Dodaj do ulubionych

kucyki dla 4-latki

04.12.13, 06:37
Jakie kupić? Nie wiem co teraz jest na czasie. Widziałam jedynie reklamę Młyna kucyków - czy to będzie fajny prezent? Muszę kupić coś na 3 okazje.
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: kucyki dla 4-latki 04.12.13, 09:09
      Myslę, ze młyn sie spodoba. Moja fanka kucyków, chociaz ma ogromny palac ELC, pałac kucykow, domek balon kucyków i jeszcze jakies ze dwa mniejsze, i tak marzy o kolejnych domkach, młynach i pałacach dla kucyków wink Nie zapomnij o samych kucykach, bo to nimi jednak najczęściej dzieciaki sie bawią, a domki trochę zbierają kurz.... Moja akurat raczej zbiera kucyki Filly, ale teraz bardziej na topie sa kucyki Pony.
      • eo_n Re: kucyki dla 4-latki 04.12.13, 09:23
        Moja też woli Filly.
        Pony się kurzy (szczęśliwie zaczęłam od pojedynczego).
        Moją zachwycił ostatnio "magiczny domek", ale nie dostanie - za dużo plastiku leży w domu.
        www.smyk.com/simba-filly-witchy-magiczny-domek-zestaw,p1083397050,zabawki-gry-dla-dzieci-p
        I to jest racja - żeby dokupić koników, bo w tych domkach itp jest jeden, góra dwa (choć na opakowaniu cały tabun wink )
        • corrina_f1 Re: kucyki dla 4-latki 04.12.13, 09:52
          U nas Filly na tapecie od ponad 2 lat (4.5 latka). Mamy zamek z zeszłego roku
          www.smyk.com/simba-filly-zamek-dla-konikow-zestaw,p1050691666,zabawki-gry-dla-dzieci-p
          A teraz jest wielkie parcie na ten młyn właśnie.
          Przegapiłam ostatnio jakąś promocję, w której był za 70 kilka zł (ale nawet nie pamiętam gdzie to było), a teraz widzę, że najtaniej za 99 zł na allegro sad Nie ma gdzieś taniej ?
          • malenka07 Re: kucyki dla 4-latki 04.12.13, 10:07
            Moja 5-latka też zbiera Filly.Kucków mamy masę, na gwiazdkę dostanie domek na drzewie plus jakiś pojazd np karetę.
            Prosi co chwila o inny domek lub zamek - zależy co wypatrzy w reklamie czy gazetce. Więc myślę że tak naprawdę wszystko jedno co to będzie.
            Podobał jej się młym i zalinkowany zamek też i domek z przystanią.
            W przedszkolu niektóre dziewczynki zbierają Pony, ale u nas ani Pony ani petshopy się nie przyjęły, tylko Filly.
            • corrina_f1 Re: kucyki dla 4-latki 04.12.13, 10:12
              Właśnie u nas, dzięki Bogu, Pony nie istnieją.
              Z Filly mamy jeszcze taki okrągły domek (nie pamiętam jak to się nazywało), i kilka tańszych dodatkow z tych jajek świątecznych, jakieś pojazdy i stajnię z Biedronki z zeszłego roku. Samych kucyków ponad 60 wink
              Ten młyn wiem że byłby wielką frajdą, tylko jestem zła, ze się zgapiłam z tą ceną. Przejrzałam właśnie gazetki z marketów i nigdzie nie ma w dobrej cenie sad
    • joana.mz Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 06:50
      dziekuję Wam, kupię w takim razie jakiś zestaw, może ten młyn, puzzle i torebkę z kucykami.

Czy orientujecie się gdzie są lub będą jakieś promocje?
      • joana.mz Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 12:03
        dzisiaj w biedronce kupiłam młyn za 59zł, jakiś domek też za 59zł i zestaw 3 kucyków za 25zł.
        • corrina_f1 Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 12:35
          joana.mz napisała:

> dzisiaj w biedronce kupiłam młyn za 59zł, jakiś domek też za 59zł i zestaw 3 ku
          > cyków za 25zł.

Ooo ! Ale ten młyn, który jako nowość od jakiegoś czasu w reklamach jest ?
          www.smyk.com/simba-filly-witchy-zaczarowany-mlyn,p1081189387,zabawki-gry-dla-dzieci-p
          • corrina_f1 Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 12:38
            To jednak nie młyn sad
            swieta.biedronka.pl/#inne
            W tej cenie mają w Biedro tylko domek z przystanią, domek kwiatowy oraz piękną willę.
            Młyna w gazetce nie widzę.. sad
            • joana.mz Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 12:47
              To na pewno nie ten młyn.
              • edyta_32 Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 12:54

a czy możesz wrzucic linka tego młyna o którym ty mówisz?
                • corrina_f1 Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 14:05
                  Młyn/wiatrak jest tylko jeden, to ten, który zalinkowałam ze Smyka.
                  Te domki z Biedronki podałam w linku go gazetki prezentowej z Biedronki, niestety nie da się zalinkować konkretnej strony, one są gdzies w połowie gazetki.
                  • joana.mz Re: kucyki dla 4-latki 05.12.13, 16:29
                    byłam przepakować z samochodu do szafy.... faktycznie kupowałam w pospiechu. Teraz patrzę na allegro i to były:
                    - Filly domek z przystanią
                    -Filly kwiatowy domek
    • joana.mz Re: kucyki dla 4-latki 09.12.13, 13:56
      jeszcze jedno pytanie - kucyk pluszowy, większy niż te filly czy pony - który wybrać? nadal dla 4-latki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka