Dodaj do ulubionych

Kombinezon dla 8-latka

02.11.13, 09:10
Dziewczyny, polećcie jakiś fajny kombinezon na sanki dla chłopaka 8-letniego - rozmiar 128. Musi byc dwuczęściowy. Podobają mi się te Kappahla, ale koszt to ok. 400 zł., trochę sporo. Może jest coś tańszego, ale równie dobrego jakościowo co Kaxs? Dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kombinezon dla 8-latka 02.11.13, 09:22
      lidl jest tani.
      a kombinezony w tym rozmiarze tansze kupisz praktycznie w kazdej sieciówce stacjonarnie czy online ,luknij sobie smyka, c&a,rekids,na sanki kazdy bedzie dobry .czy słynne juz czibo.
    • cyprysiowa Re: Kombinezon dla 8-latka 02.11.13, 09:30
      w h&m za kurtke i spodnie wyjdzie jakies 250-270. nie orientuje sie dokładnie jakie sa z nowej kolekcji. bo sama dla swojego 7 latka kupiłam na wyprz w stycz/lut. w latach poprzednich mielismy i był oki. Moze nie w gory ale na codzienne wygłupy spoko. Ostatnio zakupiłam sama kurtke ale to puchowka.
    • valtho Re: Kombinezon dla 8-latka 02.11.13, 14:10
      Decathlon ma dobre jakościowo i nie za drogie.
    • monikaa13 Re: Kombinezon dla 8-latka 02.11.13, 19:15
      W wieku 3-5 lat miałam Tchibo - super, najlepszy zestaw (kupiony, używany na allegro za 100zł)
      Dla 6 latki miałam Cubus kupiony używany na allegro za 100zł - porażka, przemakał od razu, brudził się od razu, co tydzień pranie - koszmar!
      Dla 7 latki postawiłam na nowy Smyk za 180 zł - zobaczymy jak się sprawdzi. Cena sklepowa 350 zł - udało mi się kupić po promocji. Mi się podoba, parametry dobre, jak się sprawdzi okaże się w zimie, na śniegu.
      • tosieuda Re: Kombinezon dla 8-latka 02.11.13, 19:27
        lidl rzeczywiscie jest tani, ale nie znam, nie wiem jak z jakością,
        natomiast tchibo w tym rozmiarze wychodzi drogo,
        ja swojej 7 latce kupiłam w tym roku też cool club w smyku,
        skorzystałam z promocji, wyszło ok 190zł,
        wygląda bardzo fajnie i jest ciepły
        • monikaa13 Re: Kombinezon dla 8-latka 02.11.13, 19:56
          To dokładnie jak ja. Jaki zestaw kupiłaś?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka