, ekskluzywna marka blogerek tongue_out i jak przystało to i szlachetne materiały ma na sprzedaż:

supermarket.blox.pl/2012/10/Zara-sprzedaje-kaszmirowe-szale-z-wiskozy.html
    • heca7 Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 17:51
      Kupiłam córce tą: www.zara.com/pl/pl/dzieci/dziewczynka-%282-14-lat%29/p%C5%82aszcze/kurtka-puchowa-z-odpinanym-futrem-c269255p1294183.html
      Ale nie wiem czy jest bardzo ciepła wink Jeszcze nie miała okazji sprawdzić wink Natomiast na pewno jest puchowa tzn wypełniona puchem a nie poliestrem. Chciałam kupić tą dłuższą , taką płaszczową z dwoma rzędami guzików ale w sklepie odbyła się obrona Częstochowy, Reytan itd , że tylko ona nosi długie kurtki puchowe, że cała klasa krótkie, nie chce , nie będzie nosić i tylko TA,TA, TA. Ciekawe jak się będzie prać suspicious
      • ivaz Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 18:21
        Fajna, ale dla mojego przedszkolaka zbyt jasna, wolałbym w ciemniejszych barwach, szkoda, że tylko biała
      • agni71 Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 18:42
        Ciekawe j
        > ak się będzie prać suspicious

Miałam białą puchówkę dla siebie, prałam co tydzień sad JUż sie nie skuszę na taki kolor.
      • patatajowa Re: Kurtka puchowa Zara 21.09.13, 21:28
        sliczna, ale nie kupiłabym nie tyle ze wzgl. na czeste pranie co na wyłazące pióra.
        mialam raz jasna puchowa kurtke i piórka wyłaziły tez do środka,kurtka wygladala jak poplamiona -jasny materiał i ciemne piorka-bo nijak nie dało sie ich wyciagnac.
        oczywiscie nize zycze ci tego i moze to lepszy egzemplarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka