Dodaj do ulubionych

śniegowce w Lidlu od 7.11

28.10.13, 14:21
www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=TN5jlX
Obserwuj wątek
    • red_ladybird_1 Re: śniegowce w Lidlu od 7.11 28.10.13, 21:11
      Czy one są dobre jakościowo? czy nie przemakają i są ciepłe?
    • aagnes Re: śniegowce w Lidlu od 7.11 28.10.13, 22:33
      Jak uda wam sie uprzedzic handlarzy z allegro i upolowac chociaz jedna pare - dajcie znac tongue_out
      (buty sa calkiem przyzwoite, raz upolowalam).
    • salma75 Re: śniegowce w Lidlu od 7.11 28.10.13, 23:38
      Chyba wezmę sprzęt foto i pójdę pofotografować jatkę wink.

• necia27 Re: śniegowce w Lidlu od 7.11 29.10.13, 01:47
        I w Holandii i w Niemczech były jakieś dwa tygodnie temu. Ładnie ułożone leżały chyba z tydzień, zakupiłam i wyglądają ok.
    • natalek79 Re: śniegowce w Lidlu od 7.11 29.10.13, 09:16
      Zajrzałam z ciekawości i stwierdziłam, że rozmiarówka dla dzieci kończy się na 35 a dla dorosłych zaczyna na 38, czyli jak np. dziecko ma rozmiar 36 to lipa...

Z ciekawości zapytam jak wypada ta ich odzież i akcesoria narciarskie (gogle, kask, skarpety funkcyjne), bo ceny niezłe.
      • afroddytta Re: śniegowce w Lidlu od 7.11 29.10.13, 13:10
        Ja w zeszłym roku już na wyprzedaży kupiłam synowi takie podobne tzn. takie własnie oblane z gumy wysoko i wiązane na sznurówki i były beznadziejne, wyglądały na strasznie grube, syn miał raz na nogach, stwierdził, że mu strasznie nogi zmarzły, więcej nie założył. W normalnych takich zimowych z lidla przechodził całą zimę, bardzo je lubił i było mu w nich ciepło.

A ja znalazłam Lidla, gdzie ostatnio byłam na otwarcie (też po buty) i było normalnie tzn. bez przepychanek, handlarzy itd. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka