lucyjkama 23.10.13, 17:41 Kupiłam coś w zeszłym tygodniu (za pobraniem). W tym tydzień bez vatu i moje zamówienie wyszłoby taniej o 100 zł. Planuję nie odebrać paczki i zamówić jeszcze raz. Czy będę mieć jakieś konsekwencje za nieodebraną paczkę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meltibi Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 23.10.13, 17:56 Lepiej odbierz i zwróć zaraz do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 23.10.13, 19:04 Dlaczego? Glowe jej urwa jak nie odbierze? Odpowiedz Link Zgłoś
spirit1982 Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 23.10.13, 18:15 Ja kiedyś zamówiłam z płatnością przy odbiorze, kiedy przyjechał kurier nie miałam gotówki i więcej się nie pojawił Konsekwencji żadnych nie było, zamawiałam potem jeszcze bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
cali.staa Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 23.10.13, 18:44 Nie będzie żadnych konsekwencji. Po prostu odmów kurierowi i z głowy. Zamów ponownie z rabatem. Odpowiedz Link Zgłoś
malowanka06 Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 23.10.13, 19:06 Ja nie odebrałam, nie było żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienia-0 Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 13.11.13, 17:02 kiedys przyjdzie wezwanie z sądu o platosci kurierskie to zobaczysz, lepiej odebrać a potem zwrocić, masz na to 10 dni a nie zachowywać sie jak dzieciuch Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 13.11.13, 21:00 kasieniu weź zadzwoń sobie na infolinie czibo to dowiesz się jakie maja procedury... Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 13.11.13, 20:19 Miałam identyczną sytuację, telefonowałam na ich infolinię, pani powiedziała, że paczki mam nie odbierać, tylko zrobić kolejne zamówienie. Tak też uczyniłam i nowa paczka jest już w domu. Co to za pomysły z wezwaniami z sądu, zachowywaniem się jak dzieciak itp.? Wszystko jest legalnie i uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienia-0 Re: tchibo-ktoś nie odebrał paczki? 25.11.13, 16:31 może i legalnie i uczciwie ale w tym sklepie, bo w innych na pewno tak nie jest. Ogolnie uważam, że kultura wymaga od nas drogie Panie aby jezeli chce się zrezygnować z zamowienia to powiadomić o tym sklep przed wysyłką, a nie nie odbierać paczek Odpowiedz Link Zgłoś