Dodaj do ulubionych

w h&m ruszyła przecena

23.09.13, 11:02
jak w tytule
Obserwuj wątek
    • karolinka251 Re: w h&m ruszyła przecena 23.09.13, 11:03
      a co przeceniają?
      • mamusia.chlopca Re: w h&m ruszyła przecena 23.09.13, 11:18
        Od kiedy? Wczoraj byłam i owszem była przecena na jednym wieszaku - pozostałości z kilku sezonów, plus kilka czapek/szalików/rękawiczek.
    • monix123 Re: w h&m ruszyła przecena 23.09.13, 14:48
      U nas też wyprzedaż.Byłam jak metkowali małe dziewczynki.Wielka wyprzedaż to nie jest,ale zawsze coś.
      Płaszczyki dla dziewczynek mlodszych z 99 na 60.Trochę sukienek,sweterków,bluz,koszul kraciastych.
      Dla chłopców bluzy po 20,30 zł,koszule z muszkami winkz 50 na 20,z krawatami.Trochę jeansów.
      Rozmiarówka poprzebierana,ale cos można znaleźć.
    • slonko1335 wklejone przez moderatora 23.09.13, 14:52
      Autor: mielin 23.09.13, 14:50

Byłam dziś w ZT w Warszawie i w dziale dziewczynek i chłopców wlaśnie (dziś 23.09) zaczeła się wyprzedaż -50% dużej ilości rzeczy. Patrzyłam u dziewczynek np. koszulki żółte kr. rękaw z Logg po 10zł, polar misiak jasny róż 30zł, gruba futrzasta kamizelka 40zł , mnóstwo jeansów, sztruksów po 30zł, bluzki koszulowe Logg białe i prążki po 30zł, dwupaki bluzeczek z kr. rekawkiem po 20zł, kurtka p. deszczowa rózowa panterka lub fioletowa po 60zł, jakieś szorty wiele wzorów, płaszczyki letnio-wiosenne, w kratkę granatowo-białą itd.
      Rozmiary w większości do 110 ale i większe udało i się złapać.
      Dla starszych dziewczyn też są jeansy po 40zł, koszulki po 10-20-30zł, bluzy szare z "kamieniami" za 30zł itp.
      • mielin Wyprzedaż późne lato - jesień w H&M do -50% cd 23.09.13, 16:37
        A i dla młodszych chłopców: bluzki z dł. rękawem po 20 i 30zl, np. tshirt hippo za 10zł, mnóstwo letnich ładnych polo np. w kolorowe paseczki po 20zł, sweterki cienkie pasiaste po 30zł, bluzy po 30zl, jeansy po 30 i 40zł, trampki w kolorze chyba bordo? po 30zł, koszule logg, szorty kąpielówki i inne- wszystko-50%
    • cyber-szuja Re: w h&m ruszyła przecena 23.09.13, 18:13
      Zaintrygowana informacją z forum zajrzałam do H&M we Wrocławskiej Magnolii i kupiłam dla synka w rozmiarze 110/116, np. koszulkę z długim rękawem o taką www.hm.com/pl/product/08885?article=08885-B#article=08885-B tylko w kolorze morskim za 20 zł i koszulkę star wars - 20 zł. Było sporo koszulek polo w kolorowe paski za 20 zł , małe rozmiary jeansów z angry birds (92) przecenione na 40 zł, nawet bezrękawnik z naszywkami przeceniony na 40 zł (roz,.92) ale trzeba szukać między wieszakami wystających czerwonych metek. No i ponad 200 zł zostawiłam poza zniżkami, więc pewnie dopłaciłam do tej przeceny wink Niestety nie było przecenionych kurtek czy bluz z kapturem, spodni mało - kilka par jeansów, dresów!
      • tosieuda Klif Gdynia 23.09.13, 19:25
        zajrzałam dziś przypadkiem i było kilka rzeczy,
        dla dziewczynek więcej niż dla chłopców,
        kupiłam córce dzianinową sukienkę z 59,9 na 30zł
        • edie70 Re:B-B ? 23.09.13, 19:35
          JW
          • fifiak a dla całkiem dużych 23.09.13, 20:10
            tzn dla mam? Jakieś bluzki koszulowe, bawełniane długi rękaw? Może ktoś był w Łodzi?
            • puellae_2007 Re: a dla całkiem dużych 23.09.13, 20:22
              Byłam w Bielsku, dla dzieci raczej niewiele, jak już to dresiki, albo ciuszki dla maluchów. Dla swojego na 110 cm nic nie wybrałam. Dla kobiet owszem - koszule w kratę po 30 zł, bawełniane bluzki po 20, jakieś sweterki po 30/40 zł, spodnie i spódniczki po 50 zł. Nic ciekawego jednak nie rzuciło mi się w oczy...
              • butch_cassidy Re: a dla całkiem dużych 25.09.13, 08:50
                W Manufakturze sporo damskich. Kupiłam spodnie ze 130 na 30.
                Dzięki za info smile
    • pati1707 Re: w h&m ruszyła przecena 24.09.13, 09:56
      Szału nie ma,ale opłacało się jechać smileKupiłam kamizelkę puchową za 40zł rozmiarówka przebrana,ale uchowała się jedna większa smile,bluzę za 20zł,bluzeczki z dł rękawem po 20zł,spodnie jeansowe po 40zł.Bardzo dużo koszulek,spodenek,ale ja szukałam już jesiennych ubranek.Ogólnie asortyment zależy od sklepu byłam w Plejadzie w Sosnowcu praktycznie nic nie było dla średnich chłopców,już lepiej na Stawowej w Katowicach i Silesii.
    • agni71 Re: A starsze dziewczynki w Warszawie? 24.09.13, 11:06
      Czy ktos byl wybadac warszawskie sklepy pod kątem wyprzedazy na starszych dziewczynkach? Od rozmiaru 134 wzwyż. Może ktos był w Łomiankach?
      • krasulas Re:Bytom Agora i Plejada, Zabrze M1 24.09.13, 16:00
        W Zabrzu spooooro dla chłopców i starszych dziewczynek (widać mają magazyn pełen)...
        Plejada średnio, ale można coś super kupić - chłopięce koszulki z RollingStones, PaulFrank...po 20zł. Najsłabiej w Agorze.... ale tylko tam wisiały czarne wiatrówki z fuksjową lamówką dla nastolatek (60zł)...
        Wszędzie troszkę getrów, dziwnych dziwactw dla nastolatek (okropności) i nieco rzeczy dla chłopców (patrzyłam głównie na średniaka)... Dla nich można było kupić całkiem ok bluzę 40zł, spodnie dresowe 20zł, koszulki 10-20zł. Dla starszych dziewczynek pozostałości ze spodni - paski, groszki i jakieś plamiaste... Wszędzie wisiały bluzy popielate z naszywanymi kamyczkami + bluzy/tuniki w kokardy (30zł). Reszta to stare marynarki, dziwne swetrzyska i brzydkie koszulki... Średniej dziewczynki nie oglądałam..
        Wisiały też dodatki - baleriny, trampki, ale rozmiarówka albo najmniejsza, albo ta wielka...
        Dla nas - przecenionych sporo spodni na 60 i 75zł + jakieś ostatki po 30zł!!! Do tego pełno bluzek, sukienek z działu "biurowego"....
        Panowie - wyhaczyć można było głownie fajne koszulkismile
        Także... najlepiej dla chłopców, kiepsko dla nastolatek....a myślę, że średnia dziewczynka była najciekawsza (patrząc na ilość wieszaków)...
        Sama dosyć sporo 5latkowi kupiłam + kurtkę i getry dla 10latki...
        pzdr
    • cpt1 Re: w h&m ruszyła przecena 25.09.13, 10:41
      A niemowlęce są tez na przecenie?
    • rk81 Re: w h&m ruszyła przecena 29.11.13, 11:10
      od dzisiaj -20% na wszystko iloveshopping.pl/promocje/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka