zawsze-mamusia27 10.10.13, 12:41 potrzebuje bardzo pilnie kupić niedroga w eksploatacji drukarkę . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: Drukarka 10.10.13, 12:46 odradzam epson, musze wyjść, jak wrócę, powiem dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Drukarka 10.10.13, 13:08 Również odradzam Epsona. Polecam Brother, mam "kombajn" (drukarka, ksero, skaner), tusz zamiennik kosztuje około 3,50zł, od dwóch lat mocno codziennie eksploatuję służbowo + dzieciaki ciągle coś drukują, nic się nie zacina, obsługa, ładowanie papieru i wymiana tuszu dziecinnie proste, żadnych awarii. Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Drukarka 10.10.13, 13:10 Potwierdzam, Brother. Też mam kombajn domowy (drukarka, ksero, skaner). Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Drukarka 10.10.13, 15:05 Polecam canon mp560 - drukarka i skaner w jednym, tusze po 5 zł (zamienniki). Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Drukarka 10.10.13, 17:06 Po wielu latach używania HP i przepłacania za tusze ucieszyłam się wręcz, że się zepsuła. Również polecam Brother. Mam 'kombajn' z wifi i nareszcie nie muszę biegać z pendrajwami albo przepinać laptop żeby drukować, tylko praktycznie mogę druk puścić z czego chcę bez kombinacji, czy to tablet czy telefon. Tusze tanie, w neonet bywają w super promocjach, a zamienniki bardzo tanie i znajomi sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś
olga727 Re: Drukarka 10.10.13, 17:15 natalek79 napisała: > Po wielu latach używania HP i przepłacania za tusze ucieszyłam się wręcz, że si > ę zepsuła. Również polecam Brother. Mam 'kombajn' z wifi i nareszcie nie muszę > biegać z pendrajwami albo przepinać laptop żeby drukować, tylko praktycznie mog > ę druk puścić z czego chcę bez kombinacji, czy to tablet czy telefon. Tusze tan > ie, w neonet bywają w super promocjach, a zamienniki bardzo tanie i znajomi sob > ie chwalą. A ile ona kosztuje (kombajn) ? Też miałam HP i te ceny tuszy Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: Drukarka 10.10.13, 17:26 Mam model DCP-J315W, kosztowała ok.350 zł. Drukowanie naprawdę bardzo wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: Drukarka 10.10.13, 17:17 Mam taką laserową i nie zamieniłabym na inną. Wydruki sekundowe- bez problemowa obsługa. Całe tonery po około 30 zł i wystarczają, uwierz mi na naprawdę długo . Płaciłam za nią rok temu 350 zł . Dużo drukuje i jeszcze tonera nie wymieniałam . DRUKARKA Odpowiedz Link Zgłoś
styczniowa2010 Re: Drukarka 10.10.13, 17:21 Chlałam jeszcze dodać że to ten model z wifi . Drukarka sobie leży gdzieś zapomniana, a ja drukuje gdziekolwiek jestem , nawet na wyjeździe, tylko trzeba ją odpowiednio skonfigurować. Odpowiedz Link Zgłoś
marika34 Re: Drukarka 21.10.19, 21:45 Ja ostatnio wzięłam drukarkę na promocji cashback z epsona, dostałam 100 złotych zwrotu, dobra opcja, bo trochę taniej wychodzi zakup, tylko tzreba zachować paragon, zeby otrzymać zwrot. Solidne urządzenie 3w1, mam L382. Odpowiedz Link Zgłoś