o_l_a3 29.11.13, 20:08 merlin.pl/Granna-Kolorowy-kod-gra-logiczna_Granna/browse/product/206,946799.html jestem nią zachwycona- układam z czterolatkiem, z siedmiolatkiem, sama od najłatwiejszych do mega trudnych zadań. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyjkama Re: polecam grę Granna 07.12.13, 15:11 A ja jestem rozczarowana. Wczoraj dostała tę grę moja 5-latka (dokładnie 5 lat i miesiąc). Usiadła i przeszła ponad 30 zadań bez najmniejszego wahania czy zastanowienia. Potem już się jej znudziło i schowała. Ja układam ostatnie zadania też z łatwością. Kurcze, żadnego wyzwania Przy innych grach np. kokoszkach, blokadzie, kamelocie, kocie i myszy trzeba się trochę nakombinować w najtrudniejszym poziomie. A tu takie mechaniczne układanie. Nie polecam. Chyba że dla dziecka, które nie lubi gier logicznych, tak na zachętę Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: polecam grę Granna 07.12.13, 20:33 Mój młody też układa te kolory do znudzenia, gra jest za prosta. Przy blokadzie sama się głowię, nad korkiem też, ale kolory za to są ślicznie zrobione i przyjemnie się gra Odpowiedz Link Zgłoś