Dodaj do ulubionych

Hulajnoga Mini czy Maxi Micro

01.01.14, 23:39
Doradźcie co zrobić.
Mam 4-latka (103cm) który jeździ na mini-micro.
Mam też 2-latkę która coraz śmielej radzi sobie w domu na hulajnodze.
Dzieciaki toczą o nią ciągłą walkę.
I teraz mam dylemat ... kupić córci drugą mini-micro, czy kupić dla synka maxi-micro?
Obserwuj wątek
    • gizm0 Re: Hulajnoga Mini czy Maxi Micro 02.01.14, 00:04
      Mieliśmy rok temu ten sam problem, wtedy 2,5 latka biła się z 4,5 latka o mini micro. Zapadła decyzja o kupieniu dla starszej maxi micro. Jak przyjechała upewniłam się, że dobrze zrobiliśmy, bo maxi na najniższej wysokości jest taka sama jak mini. Więc zdecydowanie maxi. Długo posłuży. Z mini starsza zaraz wyrośnie.
      • mieeke Re: Hulajnoga Mini czy Maxi Micro 02.01.14, 06:18
        poczytaj tutaj tyijaczylimy.blogspot.com/2013/11/nie-znam-dziecka-ktore-nie-lubi-biegac.html ja proponuję maxi.
    • herkama Re: Hulajnoga Mini czy Maxi Micro 02.01.14, 08:43
      Jak dla mnie Mini już będzie za mała. U mnie też jest 2 lata różnicy (4,4 i 2,4).i widzę, że kolejna bedzie albo maxi albo na dwóch kółkach.

Pytanie:
      czy maxi czy na dwóch kółkach? Ma sens kupować kolejną na 3? Moja córka jeździ już na 2 kółkach na rowerze i próbowała już na normalnej "dwukołkowej" hulajnodze i jej się podobało... jaki sens ma kupowanie maxi?
    • crazymum1683 Re: Hulajnoga Mini czy Maxi Micro 02.01.14, 09:31
      Heja,
      Napewno maxi micro, sa takich samych wymiarow tylko ciezsze. 4 lat bez problemu sobie poradzi.
      Kupilam maxi dla 5 latki i mini dla 3 latki i zaluje bo powinna kupic 2 maxi.
    • abiega Re: Hulajnoga Mini czy Maxi Micro 02.01.14, 09:52
      zdecydowanie maxi a nie micro dla 4 latka
      w mini za chwile bedzie ci przelatywał przez kierownice - u nas tak było przynajmniej a az tak duzo ciezsza maxi od mini nie jest.
      Masz chłopaka a nie dziewczynke wiec z mała róznica w wadze hulajnogi na pewno sobie poradzi wink
      • mak-111 Re: Hulajnoga Mini czy Maxi Micro 02.01.14, 16:29
        moj 4 latek wlasnie przejmuje hulajnoge maxi po siostrze (moze z zakupem kolejnej mikro dla niej uda sie wstrzymac do wiosny, ale on i tak najczesciej wybiera maxi a nie mini). na twoim miejscu zainwestowała bym w maxi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka