Dodaj do ulubionych

Matras - pytanie o ceny

19.12.13, 10:06
Czy orientujecie się może czy Matras stacjonarny ma takie same ceny jak internetowy?
Mają na stronie książkę w dobrej cenie i nie wiem czy jak pójdę do księgarni to cena będzie taka sama czy wyższa?
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Matras - pytanie o ceny 19.12.13, 10:12
      Jeżeli książka jest na wyprzedaży, to najczęściej i online i stacjonarnie ceny są takie same. Pytanie tylko, czy w danej księgarni książka jest w ogóle dostępna. Może po prostu zadzwoń i zapytaj?
    • s_mag_s Re: Matras - pytanie o ceny 19.12.13, 10:28
      Poza wyprzedażami, stacjonarnie mają ceny okładkowe, od których naliczane są ewentualnie promocje organizowane stacjonarnie.

Zazwyczaj zamówienia internetowe są do odbioru w matrasie stacjonarnym w ciagu 24 h , więc możesz spróbować zamówić.
      • sinceramente Re: Matras - pytanie o ceny 19.12.13, 12:11
        Te 24h to optymistyczne założenie. Niestety sama się ostatnio o tym przekonałam (tzn. jakieś 3 tygodnie temu, więc jeszcze szał świąteczny nie rozwinął się w pełni), z 24 h zrobiło się 52h sad.
        • s_mag_s Re: Matras - harmonogram 19.12.13, 12:56
          Matras na stronie podaje harmonogram do kiedy można zamówić, żeby mieć gwarantowaną dostawę przed świętami.
          • barbi1 Re: Matras - harmonogram 19.12.13, 13:13
            Zamawiałam w poniedziałek przez stronę, w środę odebrałam.
            Ceny różnią się, poza tym składając zamówienie przez internet można skorzystać z rabatu,
            teraz obowiązuje hasło matrasgrudzien.
            • ju_mi Re: Matras - harmonogram 19.12.13, 13:24
              Dzięki dziewczyny. Zamówiłam on-line, bo do księgarni, która mnie interesuje nie mogę się dodzwonić (chyba linia jest uszkodzona). Szkoda, ze wcześniej nie wiedziałam o kodzie rabatowym, bo cena jeszcze by się obniżyła sad
    • agnieszka77_11 O ósmej na arce 19.12.13, 13:35
      A'propo Matrasa, gdyby kogoś interesowało. Książka w dobrej cenie.

www.matras.pl/o-osmej-na-arce.html
      Z kodem za 6,21zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka