emma6666 09.01.14, 22:22 www.hm.com/pl/product/19848?article=19848-A Byłam, nie ma zielonych, wiszą tylko w niebieską kratkę z poprzedniej kolekcji. Na allegro cisza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma6666 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 04.02.14, 20:11 Hop, u mnie dalej nie ma. Czy ktoś widział? Odpowiedz Link Zgłoś
eddzik Re: Softshell z H&M. Widziałście? 04.02.14, 20:26 a macałam ostatnio ten różowy, ale wybrałam fioletowy z wyprzedaży za 30 ziko. nie będę oszukiwać różowy był ładniejszy. rozmiar 92 Odpowiedz Link Zgłoś
monia111175 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 04.02.14, 21:54 u mnie tez nie ma zadnych,w zeszlym roku kupilam ten niebieski w krate jest sliczny--ale waski-wiec trzeba wiekszy kupic--mam jeszcze drugi ze smyka zielony w pasko-krate tez malawy juz. tegoroczne zielone chyba ladniejsze-choc mojemu w niebieskich lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.02.14, 07:27 Ja z tego smykowego w ziloną-brazowo-szarą paskokrate (jak to ładnie zostało nazwane) byłam bardzo zadowolona (a raczej moi obaj synowie). Ciekawe, czy w tym roku Smyk cos podobnego wypuści. Odpowiedz Link Zgłoś
joacz1980 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.02.14, 08:02 Już są na stronie. Chłopięce po 119,99zł, a dziewczęce po 129,99 zł. No i rabat 20% wchodzi od 129 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.102 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.02.14, 11:33 A skad rabat na 20%??? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Softshell z H&M. Widziałście? 11.02.14, 13:14 hop hop, moze juz gdzieś , u kogoś?? byłam w likend, sa sliczne zielone dla maluchów,jeansowe dla chłopców, beżowe trenczyki krótkie dla dziewczynek, pikowane dziewczece granatowe i czerwone a softshelli ani widu... moze sa juz u kogos te zielone dla starszych chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Softshell z H&M. Widziałście? 11.02.14, 13:36 ja czekam na popielaty dla starszych dziewuszek nie ma w mojej okolicy softshell'i dziwne ... sporo cieńsza garderoba jest Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Softshell z H&M. Widziałście? 11.02.14, 13:43 no właśnie dziwne to...sukienki na ramiączkach juz wisza a kurtek nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 11.02.14, 13:46 u mnie w 2 sklepach też nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Softshell z H&M. Widziałście? 15.02.14, 19:52 Donoszę, że softy dojeżdżają do sklepów...Bytom Plejada i Zabrze M1 już mają dziewczynkę (chłopca nie oglądałam). Córce kupiłam (oczywiście z kuponem 25%) taki: www.hm.com/de/product/08387?article=08387-B#article=08387-B Ładne są granatowe w białe ciapki dla młodszych dziewczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Softshell z H&M. Widziałście? 18.02.14, 17:26 A we Wrocławiu ktoś już widział dla chłopców 116-122? Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 18.02.14, 17:37 > Donoszę, że softy dojeżdżają do sklepów... Potwierdzam Wczoraj w galerii krakowskiej oglądałam te www.hm.com/pl/product/18032?article=18032-C Odpowiedz Link Zgłoś
kasjopeja84 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 18.02.14, 18:17 W Warszawie w Arkadii już są Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Softshell z H&M. Widziałście? 18.02.14, 20:18 a ktoś widział te softy dla starszych dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
joacz1980 Re: patatajowa? 19.02.14, 06:51 W Grafice są na starsze dziewczynki-te szare. Wczoraj oglądałam. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: patatajowa? 19.02.14, 08:42 w pon były w gal.Rz. tylko te na małe dziewczynki -granatowe w ciapki-ładne. ja czekam na zieloną dla starszych chłopców a tej nigdzie nie ma jeszcze chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Softshell z H&M. Widziałście? 18.02.14, 20:30 We Wrocławiu są te dla starszych dziewczynek (Magnolia), na chłopców nie patrzyłam Na zdjęciu ten dziewczęcy, ciemnoszary softshell wyglądał super, ale na żywo nie zdecydowałam się jednak na zakup, jakiś mało przyjemny w dotyku mi się wydawał - muszę córkę zgarnąć do sklepu, żeby przymierzyła i zdecydowała czy chce. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Softshell z H&M. Widziałście? 18.02.14, 22:25 Na malej modelce wyglada ok. Ja wzielam corce...bo nic ciekawszego nie widze, a szarosci i wzor jej pasuja. Czekam jeszcze na m.in. Killteca w Tkmaxx...choc one krotsze w stanie. Jak super cos znajde...ta oddam. U mnie nasz rozm. 146 w pojedynczych sztukach. Aaaa... kurtka ma nieco inna wartwe wewnetrzna niz standard....dluzszy polar. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Softshell z H&M. Widziałście? 03.03.14, 15:45 Odkopuję ten wątek, bo liczyłam, że dzisiaj kupię softshell dla synka w rozmiarze 122 i niestety, nie było... a potrzebuję pilnie na wyjazd Dajcie znać, jak się pojawi, bo obsługa niestety niezorientowana... Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Softshell z H&M. Widziałście? 03.03.14, 16:18 no nie ma.sama sie "czaje" na niego... ani dla małych ani dla duzych chłopcow nie ma softshelli nigdzie w Rzesz. (niedziela). a dziewczece od co najmniej 2 tyg wiszą Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Softshell z H&M. Widziałście? 03.03.14, 17:42 Moim zdaniem Sa kiepskie,nie kupilam. Helau!Helau!Helau! Jeck,lohss Jegge lahns! Odpowiedz Link Zgłoś
tosieuda Re: Softshell z H&M. Widziałście? 03.03.14, 17:49 dziś widziałam te zielone w zwierzątka, ale nie patrzyłam na rozmiary, za to w smyku jakie softshelle są teraz dla dzieci, dają po oczach dla cłopców: www.smyk.com/cool-club-kurtka-chlopieca-auta-rozmiar-110,p1086386161,ubranka-dla-dzieci-p dla dziewczynek: www.smyk.com/cool-club-kurtka-dziewczeca-myszka-minnie-rozmiar-128,p1086373671,ubranka-dla-dzieci-p Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 03.03.14, 17:52 Ponawiam pytanie. Czy ktoś widział zielone z działu niemowlęcego? Nie dziewczęce, nie ze smyka, nie większe, tylko ZIELONE Z DZIAŁU NIEMOWLĘCEGO Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Softshell z H&M. Widziałście? 03.03.14, 18:27 tak,ja je widziałam osobistymi oczami i macalam temi ręcami i ???? Odpowiedz Link Zgłoś
joacz1980 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 04.03.14, 14:26 G. Graffica dzis przyszly zielone, zielone z dinozaurami i niebieskie w kratke- Tak ze pewnie sa juz w calej Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Są już są,można kupować :) 09.03.14, 22:21 byłam widziałam, kupiłam, syn mierzył i granatowa i zielona- wybrał ta drugą. fajny wiosenny kolorek z niebieskim podszyciem. te dla młodszych chłopców w dinozaury tez fajowe.tytlko dla starszych dziewczynek brzydkie. z kuponem cena moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Są już są,można kupować :) 09.03.14, 22:24 wczesniej ogladałam tez softshele w smyku ale jak dla mnie zbyt oczo...ne niestety. i jakies te kolory tez niezbyt.... Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Są już są,można kupować :) 10.03.14, 06:48 w tym sezonie dla starszych dziewuszek ciężko o ładny soft moja znajoma ma C&A (dla siebie i córy w wersji czerń z maliną i na odwrót)...nawet ok moja córa ma H&M w popielu+groszki (z różową podszewką) niestety nic innego wartego uwagi nie znalazłyśmy (choć różu bardzo chciałam uniknąć) ani Lindex, ani KappAhl, ani TKMaxx - co roku można było coś fajnego kupić w tym sezonie kiszka - Re fatalne, Smyk również najfajniejsze...właśnie zielone chłopięce z H&M i jakieś końcówki w popielu z 4F sklepy outdoorowe mają ceny z kosmosu - nawet jeśli to kol.2013...i niby wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Są już są,można kupować :) 10.03.14, 07:27 A powiedzcie, te H&M-owe....na stronie przy jednych zaznaczone, że "softshell", a przy innych tylko "shell". Czym one się różnią? Przepuszczalnością, sztywnością? Ociemniałam... Rzeczywiście fajne. Niestety, dla moich małych brudasów lepsze te bardziej pstrokate ze smyka Odpowiedz Link Zgłoś
a-e-p Re: Są już są,można kupować :) 10.03.14, 08:52 Porównujac materiał do profesjonalnych softshelli meza, ten z H&m wypada słabo Ale dla dziecka na rok, max dwa nie szukam super właściwości, inaczej zamiast 100pare złotych musiałabym wydac z piec razy wiecej. Starszej kupiłam ten szary z rozową podszewka, nam kolory sie podobaja i pasują. Szukałysmy tez w sklepach typowo sportowych, fajny był w 4F ale ta cena.... S-ki z działu damskiego sa w wiekszosci za szerokie w biuscie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Softshell z H&M. Widziałście? 11.03.14, 11:41 Szukałam przed wyjazdem na 122 dla synka, a teraz chyba się spóźniłam... Byłam we wrocławskich Arkadach i wisiał tylko jeden softshell zielony w zwierzątka, cud chyba że w poszukiwanym przeze mnie rozmiarze. Tych niebiesko-granatowych było sporo, ale tylko w rozmiarze 110 (jeden) i 116 (dwa) i większe. Zielone były tylko większe rozmiary. Szukam jeszcze tego granatowego w krateczkę 122, czy w Magnolii albo na Świdnickiej jest większy wybór - pytanie do Wrocławianek Nie każcie dzwonić, bo w pracy jestem Odpowiedz Link Zgłoś
lawendax Re: Softshell z H&M. Widziałście? 11.03.14, 14:22 A jaka firma ma softshell ze ściągaczami przy rękawach bez tych "rękawiczek" ? Na 140 mi trzeba chłopak. Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Softshell z H&M. Widziałście? 12.03.14, 11:50 Odpowiem sama sobie W Magnolii są tylko softshelle dla starszych chłopców od 134 zielone i niebieskie w krateczkę. Dla młodszych chłopców mają się dopiero pojawić... może z jutrzejszą dostawą. Wisi trochę rzeczy poprzecenianych między aktualną kolekcją. Chyba szykuje się jakaś mid season sale Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.09.14, 11:09 Odkopuję wątek, bo ciekawa jestem, czy u was też takie cuda i dziwy w h&m Kupiony przeze mnie w marcu soft o taki klik znowu jest w sprzedaży. Trafiłam na niego przypadkiem w h&m w Arkadach i więcej w żadnym z wrocławskich h&m nie widziałam. A teraz wisi pełna rozmiarówka... jakiś zagubiony transport, czy co? I pojawiły się czapki, rękawiczki w regularnych cenach, które jakoś grudzień/styczeń kupowałam po 10 zł i 5 zł na wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolki-fasolki Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.09.14, 11:36 W Warszawie, w Arkadi też wisiały i co najlepsze sprzedawczyni mi wciskała, że to nowa kolekcja... Poluję na różową w króliki i nigdzie nie ma a w Arkadii były ale nie kupiłam i następnego dnia został tylko rozmiar 7-8 lat. Może ktoś gdzieś widział na 5-6 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Softshell z H&M. Widziałście? 06.09.14, 12:07 Na All*egro ktoś sprzedaje, jakby Ci bardzo zależało, a nie znajdziesz stacjonarnie kurtka Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.09.14, 11:36 W Łodzi też są w 3 sklepach w których byłam jest pełna rozmiarówka. Może kontener zgubili w marcu ) A tak serio to moze powielają kolekcję? Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.09.14, 12:34 A ja właśnie dzisiaj kupiłam go w Arkadii, też doszła pełna rozmiarówka. Nawet się cieszę, bo ten moim zdaniem jest ładniejszy od tych bieżących (granatowo-pomarańczowe i granatowe i zielone w kratkę). Jest też na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
zebraw-paski Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.09.14, 12:35 W króliczki też były, kilka sztuk, nie znam rozmiaru ale wiem tylko, że nie było 128. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Softshell z H&M. Widziałście? 05.09.14, 13:51 czarnulkaaa2 napisała: > A tak serio to moze powielają kolekcję? Tak Ta torbę np kupiłam rok temu, w tej samej cenie. Na wiosnę wyszła czarna i dodatkowo w wersji pastelowej, teraz oprócz czarnej masz szarosci i reszte Odpowiedz Link Zgłoś
cyber-szuja Re: Softshell z H&M. Widziałście? 06.09.14, 09:38 Na to nie wpadłam, bo raczej co kolekcja to inny wzór... ale kurtka fajna, jak się ktoś nie załapał w marcu, to polecam zakupy z kuponem newslettera. A przy okazji były już te bluzy bo szukałam i nie znalazłam, może się spóźniłam... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnulkaaa2 Re: Softshell z H&M. Widziałście? 06.09.14, 19:29 Właśnie wczoraj kupiłam Młodemu więc z cała odpowiedzialnością mogę napisać że są.Przynajmniej w Łodzi 😊 Odpowiedz Link Zgłoś