ania_kryszcz 05.10.13, 21:30 Dziewczyny do możliwości skorzystania z tych rabatów konieczny jest ten kupon z modelką czy trzeba powycinać te małe z tyłu gazety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenland Re: Rabaty z elle :P 05.10.13, 21:35 Chodziłam dzisiaj z całą gazetą, a panie w sklepach same wycinały mi te kuponiki z tyłu. W Re nawet go nie wycięli a jedynie skreślili. Troszkę się zdziwiłam, bo dzisiaj byłam z synem i mało co mogłam pooglądać, generalnie kupiłam sporo dla niego (bez kuponu) a dla siebie miałam zamiar coś wybrać jutro (jak będę sama) a dzisiaj tylko rękawiczki kupiłam i przy kasie się okazało, że z kuponu można tylko RAZ skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
aga_tka81 Re: Rabaty z elle :P 06.10.13, 00:35 Robiłaś zakupy w Reserved? Bo ja mam napisane, że na kolekcją damską. Odpowiedz Link Zgłoś
bleufox Re: Rabaty z elle :P 06.10.13, 13:41 Pewnie zalezy gdzie, w Pandorze nikt nie pytał o kupon. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rabaty z elle :P 06.10.13, 20:20 W Empiku sami mi wycięli z gazety Uwielbiam kupony zniżkowe! Odpowiedz Link Zgłoś
edyta_32 Re: Rabaty z elle :P 06.10.13, 21:18 W Radomiu Sinsay zakupy chciałam podzielić na 2 paragony bo było tego sporo dla mnie i dla siostry, oczywiście na 1 kupon z gazety. Sprzedawczyni nie zgodziła sie i kazała wszytsko na 1 paragon. No niby nie robiło nam to wielkiej róznicy, chodziło w razie reklamacji bo siostra z innego miasta, ale trszkę sie zdziwiłam . No chyba,że jestem nie doinfomowana jakaś aczkolwiek w MOHITO z fleszem 3 x podchodziłam do kasy i kobitka nie robiła problemów Odpowiedz Link Zgłoś