10.10.13, 12:41
potrzebuje bardzo pilnie kupić niedroga w eksploatacji drukarkę .
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Drukarka 10.10.13, 12:46
      odradzam epson, musze wyjść, jak wrócę, powiem dlaczego
      • aurinko Re: Drukarka 10.10.13, 13:08
        Również odradzam Epsona.
        Polecam Brother, mam "kombajn" (drukarka, ksero, skaner), tusz zamiennik kosztuje około 3,50zł, od dwóch lat mocno codziennie eksploatuję służbowo + dzieciaki ciągle coś drukują, nic się nie zacina, obsługa, ładowanie papieru i wymiana tuszu dziecinnie proste, żadnych awarii.
        • erty02 Re: Drukarka 10.10.13, 13:10
          Potwierdzam, Brother.
          Też mam kombajn domowy (drukarka, ksero, skaner).
          • mamaaoli Re: Drukarka 10.10.13, 15:05
            Polecam canon mp560 - drukarka i skaner w jednym, tusze po 5 zł (zamienniki).
    • natalek79 Re: Drukarka 10.10.13, 17:06
      Po wielu latach używania HP i przepłacania za tusze ucieszyłam się wręcz, że się zepsuła. Również polecam Brother. Mam 'kombajn' z wifi i nareszcie nie muszę biegać z pendrajwami albo przepinać laptop żeby drukować, tylko praktycznie mogę druk puścić z czego chcę bez kombinacji, czy to tablet czy telefon. Tusze tanie, w neonet bywają w super promocjach, a zamienniki bardzo tanie i znajomi sobie chwalą.
      • olga727 Re: Drukarka 10.10.13, 17:15
        natalek79 napisała:

> Po wielu latach używania HP i przepłacania za tusze ucieszyłam się wręcz, że si
        > ę zepsuła. Również polecam Brother. Mam 'kombajn' z wifi i nareszcie nie muszę
        > biegać z pendrajwami albo przepinać laptop żeby drukować, tylko praktycznie mog
        > ę druk puścić z czego chcę bez kombinacji, czy to tablet czy telefon. Tusze tan
        > ie, w neonet bywają w super promocjach, a zamienniki bardzo tanie i znajomi sob
        > ie chwalą.
        A ile ona kosztuje (kombajn) ? Też miałam HP i te ceny tuszy sad
        • natalek79 Re: Drukarka 10.10.13, 17:26
          Mam model DCP-J315W, kosztowała ok.350 zł. Drukowanie naprawdę bardzo wygodne.
    • styczniowa2010 Re: Drukarka 10.10.13, 17:17
      Mam taką laserową i nie zamieniłabym na inną. Wydruki sekundowe- bez problemowa obsługa.
      Całe tonery po około 30 zł i wystarczają, uwierz mi na naprawdę długo . Płaciłam za nią rok temu 350 zł . Dużo drukuje i jeszcze tonera nie wymieniałam .
      DRUKARKA

• styczniowa2010 Re: Drukarka 10.10.13, 17:21
        Chlałam jeszcze dodać że to ten model z wifi . Drukarka sobie leży gdzieś zapomniana, a ja drukuje gdziekolwiek jestem , nawet na wyjeździe, tylko trzeba ją odpowiednio skonfigurować.
    • marika34 Re: Drukarka 21.10.19, 21:45
      Ja ostatnio wzięłam drukarkę na promocji cashback z epsona, dostałam 100 złotych zwrotu, dobra opcja, bo trochę taniej wychodzi zakup, tylko tzreba zachować paragon, zeby otrzymać zwrot. Solidne urządzenie 3w1, mam L382.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka