Dodaj do ulubionych

Romer KIng Plus - która tapicerka ?

08.12.13, 11:50
Planuję kupić dla mojego dziecka fotelik Romer King Plus i zastanawiam się która tapicerka będzie praktyczna w użytkowaniu? Dla starszego dziecka mam Romer Kid w kolorze felix i jestem bardzo zadowolona. Teraz felix już niedostępny. Może doradzicie mi, które tapicerki romera u was się sprawdzają ?
Obserwuj wątek
    • erty02 Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 08.12.13, 12:31
      polecam "krowę", nie tylko ja jestem bardzo zadowolona, tu inne pozytywne opinie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,583,129503840,129503840,Fotelik_romer_king_plus_tapicerka_do_uzytkownikow.html?wv.x=2
      • mia_siochi Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 08.12.13, 18:06
        Matkojedyna, a ja przez tę dziadowską "krowę" prawie fotelik na śmietnik wyrzuciłam. Na szczęście mają dobry serwis i za parę groszy dokupiłam inną...
        • erty02 Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? mia_sochi 08.12.13, 20:15
          mia_sochi, a co się z twoją "krową" działo, że aż fotelik chciałaś wyrzucić? była wadliwa od początku, czy po jakimś czasie problemy się pojawiły?
          napisz proszę coś więcej, moja "krowa" ma dwa sezony i nadal wygląda jak nowa
          • mia_siochi Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? mia_sochi 09.12.13, 10:05
            Po praniu te uszy opadły na głowę dziecka. One nie są niczym usztywnione i trzymają się tylko w szwie. Jak dla mnie ta tkanina jest taka sztuczna w dotyku, niby miękka a nie przyjemna. No ale to widziałam przy zakupie wink kierowałam się pozytywnymi opiniami. W trakcie użytkowania okazało się, że moje przeczucia się sprawdziły. W dodatku na zagłówku zastają włosy, mój ma jasne i długie, strasznie widać, one się wbijają W zagłówek. Generalnie obrzydliwy jest i poszedł do kosza. Teraz mam tak, o niebo lepszy:
            https://www.britax-roemer.pl/media/2786007/safefix_plus_crownblue_02_400.png
        • anatol82 Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 11.02.14, 15:45
          Ja mam taupe grey i niestety zawiodłam się, bo to niby high line ale nam się po sezonie odbarwił zagłówek - od spoconej główki (niestety mam 300km do dziadków) i to w zasadzie jedyny mankament jednakże dość znaczący stąd moje pytanie o serwis Romera, gdzie kupiłaś nowy pokrowiec?
    • malinkowa81 Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 08.12.13, 14:16
      my mamy Billy i jestem bardzo zadowolona (czarną, nie czerwoną)
      coś takiego
      • ildiss Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 10.12.13, 20:01
        ja mam billy co prawda na modelu duo plus ale tapicerki te same(przynajmniej w wyglądzie). Bardzo dobrze się sprawdza, jeździmy dużo nic się z nim nie dzieje, mamy go niecałe 2 lata.
        • ildiss Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 10.12.13, 20:02
          również czarną
    • slona78 Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 08.12.13, 18:24
      Ja mam właśnie krowę i bardzo sobie chwalę.
      • zoja1977 Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 08.12.13, 21:22
        ale te krowy chyba trudno kupić, czy to jest ten sam materiał co zebra i zyrafa ?
      • gaga-sie Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 08.12.13, 21:29
        My mamy krowę i drugi raz bym nie kupiła. Uszy zawijają się i przeszkadzają dziecku, ta tapicerka wydaje mi się sztuczna, chociaż nie wiem, czy jakoś bardziej od innych w tym typie ( takie moje odczucie).
    • eszulczewska Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 08.12.13, 22:12
      Mamy Dark Grape i jest świetny.
    • big-smoczyca Re: Romer KIng Plus - która tapicerka ? 10.12.13, 18:02
      belly button
      bawełna z niewielką domieszką syntetyku
      pierze się super, nie obłazi kłakami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka