agusia1458 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 02.12.13, 14:57 Hej a na spodnie dresowe patrzyłaś? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1984 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 02.12.13, 15:33 bylam dzis.obkupilam meza w bielizne ceny 5,10zl. na dzieciecym tez fajnie. rajstopki dla dziewczynki 5zl 2 pary. bizuteria tez sporo przeceniona np.z 39 na 2zl. mozna zrobic fajne prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 02.12.13, 19:51 Co to juz wyprzedaz? Tak szybko? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaanet Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 02.12.13, 20:07 warto jutro jechać ? Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Tylko w Krakowie? Ktos sprawdzal w innym miescie? 02.12.13, 20:38 J.w. Odpowiedz Link Zgłoś
astra27 Re: Tylko w Krakowie? Ktos sprawdzal w innym mies 02.12.13, 21:03 w Warszawie w ZT zero wyprzedaży niestety ani jednej rzeczy ani na dorosłych ani na dzieciakach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1984 Re: Tylko w Krakowie? Ktos sprawdzal w innym mies 02.12.13, 22:31 to nie wyprzedaz, a raczej wyzbywanie sie resztek, bo na wyprzedazy nigdy nie ma tak niskich cen. pan w kasie na pytanie kiedy rusza wyprzedaz odburknal, ze ma byc jeszcze w grudniu,ale nie chcial, albo nie potrafil odpowiedziec czy ok 12-go. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: Tylko w Krakowie? Ktos sprawdzal w innym mies 02.12.13, 22:34 czy tylko Kraków tak fajnie się ma czy ktoś z innych H&M też potwierdza? Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_n w bielsku(na Gemini) też:) 02.12.13, 23:44 sporo rzeczy po 5, 10, 20 zł np. majtki pięciopak 10 zł majtki takie "spodenkowate" dla dziewczynki 10 zł (3 sztuki) bokserki dla chłopca (3 sztuki) 10 zł skarpetki i stopki (3 szt.) po 5 zł rajstopy różne rodzaje, niektóre cienkie, albo takie grubsze po 5 zł niektóre rajstopki dla maluszków 2szt. po 5 zł bluzki takie bawełniane z długim rękawem (różowe, białe i czarne) dla starszych dziewczynek po 10 zł bluzeczki z długim rękawem (2 szt.) dla młodszych 10 zł takie legginsy to spania dla starszych dziewczynek (2 szt. ) 10 zł koszulki www.hm.com/pl/product/00143?article=00143-A 10 zł spodnie dżinsowe dla starszych dziewczynek po 20 zł (przecenione ze 100) rękawiczki 3 pary 5 zł spodenki dżinsowe dla maluszków 10 zł szlafroki dziewczęce 20 zł różne sukienki, bluzki, spódnice, koszule, bluzy, koszulki po 10 -20 zł no i tyle pamiętam W Bielsku na Gemini dość spory wybór, dużo rozmiarów, obkupiłam parę dzieci z rodziny za "kilka groszy" więc naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
natalek79 Re: w bielsku(na Gemini) też:) 03.12.13, 08:26 a ja jak na złość bez samochodu i z chorym dzieckiem w domu buuu Odpowiedz Link Zgłoś
misiabela20 Re: w bielsku(na Gemini) też:) 03.12.13, 10:53 Super! Dzięki za wiadomość - jesteśmy na mini urlopie w okolicy, więc zajedziemy na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
armaiti1 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 03.12.13, 10:15 A w Białymstoku też też jest taka oferta? Widział ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 H&M Trójmiasto 03.12.13, 11:13 czy ktoś wie jak sprawa wygląda w trójmiejskich? Odpowiedz Link Zgłoś
ildiss Re: H&M Trójmiasto 03.12.13, 19:41 wczoraj w Manhattanie na chłopcach ochłapy, na dziewczynkach nic. Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: H&M Trójmiasto 04.12.13, 23:30 W Alfa centrum nie widziałam przecen żadnych dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
mealady Białystok Alfa 03.12.13, 16:16 A w Białymstoku jak zwykle, czyli smętnie... Wisi trochę jeansowych bermudów, jakieś spodnie - w małych rozmiarach, kilka czapek ze Spidermenem (bejsbolówki), też małe, zdekompletowane opakowania bokserek. Nie ma na czym oka zawiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_oliwki H&M Zabrze, Gliwice? 03.12.13, 11:36 A jak wygląda sprawa w Zabrzu, Gliwicach, Katowiach? Był ktoś, warto się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.80 Re: H&M Zabrze, Gliwice? 03.12.13, 11:43 u mnie w jednym hm, dopiero Pani zaczely rozwieszac damskie, a dzieciece na koncu i nie wiadomo kiedy rozwiasza. A w drugim hm totalna lipa, kilka rzeczy wisialo, spinki po 5zl, adidaski po 30zl, kilka bluzek po 20,30zl 1 krotki wieszak tylko., na chlopcach widzialam koszule po 30zl, spodenki dlugie po 20zl. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: H&M Zabrze, Gliwice? 03.12.13, 11:45 W K-cach w SCC byłam w sobotę i było dużo rzeczy przecenionych Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: H&M europa centralna Glwicie 03.12.13, 12:17 Właśnie wróciłam obkupiłam się - dużo bluzek bluzeczek za 10zł głównie mała dziewczynka na chłopcu też parę rzeczy ale głównie po 20zł spodnie 30zł ale nie bylo żadnych rajtuz na których mi zależało dzwoniłam na 3stawy do katowic Pani powiedziała że jakieś pojedyncze sztuki. Duże w EC na damskim i męskim ale nic mnie nie zachwyciło - ogólnie opłacało się jechać wydałam 150zł i miałam pełną torbę w regularnych cenach wyszło by 570. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: H&M FORUM Glwicie 03.12.13, 21:28 tu dużo rajstop skarpet rękawiczek wszystko po 5zł do tego biżuteria i spinki - 2zł Pani koło 16 dopiero zaczynała metkować, jeśli chodzi o ciuszki to całkiem co innego niż w Europie Centralnej bardzo dużo spodni dla chłopców za 20zł ale wybór w bluzkach koszulkach lepszy był w EC. Bardzo sie opłacało to podobno wyprzedaż z tamtego roku, od poniedziałku zacznie się wyprzedaż tegoroczna taką dostałam informację na sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 03.12.13, 14:06 w Łodzi w Manufakturze śladu jeszcze nie ma wyprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
noemi23 Re: do fajna myszka 03.12.13, 14:14 Czy będziesz może w najbliższym czasie w tej Galerii? Jeśli tak, to miałabym wielką prośbę, potrzebowałabym z trzy szt koszulek dla chłopca z kr. rękawem, chciałam kupić bratankowi, żeby miał do przedszkola, bo okazuje się że gorąco w sali, a z tych co zostało z lata zdążył już wyrosnąć Jeśli mogłabyś zrobić mi to przysługę, to odezwij się a szczególy ustalimy przez pocztę gazetową. Odpowiedz Link Zgłoś
vikfik Re: do fajna myszka 03.12.13, 14:22 Ja co prawda nie fajna myszka, ale w GK już nic nie ma, są jakieś ochłapy, paskudne t-shirty, które z lata nie zeszły i teraz nawet po te 10 zł nie chcą iść, jakieś beznadziejne koszule w grochy i czarne omeszone spodnie.... LIPA ! Odpowiedz Link Zgłoś
noemi23 Re: do fajna myszka 03.12.13, 14:31 Ok, dzięki za odpowiedz Skoro w tej GK juz tak pozamiatane jak piszesz, to faktycznie nie ma co marnować kasy, na byle jakie szmatki Gdyby jednak w najbliższym czasie coś się ciekawego z wyprzedaży pojawiło dla chłopca na 110-116 to czy mogłabym liczyć na twoją pomoc w ew. zakupie? Mam daleko do jakichkolwiek sieciówek niestety, więc trafić na okazje wyprzedażowe ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rz-ów N.Świat 03.12.13, 16:33 Byłam i obkupiłam sie w cały wór bielizny: rajstopy dla siebie i dzieci grube i cienkie - 2paki po 5zł, majtki 7paki i 5paki po 5zł, koszulki na ramiaczkach 2paki po 10zł (słuza nam też jako góra od pizamy w lecie), tshirty 2paki po 10zł, basicowe tshirty z długim rekawem po 10zł. Ciuchy wisza beznadziejne, niektore z dziurami. Rzeczy znikaja w błyskawicznym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
mia.vita Re: Rz-ów N.Świat 03.12.13, 16:39 Ja zapytam jak zwykle o Tarnów jeśli w ogóle ktoś na tym forum mieszka w pobliżu przeważnie u nas na wyprzedażach lipa ale może im się odmieniło. Szkoda, że co h&m i inne miasto to inne %. W niektórych szał w innych pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rz-ów N.Świat 03.12.13, 16:45 Miało byc Graffica nie Nowy Swiat - tyle mamy tych CH.... Majtki sa w tej czesci gdzie ubranka dla maluszków, wisza na wieszakach. Skarpetki i rajstopy (jesli jeszcze sa) przy kasach na pietrze i na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
noemi23 Re: do vikfik 03.12.13, 19:12 Dzięki za chęć pomocy W takim razie daj znać jak coś wyczaisz atrakcyjnego w tym dziale na pocztę gazetową albo ania.lesnie@gmail.com. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka do noemi 03.12.13, 19:46 Kochana, nic już nie ma Byłam, kiszka. A wczoraj rano tyle tego było! Zostały jakieś resztki koszul w groszki czy coś takiego i czarne spodnie. Na damskim nic! Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Dziękuje :) 03.12.13, 19:54 W zyciu bym sie nie wybrała, a tak zaliczyłam dziś dwa sklepy. Zakupy za ok 140 zł kosztowały w cenach regularnych 670 zł i jestem bardzo zadowolona . Najmniej kupiłam z ubrań, w zasadzie dwie koszulki dla młodego i spodnie i nie było z czego wybierać, za to bielizna i dodatki w cenach rewelacyjnych. Kupiłam dla siebie figi 3-pak za 5 zł, jakieś rajstopy, angorowe podkolanówki w 2-paku za 5 zł z wyjściowych 59,90 i hit 5 i 7-paki skarpet dla syna zrabatowane z 40 na 5 zł, skarpety w fajne wzory dino i czachy plus paski, leżały ich całe kosze. Kupiłam jeszcze 3-paki rękawic tych basic za 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: Dziękuje :) 03.12.13, 19:58 ooo, to jednak mój post na coś się przydał Bardzo się cieszę... -- Odpowiedz Link Zgłoś
malami34 do mia-vita 03.12.13, 20:20 Ja dziś byłam na otwarciu H&M w Dębicy - oczywiście wszystko w regularnych cenach - za 100 zl dawali kupon na 30 zł do wykorzystania dziś, żadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Dziękuje :) 03.12.13, 21:14 Przydał się i to bardzo już dawno nic bieliźnianego w h&m nie kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: a jsk sosnowiec, dabrowa? 03.12.13, 21:25 Byl ktos? Chłopak 110-116 Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Bytom 03.12.13, 21:32 Agora...praktycznie NIC jakieś resztki resztek na niewielu wieszakach, bielizna mocno przebrana) Plejada...dla chłopca niewiele (spodnie ocieplane sportowe po 20zł), dziewczynki...resztki resztek (sporo spodni czarnych i granatowych po 20zł.... Ale tutaj sporo bielizny jak na popołudniową porę za śmieszne pieniądze i UWAGA... sporo perełek dla mężczyzn! Majtasy po 10zł w dwupaku z 59zł, koszulki letnie fajne po 10zł, spodnie dresowe 30zł.... w każdym razie można było coś upolować.... O wyprzedaży i jej dacie rozpoczęcia CISZA Odpowiedz Link Zgłoś
latawce_dmuchawce_wiatr Re: Wrocław Magnolia i Marino 03.12.13, 21:40 ani sladu przecen, w magnolii kilka przecenionych rzeczy ale wiszących już od kilku tygodni, poza tym nic nowego Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Wrocław Magnolia i Marino 03.12.13, 22:15 Byłam wieczorem. Najwięcej spodni czarnych, granatowych dla chłopców i dziewczynek po 20 zł, koszulki- tylko pojedyncze sztuki, majtki damskie bawełniane w 3-paku- 5 zł, biustonosze- 10 zł, jakaś tandetna biżuteria za 5 zł z 39- kupiłam na Mikołaja dla dziewczynek (różowa i się świeci )) Widziałam, ze ekspedientki jeszcze metkowały jakieś skarpety, majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: 3 stawy, Stawowa 03.12.13, 22:44 Na 3 stawach wykupiłam chyba wszystkie piżamy chłopięce po 5 złotych, krótki rękaw i krótkie spodenki, poza tym Pani zza lady wyciągnęła mi dwa wory skarpetek i rękawiczek w wielopakach po 5 pln (na sklepie ich nie widziałam). Na Stawowej bida, jedyne co mi w oko wpadło to kapcio- skarpety z Zyg Zakiem za dychę. Wiecie może jak Silesia? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinapaulinaa A Poznań ? 03.12.13, 23:29 Jest coś w Poznaniu w okazyjnych cenach ? Dla dorosłych ? Albo dla dziewczynek paromiesięcznych lub rocznych ? Jesli tak, w którym H&M ? Odpowiedz Link Zgłoś
anika_ml Re: A Poznań ? 04.12.13, 11:26 wczoraj bylam w Malcie. Po miesiacach pelnych chorob moich i dzieci , liczyłam na jakies małe szaleństwo. i NIC. Na dziewczynkach małych same ciuszki, które juz wiszą od lata - sa w tej samej cenie nadal. Chyba nikt tego nie kupuje. Na chłopcach wisiało troche dzinsow po 20zł w roznych rozmiarach.Wziełam 1 pare. byly tez fajne czarne rurki w czaszki ale tylko mniejsze rozmiary. Na dział dla doroslych generalnie nie zagladałam. Choc warto sie wybrać ciezarnej pani dzinsy ciazowe po 30zł.Moze dzis wybiore sie do m1 , do napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
anika_ml Re: Było coś w M1 w Poznaniu? 06.12.13, 09:52 Dopiero wczoraj dotarłam do m1. Były rekawiczki po 5zł (3-pack) dla dziewczynek i chlopaków. Wielopaki majteczek po 10 ale tylko w rozmiarze 92. 3-packi stopek dla dziewczynek po 5zł. Dużo dzinsów po 20zł chłopiecych. Troche rajstop grubych po 5zł w róznych rozmiarach ale znikały od razu własciwie. Na męskich było kilka 2-packów bokserek 10zł (z 59) Na damskich 2-packi rekawiczek po 10zł, troche bluzek. Bielizny damskiej nie było przecenionej. Ale pewnie sytuacja sie zmienia z kazdą godzina. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: 3 stawy, Stawowa 04.12.13, 08:18 a jak na 3stawach z rajstopkami - był wybór i bluzeczki na długi rękaw? Wart jechać czy już po wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
natbar Re: Natbar... 05.12.13, 16:05 katka761 napisała: > skarpety to stopki czy zwykłe? sorry dopiero przeczytałam, pewnie już byłaś skarpetki i stopki - takie kolorowe zestawy i zwykłe- czarne lub szare. Odpowiedz Link Zgłoś
jana111 Bonarka 03.12.13, 23:28 Po 5 zł nic nie widziałam, po 10, 20 i 30- jeden spory wieszak chyba z damskimi, kilka sztuk dla chłopców, garniturek dla noworodka...Bez szału. Odpowiedz Link Zgłoś
just-a25 Re: A Warszawa? 04.12.13, 08:38 A jakieś czapki damskie szaliki tez przecenili? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Wielopaki skarpet po piątce 04.12.13, 08:41 sa w gal kazimierz na II p przy kasie, schodzą w dobrym tempie. Rękawiczki w koszach między działem męskim a dziecięcym Może się komuś przyda Odpowiedz Link Zgłoś
karinaxy80 A Poznań i Leszno ??? 04.12.13, 11:12 Proszę o info jak w tych miastach z przecenami? Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.aka Bydgoszcz, Galeria Pomorska 04.12.13, 11:28 dwa wieszaki damskich rzeczy (bluzek) - bez szału, ale to kwestia gustu (głownie letnie), wieszak spodni, dziewczęce chyba też dwa wieszaki i jeden dla chłopców. Wybrałam niewiele. No i skarpetki 5-pak za 5zł . Oprócz tego możliwy rabat 20% na rzeczy nie przecenione (po pokazaniu kuponu ze strony) Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Szczecin Molo 04.12.13, 21:30 Byłam dzisiaj i nakupiłam całą torbę za 80zł, w zasadzie większość po 5 zł Na dziewczynkach rzeczy przecenione wisiały wśród reszty i trzeba było szukać. Można było sporo wyszperać. Dwupaki bluzek po 10 zł, spodnie po 20zł, dwupaki podkoszulek po 10zł, piżamki po 10zł, kupiłam śliczny sweterek z angorą za 10 zł, sporo 3-paków majteczek po 5zł, 3-paki skarpetek po 10zł. Na męskim spodnie po 30zł, t-shirty po 10 zł, 20 zł, swetry po 30 zł. Na damskim t-shirty po 20 zł, trochę sukienek po 20 zł, spodnie dzinsy, treginsy i materiałowe po 30 zł, marynarki 40 zł. Sporo rajstop po 5 zł, także w dwupaku, bielizna majtki i staniki po 5 zł, 10 zł. Warto się wybrać na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
try_walking_in_my_shoes Re: Szczecin Molo 05.12.13, 15:38 Właśnie wróciłam z Molo. Większości rzeczy o których piszesz nie ma. Kupiłam tylko marynarkę za 20 zł dla starszej córki. Wisi dużo spodni na małą i dużą dziewczynkę za 20 zł oraz same ochłapy bieliźniane (rozparowane skarpetki, dziurawe majtki). Pani kasjerka powiedziała, że rano był istny nalot Odpowiedz Link Zgłoś
try_walking_in_my_shoes Re: Szczecin Molo 06.12.13, 12:23 Byłam rano po 9 w Molo i widziałam te "tłumy", czyli Pana z Allegro. Sklep pusty, a Pan nawet nie brał rzeczy z wieszaka, tylko miał wszystko odłożone, na wieszakach wielkie NIC Odpowiedz Link Zgłoś
azia111 moze ktos byl w galeri zielonej w Pulawach? 04.12.13, 23:28 a jak w pulawach? byl ktos Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-teraz W Poznaniu dzisiaj nic nie było... 05.12.13, 16:58 Parę kiepskich ciuszków co wisiały tez na poprzedniej wyprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
dmc1981 Re: W Poznaniu dzisiaj nic nie było... 05.12.13, 21:39 a gdzie byłaś? Bo ja w King Crossie obkupiłam dzieci swoje i z rodziny. 2-paki koszulek, spodnie od piżamek po 10zł, spodnie chłopięce, bluza z carsami po 20zł. Nie miałam zbyt wiele czasu, więc nie zdążyłam wejść na bieliznę. No i nie wiem, jak z działami damskim i męskim, ale z zakupów w dziecięcym jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
jestem-teraz Re: W Poznaniu dzisiaj nic nie było... 06.12.13, 08:48 Byłam w Malcie i Plazie...King Cross nie po drodze mi... Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: moze ktos byl w galeri zielonej w Pulawach? 06.12.13, 13:03 dzwoniłam do sklepu i podobno na każdym dziale są przeceny może się jutro wybiorę, bo mam kawałek drogi Odpowiedz Link Zgłoś
miesiakk Re: moze ktos byl w galeri zielonej w Pulawach? 07.12.13, 17:51 byłam i nic ciekawego, niewiele rzeczy przecenionych zadowolona jestem z zakupu dwóch par jeansów w rozm. 92 po 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Rzeszów 05.12.13, 17:07 akuratne w Galerii Rzeszów bizuterie po 2 zł wywieszali, wzielam kilka szt. nic szczególnego nie było, albo ja nie znalazłam... później zajrze do H&M w NŚ Mateusz-31.08.2005 Kamil-27.07.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Bytom 05.12.13, 18:07 a ja dzisiaj ponownie odwiedziłam Plejadę i ...parę nowych rzeczy wisiało (m.in. bluzki dla starszych dziewczynek z falbankami, które z 59zł latem na przecenie po 40zł były...dzisiaj 10zł) męski dział słabo, chłopcy jeszcze gorzej, damski kiszka ale.... dodatki typu bielizna nie były u góry oznaczone "wyprzedażą" i tu miła niespodzianka.... na masa rajtek, getrów itp... oczywiście całość po 5zł Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: Bytom 05.12.13, 22:03 znajoma była wczoraj w Bytomiu i kupiła jakieś resztki resztek jeśli chodzi o rajtki o leginsy (tylko czarne) czy wg Ciebie przecenili coś nowego warto wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Bytom 06.12.13, 08:32 nie...nie warto ja kupowałam o 10tej wisiało parę "nowych" rzeczy...ale absolutnie nic z nowej kol. (tylko lato po 10zł) zaskoczona byłam działem damskiej bielizny na którym buszowałam ja i inne babki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 05.12.13, 23:01 odnoszę wrażenie, że każdy sklep H&M inny dzień wybiera na wyprzedaż, w NŚ ani jedna bizuteria nie przeceniona...może jutro ? Bielizny nie widziałam ...koszule, spodnie, bluzki były w przecenie Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 06.12.13, 08:07 Bylam 2,3 i 4 grudnia nic nie widziałam we Wrocławskiej Magnolii. Odpowiedz Link Zgłoś
nika-l82 Re: H&M w Galaxy Szczecin 06.12.13, 09:24 Witam a jak wygląda sytuacja z wyprzedażą w Galaxy w Szczecinie - Był ktoś?? Odpowiedz Link Zgłoś
madzik29 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 06.12.13, 10:09 ja wczoraj w łodzi w manufakturze nakupiłam rajtek 2paki za 5 zł, lapcie dla dziewczynek (skarpetki ze skórzanymi podeszwami) PO 5 ZŁ, biżuterię , wydałam w kasie 39zł a odjęła mi od zakupów -220 zł , w Porcie kicha coś tam dla dziewczynek wisiało głownie, kupiłam spodnie z czaszkami z 79 na 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
agusia1458 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 06.12.13, 12:31 w krakowskiej coś dołożyli? był ktoś dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
fajna_myszka Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 06.12.13, 13:44 byłam, dokładali ponoć wczoraj rajstopy chłopięce/ bokserki i skarpetki z Carsami, ale już nic takiego nie ma Były tez spodnie różne i szorty. Po 5 i 10 zł. Dzisiaj bryndza... Rzeczy znikają od razu Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelja Warszawa - Głębocka 06.12.13, 13:49 Sporo letnich, damskich bluzek po 10 zł, swetrów po 20 zł, resztki biżuterii i bielizny. Męskie koszule i koszulki po 20 zł, ale głównie małe rozmiary S-M. Dla dzieci marne resztki, tak samo bielizna. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Warszawa - Reduta 06.12.13, 15:28 na damskim sporo biustonoszy i trochę majtek. Były też rajstopy w 2-paku za 5 zł. Szaliki, berety, getry po 10 zł. Male portfeliki po 2 zł. Na dziecięcym kupiłam balerinki czarne za 20 zł, 2-pak kalesonek dziewczęcych za 20 zł, 3-pak sparpet za 5 zł, kapcio-skarpety po 5 zł. Były też opaski w 3-paku za 5 zł, sporo spinek i kolczyków. Z ciuchów nic ciekawego - jakieś pojedyncze resztki raczej letnie. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Wrocław- Pasaż 07.12.13, 18:01 Dzieki wielkie za info- kupilam 3 paki rękawiczek po 5 zl, majtki dla corki-5 zl i 10 za trzypaki, skarpetki-3 paki za 10 zl, calą masę kolczykow- po 2 zl opakowanie!!!( rozne wzory po 10 par kolczykow) opaski do wlosow, paskudne ozdoby-czyli cekinowe i brokatowe nie żal przynajmniej tego kupowac po 5 zl,synkowi spodenki na lato 3/4 po 10 zl, corce 2 bluzki z dlugim rękawem po 10 zl, sobie super sweter kupiony na dziale dziecięcym (164-170 cm) za 20 zl( cena wyjsciowa byla 79,90.....), 2 t-schirty po 5 zl dla corki i równie zsobie pieeeekną bluzke ktorą mierzulam w lecie-cala z koronki w kolorze khaki za 10 zl jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rzeszów- Graffica 07.12.13, 18:25 Byłam dzisiaj i zauwazyłam ze dołozono nowe rzeczy. Jestm b zadowolona bo nigdy nie udało mi sie dorwac takich okazji. Kupiłam zestawy gumek po 2 zł, strój baletowy z kucykiem Pony za 10 zł, wielopaki rekawiczek dzianinowych po 5zł, a dla starszej corki spodenki jeansowe i szare w rewelacyjnej cenie po 10zł. Dla meza bokserki po 5zł i bielizne z kolekcji Beckhama po 10zł/sztuka (cena rewelacyjna), a dla siebie małą czarną, która leży idealnie (do tego na całe szczescie nie jest z poliestru) za 20zł, przecena ze 149zł - na pewno ze zwrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
natbar 3 stawy Katowice 07.12.13, 18:52 byłam wczoraj, dużo rzeczy dołożonych, bluzy zapinane, koszule, piżamy, spodnie, koszulki pojedyncze i w 2wu pakach po 10 pln- na chłopakach, dla dziewczynek niby dużo ale same paści, damskie- rajstopy, getry, ocieplacze, majtki po 5 pln. pani mówiła, że jeszcze będą dokładać, na damskim koszulki z lata, ale żadnych rewelacji. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw wieści z Poznania ? Stary Browar i Problem POMOCY 08.12.13, 13:04 sprawdzałam na dziewczynkach kupiłam kalesonki z liskami 2-pack 20 zł akcesoria (spinki opaski) po 2 zł majtki bokserki z jeżykiem po 10 zł z drugiej strony dużo spodni do wyboru raczej na większe dziewczynki 128-152 np. jeansy leginsy też po 20 zł bardzo ładne niestety wkurzyłam się bardzo kupiłam 2-pack golfów czarny i biały w kropki z 49 na 10zł w domu przy wręczaniu dziecku okazało się że ma na sobie szary klips!!!! zadzwoniłam okazało się że te klipsy wycofali i nawet mi go nie zdejmą co najwyżej zwrot 10 zł na ich kartę na szczęście mam paragon!!! muszę tam z ppowrotem wrócić ale co było wstydu z tym klipsem przed rodziną to moje co robić? awantura i jakie żądania? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: wieści z Poznania ? Stary Browar i Problem PO 08.12.13, 13:46 Ale jaka awantura, dlaczego? Strasznie nerwowe tu towarzystwo A jaki masz tam klips, podłużny? Inne sklepy tez takie mają, przejdz się na pewno ktoś Ci zdejmie, wez paragon. A może inny sklep w Poznaniu ma jeszcze stare klipsy? Popytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
moonshana Re: wieści z Poznania ? Stary Browar i Problem PO 08.12.13, 14:05 awantura jak dla mnie zupełnie niepotrzebna. ostatecznie to nie była zła wola sklepu. aczkolwiek potrafię zrozumieć uczucia autorki postu. miło pewnie nie było. sklep nieumyślnie - ale jednak naraził klientkę na nieprzyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaw Re: wieści z Poznania ? Stary Browar i Problem PO 08.12.13, 14:14 wiecie nerwowo oj nerwowo nie jestem z Poznania specjalnie muszę jechać wyjaśnić sprawę za 10 zł klips jeden zdjęła celowo niecelowo ja ponoszę konsekwencję bo powoedzieli mi że klipsa nie zdejmą a towar zamienia na bon jaki mam interes by po innych sklepach chodzić i prosić o zdjęcie jakoś zwrot nie zabardzo mnie interesuje na ich karte bo za 10 zł to nic nie kupię a na pewno nie 2 bluzki Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: wieści z Poznania ? Stary Browar i Problem PO 08.12.13, 15:01 Jeśli nie płaciłaś ich kartą merch to nie zgodziłabym się na zwrot na kartę. Fakt błąd ze strony pracownika, ale pewnie zrobił to automatem, zdjął nową blokadę o innej nawet nie pomyślał. Oni teraz wyprzedają stare sezony, za to w extra cenach zresztą widać jak wszystko się błyskawicą wyprzedaje. Też trzeba było oglądnąć dokładnie bluzki jeśli robiłaś z tego prezent, w końcu klips nie jest maleńki ani niezauważalny!!! Gdybyś to zrobiła obciachu by nie było, a nie wierze ze nawet przy pakowaniu nie poczułaś. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: wieści z Poznania ? Stary Browar i Problem PO 08.12.13, 16:23 Interes masz taki, ze bedzie miala dla dziecka 2 bluzki za 10zl. Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Rzeszów- Graffica 07.12.13, 19:46 zona.102 napisała: > Ale jakich zwrotów??? ??? Ktos kupil, ale później zwrocił. Towar trafił ponownie na sklep i ja go dzięki temu kupiłam Odpowiedz Link Zgłoś
onlylilly Re: Rzeszów- Graffica 08.12.13, 08:01 Ja tez obkupilam sie w akcesoria dla malych dziewczynek za 2 zl , cala mase tego wzielam, gumki, spinki, opaski, zeszyty, naklejki itd, szlafrok z weluru porzeceniony z 99 na 10. Generalnie dokladaja, bylam 2 dni temi i tego nie bylo, ale rzeczy znikaja w zawrotnym tempie... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 08.12.13, 08:43 A w krakowskim M1 jak wygląda sytuacja? Odpowiedz Link Zgłoś
plum1000 Re: H&M w Galerii Krak. mnóstwo po 10 zł dla dzie 08.12.13, 09:23 Jej jakby ktoras z Was byla i widziala rajtruzy po 5zl tak bym chciala.. W moim h&m nigdy nie bylo przecienionych rajtuz ani majtek ani skarpet (Zakopane). jakby ktoras z Was byla widziala na chłopca 4-6L--w tych super cenach majtki ,skarpety, rajtuzy a nie bylby to problem bardzo prosze o zakup Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 ..... 08.12.13, 09:37 W moim sklepie mam wrażenie, że cały czas coś dokładają, powinnam nie wychodzić z niego Buty dla dziewczynek: czarne brokatowe jazówki dla starszych dziewczyn-10 zł, brokatowe trampki-też 10 zł (obydwie z 59 zl), balerinki- 10 zł, rękawice ocieplane thinsulate- 5 zł, czapki- 5 zł, damskie grube rajty- 5 zł, dziecięce w dwupakach- 5 zł, ciążowe- 5 zł, męskie skarpy w 5- lub 3- pakach- 5 zł, męskie pulowerki- 20 zł, lakierki męskie- 20 zł, spodnie- 30 zł, ale tylko slim fit, bokserki 2- lub 3- pak- 10 zł, biustonosze-10 zł, majtki bawełniane w 3pakach- 5 zł, stringi- 5 zł, bielizna modelująca- 20 zł, grube piękne szale, apaszki (średnie), kominy- 10 zł, ocieplacze- getry- 5 zł, skarpety puchate w dwupaku-czarne+różowe- 5 zł, kalesonki-dwupaki- 10 zł, piżamy dla chłopców- 10 zł, całe mnóstwo akcesoriów- opaski, bransoletki, paski, z hallo kitty- 5 zł, spinki, naszyjniki, okularki, naklejki na paznokcie- wszystko po 2 zł, peruki po 5 zł, lakiery- 5 zł, sztuczne rzęsy (karnawał tuż, tuż ))- 5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1984 Bielsko-biała 08.12.13, 18:23 opłaca się jeszcze jechać? w zeszłym tygodniu byłam i troche kupiłam, ale nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś