Dodaj do ulubionych

Klocki Mega Bloks ??

08.11.13, 19:30
Moje dzieci od wakacji .. mają fazę na smerfy .. To ostatnio jedyne zabawki którymi się bawią dłużej niż 5 min smile

Znalazłam klocki mega bloks ze smerfami .. jak one się mają do lego ?? łączą się ??

Jeśli nie to czy w ogóle ze sobą się łączą bo wiem że bywają i takie że same z sobą ciężko połączyć tongue_out

Widzę też serie Mega Bloks z Barbie ...

Może ktoś miał do czynienia ??
Obserwuj wątek
    • sylwina128 Re: Klocki Mega Bloks ?? 08.11.13, 19:46
      moja córka dostała na urodziny 2 zestawy mega bloks barbie. Lubi się nimi bawić. Zmienia stroje, wpina kwiatki we włosy itp. Teraz pojawiło się dużo nowości. Ja polecam
    • pelasia_0 Re: Klocki Mega Bloks ?? 08.11.13, 20:16
      Pasuję do Lego, ale jakość Mega Bloks w porównaniu do Lego wypada cienko. Córka ciągle się denerwowała, bo jak coś zbudowała, to zaraz się rozpadało. One nie trzymają się jak należy same ze sobą a co dopiero z Lego. Dlatego wystawiłam na allegro i sprzedałam. Co prawda miałam zestaw Tomek i przyjaciele, a nie Smerfy, ale myślę, że jakoś taka sama wszystkich.
      • tuya Re: Klocki Mega Bloks ?? 08.11.13, 20:21
        My używamy Mega Bloksów juz drugi rok i jak dla mnie są super. Jakośc bez zarzutu i syn je uwielbia. Tyle że my mamy Mega Blx Maxi, one są duże i do Lego nie pasują.
        • eo_n Re: Klocki Mega Bloks ?? 08.11.13, 20:30
          My mamy Smerfy i są OK. Z lego łączą się bez problemu.
        • mamanatalki87 Re: Klocki Mega Bloks ?? 08.11.13, 20:37
          Te smerfy i barbie są jak małe lego nie jak duplo ..
          • kasiadove Re: Klocki Mega Bloks ?? 08.11.13, 21:41
            Ja nie polecam
            Kupiłam małe zestawy Smerfów na wiosnę w Tesco po kilka złotych ( z tej serii www.krainazabawy.pl/mega-bloks-smerfy-smerf-lasuch-10737-p-17461.html domek Smerfetki chyba za 10 www.dzieciaczkowo.pl/pl/product/5137/klocki-mega-bloks-smerfy---domek-smerfetki-10705-10707 ) i chyba tyle sa warte. Budowle rozwalają się, plastik marny
    • ju_mi Re: Klocki Mega Bloks ?? 08.11.13, 22:16
      Mamy Mega Bloks w wersji jak Duplo już ponad 4 lata. Z Duplo łączą się bez problemu, bic się nie rozwala. Z resztą u nas się wymieszały z Duplo i ciężko odróżnić, które są które.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka