mojuu 03.01.14, 12:49 Oficjalnie ruszyła, ale szału na razie nie ma aligoo.pl/sale.html?page=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szmytka1 Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 13:05 na razie mivo ma lepszą ofertę wyprzedażową Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 13:10 właśnie to samo miałam napisać, fajne adidaski superfit na mivo są po 119 a na aligoo takie same powyżej 150 zł nawet się zastanawiałam, czy nie kupić, ale mam w zapasie jeszcze z poprzedniej wyprzedaży i chyba przystopuję z butami dla dziecka przez jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
hiacynta90 Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 14:19 te adidaski superfit sa swietne i cena dobra, ja wlasnie zamowilam dla corki kolejna pare Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 15:47 kupiłam jeszcze znalazłam kod -5% mivopl2013 i mi wszedł mimo, że to obniżka Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 17:25 mi tez wszedł ale ceny nie obnizył na zadne buty... Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 17:30 A u mnie był komunikat,że kod nie istnieje, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 13:29 dzięki za przypomnienie o mivo - kusi mnie zakup geox himalaya na następny rok. Odpowiedz Link Zgłoś
meg0814 Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 13:49 Wczoraj wieczorem, w nocy i rano, gdy Mivo sukcesywnie zmieniało ceny na wyprzedażowe, faktycznie całe ecco było -50%, np. Snow Rush za 184 i Snowboardery za 174. Po oficjalnym ogłoszeniu wyprzedaży ceny wzrosły o kilkadziesiąt złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: aligoo wyprzedaż 03.01.14, 13:58 nie chcę pisać, że to u nich standard, ale już ze 3 x na takim postępowaniu ch przyłapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
beakarp mivo 03.01.14, 21:17 serio??? Właśnie nabyłam na przyszły rok te snowride ecco www.mivo.pl/product-pol-7076-Snowride-Czarne-Skorzane-Sniegowce-Dzieciece-75106155849.html i te www.mivo.pl/product-pol-7891-Snowride-Szare-Zamszowe-Sniegowce-Dzieciece-75108155926.html To mówicie ze te ceny nie są korzystne??? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: mivo 03.01.14, 21:30 ale fakt faktem - te dziś rano miałam w koszyku i się nad nimi zastanawiałam i były albo po 119 albo po 129 a teraz 149... www.mivo.pl/product-pol-7801-Medomak-Czarne-Skorzane-Polbuty-Dzieciece-1008755.html Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: mivo 03.01.14, 21:35 Kupiłam superfity i geoxy po 109 i 104. Kod mi nie wszedł, ale przesyłka darmowa przy zamówieniu powyżej 150 zł ( wpłata). W zeszłym roku na wiosnę naszukałam się skórzanych trampek w dobrej cenie, teraz mam za tą kwotę 2 pary butów. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: mivo 03.01.14, 21:31 Ja takie kupiłam u nich przed tym sezonem za 199. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: mivo 04.01.14, 14:23 Ja sie zastanawialam nad tymi www.mivo.pl/product-pol-7482-Galab-Granatowe-Zamszowe-Polbuty-Dzieciece-4253W3-DEN.html niestety za dlugo, wczoraj wieczorem byly za 100 zl. Kretacze Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: mivo 04.01.14, 23:46 Faktycznie, też je widziałam. Inne też podnieśli o ok.30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: aligoo wyprzedaż 04.01.14, 17:26 W Aligoo też kombinują. Geoxy, które jeszcze kilka dni temu w promocji kosztowały 128zł, teraz zostały "przecenione" na 174zł... Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: aligoo wyprzedaż 04.01.14, 18:43 półbuty dziecięce Clarks też zwiększyły cenę wyprzedażową Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 10:02 a te były po 129 albo 139 w tym rozmiarze - zastanawiałam się nad nimi www.mivo.pl/product-pol-5692-Sport-4-Mini-Szare-Zamszowe-Polbuty-Dzieciece-0-00231-06.html nie za bardzo rozumiem po co robią takie numery, tylko wkurzają klientów - ktoś sprawdza sobie cenę, namyśla się przez dzień czy dwa, podejmuje decyzje a tu nagle cena kilkadziesiąt zeta wyższa... za to czasem wyprzedają za grosze - latem kupiłam na przyszły sezon dla syna sandały primigi po niecałe 90 zł za parę Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 11:07 ja zastanawiałam się na geoxami ale cena wzrosła ze 119 albo 129 (nie pamiętam czy 129 to z wysyłką było czy bez) do 159. Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 16:41 Pewnie zeszłoroczna akcja już się nie powtórzy, ale po zastosowaniu kodu za zapisanie się na newslettera ceny wychodzą powiedzmy ok Zamówiłam córce dwie pary zimówek na następny sezon: superfity wyszły około 170 zł., primigi 214 ( obie pary w rozmiarze 34 ). Po przeglądnięciu prawie wszystkich sklepów internetowych plus allegro doszłam do wniosku, że taniej będzie ciężko coś trafić. Latem tego roku koleżanka polowała na zimówki w roz. 33 i po wielu godzinach siedzenia przed kompem trafiła na ecco za 200 zł. Nie było w czym wybierać. Jak coś się tylko pojawiało znikało z prędkością światła. Nie mam czasu i nerwów na takie akcje Z każdym rokiem jest gorzej trafić na buty w super cenach Ps. Wczoraj kupiłam córce sandały. Strasznie żałuje, że nie kupiłam nic zaraz po sezonie. Teraz ceny wyższe i wybór z dnia na dzień zdecydowanie mniejszy ( oczywiście dotyczy egzemplarzy w akceptowalnych cenach ) Nie chcę popełnić tego same błędu z zimówkami. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 18:23 ja jednak spasuję, też będę szukać r. 34 ale takie ceny za te marki są dla mnie za wysokie, zwłaszcza, że nie sprzedadzą się potem dobrze. Za ecco mogłabym tyle dać, bo po sprzedaży zazwyczaj odzyskiwałam 80% ceny zakupu a raz nawet zarobiłam 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 18:42 W pierwszej kolejności kupuje buty żeby były wygodne potem dopiero myślę o odsprzedaży ale jak już temat został wywołany Primigi sprzedawały mi się równie dobrze jak Ecco, co do tych drugich nie mam doświadczenia, bo to będzie nasz pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 18:49 ja kupuję takie, jak mi się podobają, ale wtedy odpowiednio kalkuluję cenę. Primigi niestety nie sprzedają się jak ecco i z taką świadomością kupiłam je na ten sezon zimowy, ale za cenę odpowiednio niższą. Za ecco mogę dać więcej, bo odzyskam część sumy. Niestety jeśli chcę mieć dobre buty dla dziecka, muszę kalkulować cenę biorąc pod uwagę aspekt późniejszej odsprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 18:56 i żeby nie było, że jestem goloslowna - becnie na allegro jest 101 ofert (54 licytacje) na używane primigi zimowe, a tylko 3 osoby licytujące. Wiem, że kto miał kupić, już pewnie kupił, ale analogicznie ecco jest 357 licytacji i już 40 chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 19:05 > Primigi niestety nie sprzedają się jak ecco Być może, nie przeczę, ja w każdym razie byłam zadowolona z sum jakie otrzymywałam za buty tej marki przy sprzedaży. Inną sprawą jest fakt, że kolejny raz przekonuje się, że ecco są zdecydowanie przereklamowane. Do tej pory w naszej szafie przeważały buty tej marki, ale pojawiały się też geox-y i primigi zawsze z bardzo dobrym skutkiem. Obecnie córka śmiga w ecco winter quennach i takich primigach Okazuje się, że te drugie są o niebo lepsze/wygodniejsze ( podobno też ładniejsze, ale to już kwestia gustu a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje ) i nie jest to tylko moje zdanie, ale przede wszystkim użytkowniczki Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 19:14 ja też jestem bardziej zadowolona z primigów, synowi wszystko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 23:25 tweety_28 napisała: > > Primigi niestety nie sprzedają się jak ecco > > Być może, nie przeczę, ja w każdym razie byłam zadowolona z sum jakie otrzymywa > łam za buty tej marki przy sprzedaży. > Inną sprawą jest fakt, że kolejny raz przekonuje się, że ecco są zdecydowanie p > rzereklamowane. Do tej pory w naszej szafie przeważały buty tej marki, ale poja > wiały się też geox-y i primigi zawsze z bardzo dobrym skutkiem. > Obecnie córka śmiga w ecco winter quennach i takich primigach > > Okazuje się, że te drugie są o niebo lepsze/wygodniejsze ( podobno też ładniejs > ze, ale to już kwestia gustu a o tym jak wiadomo się nie dyskutuje ) i nie j > est to tylko moje zdanie, ale przede wszystkim użytkowniczki Jakbym słyszała swoje dwie córki. Nie chca słyszec juz o kozakach Ecco, a przez lata miałysmy Winter Queeny. Starsza miala Primigi, potem przerzuciłam sie na Ecco ze wzgledu na wieksza dostepność. Teraz obydwie maja zalinkowany wyzej model Primigi i twierdza ze jest o wiele wygodniejszy i cieplejszy od Ecco - chociaz zimy ostatnio brak. Na nastepna zime poluje tez na Primigi. Te ktore mamy kupiłam za 150zł (z przesyłka) na All w kwietniu, wiec jeszce sie nie spiesze. Starszej r. 39 na spartoo za 209zł (na wakacjach), wiec twierdze ze na okazje trzeba jeszcze czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 19:20 tweety_28 napisała: Po przeglądnięciu prawie wszystkich sklepów interneto > wych plus allegro doszłam do wniosku, że taniej będzie ciężko coś trafić. Myślę, że spokojnie jeszcze w marcu kupi sie zimówki w dobrej cenie. Sama na tę zime kupiłam jednej z córek Ecco dopiero w sierpniu, za 165 zł rozmiar 35. Taniej chyba jeszcze później były (przez chwilę, bo szły jak świeże bułeczki) Ecco w ich firmowym internetowym, ale nawet nie wiem, czy był nasz rozmiar... >Z każdym rokiem jest gorzej trafić na buty w super cenach Co roku tak mi się wydaje i co roku przekonuje się, że jednak nie mam racji > Ps. Wczoraj kupiłam córce sandały. Strasznie żałuje, że nie kupiłam nic zaraz p > o sezonie. Teraz ceny wyższe i wybór z dnia na dzień zdecydowanie mniejszy ( oc > zywiście dotyczy egzemplarzy w akceptowalnych cenach ) Nie chcę popełnić teg > o same błędu z zimówkami. Moim zdaniem i sandałki jeszcze się spokojnie kupi w dobrej cenie, choć ja kupiłam w sierpniu na za rok, za ok. 100 zł superfity (rozmiar 36, dziecięca kolekcja).. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Dziewczęce primigi za 140 zl ktoś ma na tablicy 05.01.14, 19:37 kilka modeli dla dziewczynek ktoś wystawia, rozmiary od 27 do 35. Takie znaleziska czasem trafiam w sieci, więc liczę, że i synowi trafię kiedyś coś fajnego tanio i nie spieszę się z zakupem. Przepłacić zawsze zdążę. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: aligoo wyprzedaż 05.01.14, 22:01 > Myślę, że spokojnie jeszcze w marcu kupi sie zimówki w dobrej cenie. Pewnie tak, ale myślę, że cena 170 zł za superfity w r. 34 do najgorszych nie należy więc mam już problem z głowy i nie będę walić głową w mur jak zorientuję się, że o godzinkę spóźniłam się z przeczytaniem wątku o "szalonych cenach" np. u ulubionego sprzedawcy > Moim zdaniem i sandałki jeszcze się spokojnie kupi w dobrej cenie, choć ja kupi > łam w sierpniu na za rok, za ok. 100 zł superfity Właśnie takie okazje miałam na myśli pisząc o przegapionych zakupach na koniec sezonu Teraz, i pewnie za jakiś czas, też coś się trafi, ale wtedy wybór był spory. Obecnie ceny zaczynają się od około 120 zł. Można jeszcze wyszperać ecco za 99 zł., ale to już naprawdę pojedyncze egzemplarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Marjo sklep 06.01.14, 10:25 Ja u nich na allegro kupowałam sandałki primigi za 99 zł w zeszłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca no to jeszcze eccoshop 06.01.14, 10:33 shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/ecco-snowboarder_1012138/1784276?navId=631&page=1&price=167-375&order=price_asc dziewczęce raczej, chyba, że dla wielbiciela żywych kolorów Odpowiedz Link Zgłoś