Dodaj do ulubionych

Śpiworek zimowy

12.11.13, 10:11
Wiem, że jest już wątek o śpiworku, ale szukam takiego który pasowałby do fotelika samochodowego, do gondoli a na następną zimę do spacerówki.
Fotelik maxi cosi citi.
Są różne śpiworki na allegro, ale może któraś z was ma już sprawdzony.

Obserwuj wątek
    • bamboloo Re: Śpiworek zimowy 12.11.13, 12:05
      Moze sie myle ale chyba musisz zainwestowac w dwa spiworki. Jeden w tym roku - do fotelika i gondoli a drugi do spacerowki w przyszlym rokiú. Ten drugi z kolei wystarczy ci juz na nastepne 2-3 sezony.
      Chyba, ze cos takiego. www.mytoys.de/Kaiser-Multifunktions-Fu%C3%9Fsack-2in1-braun/Zubeh%C3%B6r/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.01/2311504

Od 6 m-cy do 3 lat ale od urodzenia do 3 lat raczej marne szanse.
      • zona.102 Re: Śpiworek zimowy 12.11.13, 12:40
        Mnie sie takie kombosy nie podobają ale mam takie samo zdanie, ze najpierw dwa spiworki koniecznie a ja nawet kupilabym 3 aby nie przekladac co chwila z fotelika do gondoli.
        Do fotelika sa takie fajne otulacze, do gondoli widzialam x-landera zgrabne spiworki no a na przyszly rok to trzeba poczekac jak dziecko podrosnie a te z poprzedniego sezonu dwa mozna sprzedac i miec na trzeci, nowy smile
        Ja np. teraz zamawiam spiworek dlugi na 120cm (bedzie szyla forumowa krawcowa) bo te co sa w sprzedazy sa za krotkie na mojego dlugonogie dziecko.
    • majawrzosowa Re: Śpiworek zimowy 12.11.13, 13:05
      do wózka uszyła mi forumowa krawcowasmile
      natomiast do fotelika kupiłam w ciucholandzie najzwyklejszy duży śpiwór dla dziecka ( taki jak do spania). wycięłam dziury na pas krokowy i finito. 15 zł to kosztowało, a śpiworek kupiłam niemalże nowy. jestem bardzo zadowolona, dziecię ostatnio śpiwór wypróbowało parę razy ( kilka całonocnych podróży), było cieplutko i miło. ale moje dziecko ma prawie dwa lata, może dla mniejszych dzieci to nie jest dobre rozwiązanie.
    • onewoman Re: Śpiworek zimowy 12.11.13, 14:04
      A co o takim sądzicie?

allegro.pl/spiwor-spiworek-do-wozka-fotelika-sanek-welna110cm-i3682962621.html
      • bamboloo Re: Śpiworek zimowy 12.11.13, 14:47
        To cos w stylu spiworka do ktorego dalam Ci link. Ja osobiscie nie mialam takiego kombi, w zeszlym roku mialam mniejszy - taki do 12 m-cy, teraz kupilam juz duzy, z otwieranym dolem. Kwestia gustu. Ale ten co pokazujesz strasznie gruby jest. nie wiem czy sprawdzi sie tak naprawde przy foteliku. Tak szczerze, to w zime swoja Mala wozilam wozkiem, a fotelikiem to tylko do auta.
        • onewoman Re: Śpiworek zimowy 12.11.13, 14:49
          a jaki miałas ten do 12 miesięcy?
          • bamboloo Re: Śpiworek zimowy 12.11.13, 16:10
            Topolino.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka