Dodaj do ulubionych

Biedronka - wyprzedaż

09.01.14, 09:31
Była już dzisiaj któraś, bo mam trochę daleko i nie wiem czy warto jechać?
Obserwuj wątek
    • magdagg2 Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 09:49
      to powiem jak u mnie. wczoraj bylam w biedronce, ceny rzeczy wczesniej poobnizanych wczoraj podwyzszyli, a dzis obnizyli na taka cene jak byla wczesniej. np. szorty takie chlopiece krotkie byly z miesiac temu po 7 zł, wczoraj po 20, dzis znowu 7. i tak samo z innymi rzeczami. dzis poszlam z ciekawosci zobaczyc czy faktycznie tak zrobia, no i zrobili.
      i nic ciekawego nie bylo
      • sisterofnight79 Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 10:01
        u mnie - kurtki narciarskie dla dzieci po 55 zł , rękawiczki narciarskie - dziecięce 10 zł, dorosłe chyba 15. jakas bielizna termiczna dziecięca po 10 zł. i hit mojej biedrony - naczynia ceramiczne po niecałe 6 zł za kilogram. wziełam 4 talerze i jedną miskę i zapłaciłam 9,40
    • koza_w_rajtuzach Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 10:35
      Byłam, ale osobiście nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy.
      Z tego, co pamiętam, to sukienki na lato dla dziewczynek były po 10 zł, jakieś latarki po 15, torebki damskie chyba po 25, po 5 zł jakieś saszetki na rower, kalosze dziecięce chyba za 10 zł, foremki do pieczenia (małe dosyć) chyba po 5 zł, kozaki dziecięce też jakoś tanio było (25 zł może???), damskie kozaki też przecenione. Ogólnie to tak dobrze się nie wpatrywałam, bo osobiście nie znalazłam tam niczego, co by mnie interesowało.
    • mama_amelii Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 13:05
      Domek koników Filly wczoraj był po 44 zł,a dzisiaj po 59,koniki Filly,które były po 6,99 lub 7,99 teraz są po 9,90-niezła promocjasmile)
      Ale przejechałam się po bułki i kupiłam córce spódniczkę ze świnką Peppą,siostrzeńcowi dziennik nastolatka(wszystkie odpowiedzi co się będzie z nim działo niedługo,fajnie napisanesmile)No i Ptaki ciernistych krzewów -książkę za 9,90-kochamsmile
      Widziałam,żę wszyscy biorą po 4 szt pieluchy Dada-2 pack za 50zł(mojemu dziecku przeciekają,więc nie brałam)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka