Dodaj do ulubionych

Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż świateczna

27.12.13, 10:12
Mam pytanie czy dzis ktoś odwiedzał już powyższe sklepy i czy oferują ozdoby świąteczne w większych przecenach? Mam daleko i nie wiem czy jechać. Bo się okazało w tym roku, że jednak ozdób mamy sporo za mało, część oddaliśmy też do przedszkola dzieci i chętnie bym się zaopatrzyła na drugi rok w większą ilość ozdób żeby nie zabrakło. Głównie zależy mi na plastikowych bombkach nietłukących.
Obserwuj wątek
    • dmc1981 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 12:47
      nie wiem, jak w innych, ale w Auchan była wyprzedaż PRZEDświąteczna. Przeceniali wszystko o 50% już od weekendu przed Świętami. Były już wówczas resztki, więc sądzę, że dziś tam już nic nie będzie.
      --
    • mai-ra3 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 21:10
      Byłam dzisiaj w Carrefour oraz Leroy merlin - ozdób świątecznych już praktycznie nie ma, wszystko prawie schowane i miejsce przygotowane na kolejne promocje wink Także chyba najlepiej kupować ozdoby z wyprzedaży tuż przed Wigilią.
      • zeusik66 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 22:44
        W carrefour nic nie ma, od jutra wyprzedaz w rossmanie wszystko swiateczne po groszu, ale przynajmniej w moim nic juz nie masad
    • justynasz5 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 21:18
      Byłam dziś wieczorem w tesco i zakupiłam ozdoby-wybór nie za duzysad za 3 szt gwiazg filoetowych -3.25 zł a za 3 sztuki płaskich bombek 2 zł, tanie są serwetki papierowe 84gr, swieczki 2.99, obrusy czerwone 110-160 cm 7zł
      • fredy58 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 22:34
        w peppko jest -30 a w rossmanie podobno w wigilę było -70% sad przegapiłam
        • damakama Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 22:49
          w naszym dużym Tesco - wszystko co świąteczne było sprzątane już 23 grudnia!
          • jzabro Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 22:54
            U mnie w Carrfurze pełne szafy bombek łańcuchów i innych ozdób wszystko w cenie regularnej.
            • kora711 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 22:56
              by się nie skichali ,co nie ?:d
              też myslałam ze jeszcze coś dokupię a tu kiszka
              • miwusia1977 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 23:07
                w kauflandzie dzis sporo bylo. Ja sie obkupilam w naklejki wielkie na okna za niecale 1,50zl. Bylo ez sporo innych przecenionych ozdob i duzo tanich slodyczy
    • sanse3 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 27.12.13, 23:18
      Tak więc skusiłam się, pojechałam, w Tesco obkupiłam się z dziećmi w ozdoby lampki zewnętrze, duże tuby bombek 12 sztuk były po 2,20zł, świerkowe długie girlandy po 3,75zł itp itd faktycznie super wyprzedaz, mielismy pełny wózek swiątecznych ozdób, chyba obdzielimy jeszcze rodzinę. Za to w auchan wszystko pozwijali jak byłam, a w carrefourze wogóle nie było śladu po świętach.
    • mai-ra3 Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 29.12.13, 23:45
      Dzisiaj w Tesco udało mi się jeszcze kupić :
      - obrusy duże, czerwone, 130 x 90 cm - 7,50 sztuka
      - serwetki - 2 sztuki za 2,80
      - łańcuchy 29 groszy
      - bombki 3 sztuki za 2 zł
      - lampki na choinkę 11 zł
      • mamusia.chlopca Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 30.12.13, 08:09
        Wczoraj w Tesco kupiłam ozdoby na przyszły rok. Wybór był jeszcze dość spory, ceny w granicach 1zł, 2zł.
    • babsee Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 30.12.13, 08:57
      Siostra mowila,ze w Obi wyprzedaz do 80% ozdób.Kupila mase bombek za smieszne pieniadze.
      • 84ja Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 30.12.13, 10:33
        a od kiedy ta wyprzedaż w obi? bo byłam w sobotę i było bardzo dużo ozdób ale nic praktycznie nie przecenione. Aż się dziwiłam że przy takiej ilości nie zrobili wyprzedaży.
    • aga_martusia Re: Tesco, carrefour, auchan - wyprzedaż światecz 30.12.13, 15:28
      Mój hit z tesco szopka drewniana dla dzieci 11el za 6,23zł i lampki motylki za 8zł - na all widziałam takie z przesyłka za 45zł.
      • kora711 Empik 03.01.14, 17:36
        wyprzedaz światecznych ozdób 70 %- takich bardziej pod dzieci typu zrób to sam;
        + obrazki na płótnie (?) do malowania za 3 zł ,jakieś dziurkacze czy inne dupsiki
        • kora711 Re: Empik 15.01.14, 14:55
          to jeszcze raz podniosę
          wyprzedaz ozdób 70 % teraz tych ładniejszych.w końcu kupiłam tego Mikołaja na biegunach ;
          + obnizka jw kalendarze
          • fredy58 Re: Empik 15.01.14, 21:20
            a możesz zalinkować tego mikołaja?
            • kora711 Re: Empik 15.01.14, 21:56
              nie chcę robić wielkiego halo ;
              jak byłam w empiku to sobie lukałam na mikołaja i myslałam jak będzie 70% to będziesz mój ;d
              linka doniego nie znalazlam ale jest z tej serii Red&white (tylko mój jest dośc duży-cena wyjsciowa 32 zł)
              www.empik.com/szukaj/produkt?q=Red%26white&qtype=basicForm
              wszystkie te świateczne dupsliki są w 70 % tansze niz na stronie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka