Dodaj do ulubionych

Muszę się pochwalić, ;-))

09.01.14, 18:13
Wam tutaj, bo nikt w realu mojej radości i miłości do Nexta oraz zakupów ciuchowych dla córek nie rozumie wink ot, ciuchy, ot wyprzedaż , o co halo ?

Musze się podzielić swoją radością, idzie do mnie właśnie 40 sztuk ubrań dla córek, głownie dla starszej z Nextowej grudniowej wyprzedaży.
Prawie wszystko to co chciałam, nie udało mi się zdobyć bezrękawnika puchowego ale mam bluzy, sukienkę, legginsy ,topy, koszulki, tuniki, buty ala emu na zimę.

Skorzystałam z tego ze mam rodzinkę w UK oraz z tego że vip sale była trochę szybciej więc miałam wybór i nabyłam super ubrania oraz buty dla córki za 50% ceny.
Ja tam się cieszę bo starsza ponosi, potem młodsza ponosi a potem jeszcze się sprzeda w dobrej cenie. A ja mam spokoj na wiosnę, lato 2014 a moze i jesien.

A Wy? Skorzystałyscie z Nextowych wyprzedaży?
A zakupoholiczki z UK?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Muszę się pochwalić, ;-)) 09.01.14, 18:37
      cieszę się razem z tobą wink
      ja zrobiłam takie "vipowskie" niedostepne dla ogółu zakupy w tym sezonie w gap i oldnavy.a potem dotarły przez ocean i prawie wszystko fajne . wiec rozumiem chec pochwalenia sie tongue_out
      • heca7 Re: Muszę się pochwalić, ;-)) 09.01.14, 19:00
        Za dwie godziny wychodzę do P&C na nocną wyprzedaż. Zobaczymy co przyniosę wink
    • sonia_781 Re: Muszę się pochwalić, ;-)) 09.01.14, 19:39
      nie rozumiem jak można nie rozumieć szału zakupowego wink ale tu możesz do woli !!!
      takim wyczynem sama bym się pochwaliła ... ale konta Vip mi brak sad((((

w tym sezonie tak marne moje wyprzedażowe łupy, że aż żal d.. ściska
    • edelstein Re: Muszę się pochwalić, ;-)) 09.01.14, 21:55

Zakupilam,przyslali,zwrocilam,ten Next to badziewie masakryczne.

"Ihr moralischer Kompass ist so im Arsch, ich wäre geschockt, wenn Sie auch nur den Weg zum Parkplatz finden würden."
      • angelkochanie Re: Muszę się pochwalić, ;-)) 09.01.14, 23:55
        Wrrrrr... Next.de nie ma zadnych sale sad
      • 18lipcowa3 Re: Muszę się pochwalić, ;-)) 10.01.14, 09:42
        edelstein napisała:

>
        > Zakupilam,przyslali,zwrocilam,ten Next to badziewie masakryczne.

Mi pasuje bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka