1majkasia 06.01.14, 19:43 zastanawiam sie nad tym modułem , warto? dla 7 latka? mamy juz połki z tej serii i nie chciałabym znow zmieniac pokoju synowi www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40116070/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja30 Re: Expedit -biurko z połkami 06.01.14, 20:31 Miałam. Jest za wysokie, nawet dla większego dziecka. Jakość bardzo słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Expedit -biurko z połkami 06.01.14, 22:23 mój 12 latek ma od 5 lat i sobie chwali. być może to kwestia użytkowania, ale biurko mojego syna wygląda bardzo dobrze, choć fakt, że ma szybę i jest wysokie. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2782698,5,5,60831,IMG-3846,IMG-3846.html Odpowiedz Link Zgłoś
1majkasia Re: Expedit -biurko z połkami 07.01.14, 08:01 wow dzieki wielkie za zdjęcie) a mialas do tego odpowiednio wysokie krzesło? ja mam dosc wysokiego prawie 7 latka wiec mam nadzieje ze nie bedzie dla niego zbyt wysokie do tego dochodzi jeszcze poducha rehabilitacyjna na krzesło wiec moze bedzie oki a jesli chodzi o połki pod spodem to mysle ze to bedzie niezły kacik zabaw dla mlodszego syna chciałabym dokupic jeszcze pod spod biurka szuflady ale nie wiem czy nie bedzie za ciasno?! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Expedit -biurko z połkami 07.01.14, 09:17 biurko całkiem fajne, a ze swietnymi rozwiązaniami u szaszanasza polki po drugiej stronie ci sie nie zmieszcza. patent z szybą czy podkładką godny polecenia bo nie jest to najtrwalsza okleina. a pólki pod spodem to dla mnie akurat zaleta, mozna cos schowac przed rodzicami czy po prostu trzymac tam rzeczy nieuzywane na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kudlata1 Re: Expedit -biurko z połkami 07.01.14, 00:05 przy takim biurku ja pracuję, więc dla dziecka będzie raczej za wysokie. Jedyny mankament dla mnie to słaba dostępność 2 modułów pod biurkiem, trzeba się tam niemal wczołgiwać. Poza tym, jest fantastycznie szerokie i przyzwoitej jakości (mam ciemnobrązowe). Odpowiedz Link Zgłoś
super-czarna.1 Re: Expedit -biurko z połkami 31.08.14, 22:48 Czy to biurko jest jeszcze dostępne ? Bo nie mogę znaleźć na stronie ikei. Odpowiedz Link Zgłoś
anmaszy Re: Expedit -biurko z połkami 01.09.14, 00:31 wiosną jakoś na forum było info że wycofują.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_wer Re: Expedit -biurko z połkami 01.09.14, 22:50 Expedit nazywa sie teraz kallax wiec może pod tą nazwą poszukaj na allegro np też. Odpowiedz Link Zgłoś
super-czarna.1 Re: Expedit -biurko z połkami 02.09.14, 16:59 Patrzyłam też, ale nie ma. Będę musiała poszukać coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś