onewoman 29.11.13, 14:34 Czy pasuje kupić takie ubranko do chrztu/ nie chcę jakiś drogich garniturków które później do niczego się nie przydadzą www.hm.com/pl/product/16314?article=16314-A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tankky Re: ubranie do chrztu 29.11.13, 14:51 O widziałam dzisiaj tą bluzeczkę w H&M też się zastanawiałam nad kupieniem do Chrztu dla synka, ale Chrzest dopiero na wiosnę więc wtedy będę kupować. Mnie się podoba, bo jest wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
momoneymoproblems Re: ubranie do chrztu 29.11.13, 15:13 ja kupiłam synkowi tego bodziaka na święta do chrztu też się nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
aniaurszula Re: ubranie do chrztu 29.11.13, 17:36 starsza corka chrzczona jako 2 mczne dziecko bialy kaftanik, sposzki, czapeczka i zapakowana w atlasowy becik. starsza jako 6 mczne w bialej sukieneczce ktora miala po kuzynce. wg mnie ladny wygodny ubior Odpowiedz Link Zgłoś
alinalen Re: ubranie do chrztu 29.11.13, 19:51 mój miał takiego bodziaka do chrztu tylko wtedy była wersja bez muszki- korzystaliśmy z tego tez później, spodnie troszkę inne. jak dla mnie super-praktyczne i wygodne no i nie jednorazowe Odpowiedz Link Zgłoś
pani_zana Re: ubranie do chrztu 29.11.13, 20:38 super pomysl, mój był w białej koszuli z coco drillo i spodnie z hama, gdybym chrzciła zimą pewnie też cos takiego wygodnego bym zalozyla, Odpowiedz Link Zgłoś
elkhalisi Re: ubranie do chrztu 29.11.13, 20:52 jest super!! gdybym miała chłopca.. chociaż co tam ) Odpowiedz Link Zgłoś