kawusia79 09.01.14, 09:31 Była już dzisiaj któraś, bo mam trochę daleko i nie wiem czy warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdagg2 Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 09:49 to powiem jak u mnie. wczoraj bylam w biedronce, ceny rzeczy wczesniej poobnizanych wczoraj podwyzszyli, a dzis obnizyli na taka cene jak byla wczesniej. np. szorty takie chlopiece krotkie byly z miesiac temu po 7 zł, wczoraj po 20, dzis znowu 7. i tak samo z innymi rzeczami. dzis poszlam z ciekawosci zobaczyc czy faktycznie tak zrobia, no i zrobili. i nic ciekawego nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
sisterofnight79 Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 10:01 u mnie - kurtki narciarskie dla dzieci po 55 zł , rękawiczki narciarskie - dziecięce 10 zł, dorosłe chyba 15. jakas bielizna termiczna dziecięca po 10 zł. i hit mojej biedrony - naczynia ceramiczne po niecałe 6 zł za kilogram. wziełam 4 talerze i jedną miskę i zapłaciłam 9,40 Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 10:35 Byłam, ale osobiście nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy. Z tego, co pamiętam, to sukienki na lato dla dziewczynek były po 10 zł, jakieś latarki po 15, torebki damskie chyba po 25, po 5 zł jakieś saszetki na rower, kalosze dziecięce chyba za 10 zł, foremki do pieczenia (małe dosyć) chyba po 5 zł, kozaki dziecięce też jakoś tanio było (25 zł może???), damskie kozaki też przecenione. Ogólnie to tak dobrze się nie wpatrywałam, bo osobiście nie znalazłam tam niczego, co by mnie interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Biedronka - wyprzedaż 09.01.14, 13:05 Domek koników Filly wczoraj był po 44 zł,a dzisiaj po 59,koniki Filly,które były po 6,99 lub 7,99 teraz są po 9,90-niezła promocja) Ale przejechałam się po bułki i kupiłam córce spódniczkę ze świnką Peppą,siostrzeńcowi dziennik nastolatka(wszystkie odpowiedzi co się będzie z nim działo niedługo,fajnie napisane)No i Ptaki ciernistych krzewów -książkę za 9,90-kocham Widziałam,żę wszyscy biorą po 4 szt pieluchy Dada-2 pack za 50zł(mojemu dziecku przeciekają,więc nie brałam) Odpowiedz Link Zgłoś