26.10.13, 09:47
Tylko w ten weekend do 70 % - w dziale zabawki. Może znajdziecie coś fajnego, ja zamówiłam kilka gier planszowych i szkicowniki projektantki.
Obserwuj wątek
    • iwmar_1 Re: Merlin 26.10.13, 10:47
      a mogłabyś wkleic jakiegoś linka?-na stronie merlina nic nie mogę znaleźć na ten temat
      • areola82 Re: Merlin 26.10.13, 10:52
        merlin.pl/zabawki/browse/section/206.html
        • stokrootka1 Re: Merlin 26.10.13, 13:06
          Zestaw kreatywny Top model - glamour w dobrej cenie. Dla fanek tego typu zestawów świetny na prezent.
    • mama_pyzuni Re: Merlin 26.10.13, 13:19
      A ja na trzech przeglądarkach próbuję wejśc na stronę Merlina i od wczoraj nie mogę sad
      Macie pomysł co się może dziać? Nie pomaga wyczyszczenie cookies...
      • joan-nako Re: Merlin 26.10.13, 13:34
        No ja teraz też nie mogę wejść, ale rano wszystko było ok.
        • gaga-sie Re: Merlin 26.10.13, 14:13
          Ja wchodzę przez Mozillę, strona pracuje wolno.
        • erty02 Re: Merlin 26.10.13, 14:19
          Rano działało.
          Dla swoich chłopaków nie znalazłam nic ciekawego w ofercie wyprzedażowej zabawek.
          Dla fanek Monster High były zestawy Totum bransoletek, akcesoria do telefonu, po 15zł, tego typu:
          www.ceneo.pl/17971193
          Torba MH z tej samej serii za ok 26zł:
          www.ceneo.pl/17770728
    • agnieszka77_11 Re: Merlin 26.10.13, 14:52
      Strona raz działa, raz nie działa. Masakra. Nie znalazłam jednak nic ciekawego dla chłopców, ale pod koniec przegladania wywaliło mnie.
      • nexan Merlin - atak DDoS - info z FB 26.10.13, 15:00
        Info z FB (Merlin.pl)

18 godz. temu:
        Drodzy Klienci,
        chwilowo borykamy się z atakiem DDoS, który uniemożliwia sprawne działanie strony www.merlin.pl Mamy nadzieję, że szybko uda nam się rozwiązać ten problem, cały zespół IT pracuje nad tym, aby przywrócić stabilność działania systemu. Przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Czym jest atak DDoS?

Do przeprowadzenia ataku służą najczęściej komputery, nad którymi przejęto kontrolę przy użyciu specjalnego oprogramowania (różnego rodzaju tzw. boty i trojany). Na dany sygnał komputery zaczynają jednocześnie atakować system ofiary, zasypując go fałszywymi próbami skorzystania z usług, jakie oferuje. Dla każdego takiego wywołania atakowany komputer musi przydzielić pewne zasoby (pamięć, czas procesora, pasmo sieciowe), co przy bardzo dużej liczbie żądań prowadzi do wyczerpania dostępnych zasobów, a w efekcie do przerwy w działaniu lub nawet zawieszenia systemu.

Około 1 godz. temu
        Drodzy - wczoraj udało się odeprzeć atak. Jednak od godzin porannych jesteśmy atakowani ponownie ze zdwojoną siłą. Sklep jest niedostępny od 20 minut - walczymy by przerwa trwała jak najkrócej.

www.facebook.com/merlinpl?ref=stream
    • agnieszka77_11 Dla fanów dinków 26.10.13, 15:14
      merlin.pl/Dinozaury-Figurki-3-sztuki/browse/product/206,1082910.html
      Cena chyba całkiem ok.
    • hoow Są jakieś kody do merlina? 26.10.13, 15:54
      No i czy łączą się z promocją na zabawki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka