corrina_f1 18.11.13, 11:00 Do 24 listopada jeszcze jest w Sephorze 20% z smsem. Mam pytanie do tych, co skorzystały - czy na wszystko, czy tylko wybrany asortyment ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ju_mi Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 11:28 Nie korzystałam, ale w smsie jest napisane "20% rabatu na cały asortyment". Odpowiedz Link Zgłoś
maghdalena33 Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 11:58 Tak zniżka 20 % obejmuje cały asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 12:06 Super, wielkie dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 12:35 cały asortyment czyli na pewno te szczoteczki Clarisonic również? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 12:39 oo, a zamierzasz kupis ta szczoteczke? jestes przekonana? poczytałam opinie na wizazu i innych stronach i mam wielka chec ja kupic-głownie dla córki- której dermatolog poleciła intensywne oczyszczanie twarzy-ale mam wielkie opory przed wydaniem taaaakiej kasy na szczoteczke jak kupisz to moze napisz opinie co? Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 13:46 Patataju, używam szczoteczki Clarisonic (model Pro) od 2,5 lat. Jeśli chcesz coś wiedzieć to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 15:22 mi chodzi głownie o efekty po nasadce do cery trądzikowej dla nastolatki,podejrzewam ze troche starsza jestes ale ogólnie jestes zadowolona z efektów dla swojego typu cery? nie zalujesz zakupu za taką kwotę?kupiłabys jeszcze raz? w sumie poczytałam i jakas tam gwarancja satysfakcji na miesiac jest ale... corka ma duze problemy ostatnio z cerą, oprócz leczenia u dermatologa lekarka wspominała o oczyszczaniu u kosmetyczki i intensywnej "walce" z nawrotami. wiec byłabym skłonna zainwestowac jesli byłoby widac efekty. inwestycja długoterminowa jesli odziedziczyła cere po mnie niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 17:21 Osobiście szczotkę polecam bardzo! Mam tragiczne problemy z cerą - trądzik od 12 r.ż . Przeszłam wiele kuracji dermatologicznych, kosmetologicznych, hormonalnych etc etc. Na szczotkę trafiłam przypadkiem w USA właśnie prawie 3 lata temu i stwierdziłam, że muszę ją wyprobować Kupiłam na eBay.com i z przesyłką do PL (i opłatami nałożonymi przez UC) wyszło ok. 700zł (chyba 680 dokładnie) za wersję Pro w zestawie i 4 ekstra "główki". Od czasu jak używam szczotki 2-3 razy dziennie cera jest w znacznie lepszym stanie. Jeżeli chodzi o demakijaż to różnica jest kolosalna (porównując zwykłe mycie i mycie szczotką) - cera czysta i widocznie wygładzona, pory zwężone. Używam główki Sensitive, bo jak kupowalam to tych Acne i Pore jeszcze nie było, a ta odpowiadala mi miękkością i tak już zostało. Mam też tą do ciała. Teraz właśnie będę kupować nowe główki i chyba w końcu wypróbuję jakąś inną do twarzy Do tej pory kopowałam na ebay, bo z przesyłką do PL 2szt. moźna kupić za ok. 15-16$. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 o szczoteczce 18.11.13, 19:41 Dziewczyny, a w czym ta droga mogłaby być lepsza od takiej? szczotka rio Cena już do zaakceptowania, bo te mia na allegro ksoztują ponad 400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 13:59 chcę kupić a jakże, bom gadżeciara i czytam tylko pozytywne opinie i to tę większa, do ciała, można ją używac pod wodą i to mnie w zasadzie przekonało podzielę się, pewnie Odpowiedz Link Zgłoś
lily.m Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 12:21 A w jaki sposób można dostać takiego SMSa? Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 13:17 lily.m napisała: > A w jaki sposób można dostać takiego SMSa? Trzeba mieć kartę w klubie Sephora. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Sephora 20% - na wszystko ? 18.11.13, 19:40 Na wszystko, na zestawy też. Odpowiedz Link Zgłoś