Dodaj do ulubionych

mata edukacyjna

26.11.13, 14:39

Chcę kupić matę dla synka.
Możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • murwa.kac Re: mata edukacyjna 26.11.13, 14:41
      forum.gazeta.pl/forum/w,572,147977976,,mata_piankowa_NIE_puzzle.html?v=2
    • momoneymoproblems Re: mata edukacyjna 26.11.13, 16:05
      polecam maty firmy tiny love
    • truskawka2013 Re: mata edukacyjna 26.11.13, 17:50
      Koleżanki polecają : skip hop alfabet ( droższa) oraz bright stars żyrafa ( tańsza)
    • catala Re: mata edukacyjna 07.04.15, 23:11
      Popatrz na maty firmy Ludi. Przyzwoicie wykonane, dużo wzorów. Ja w końcu nie kupiłam, bo dostałam od znajomych po ich dzieciach matę Canpolu oraz drugą no-name, a moja córka była i tak nimi (tym co wisi albo jest przyczepione) średnio zainteresowana. Kupiłam za to 2 maty bez tych dyndających gadżetów w Lidlu (bodajże 59zl/szt) i byłam i jestem z nich bardzo zadowolona. Są bardzo grube i nawet na bardzo zimnej podłodze dziecko nie marznie, można je prac w palce, są spore (chyba 130x130), więc używamy ich nadal i używać będziemy. Problem tylko, że jest to oferta sezonowa...
    • tomojlogin123 Re: mata edukacyjna 08.04.15, 08:45
      Nie polecam maty bright starts - ma dziwny, bardzo czepliwy materiał, od strony podłogi.
      • schiraz Re: mata edukacyjna 08.04.15, 11:09
        Polecam Ci matę Lamaze, z takim urządzeniem na środku na którym kładziesz dziecko na brzuszku a ono obraca się wokół własnej osi rączkami i bawi zabawkami na macie. Jest świetna aby zachęcić dziecko do leżenia na brzuszku, używana kosztuje mniej niż 50 zł na allegro. A na później fajne są maty czeskie puzzle, mają atesty i są porządne i grube.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka