Dodaj do ulubionych

kurtki endo

22.01.14, 12:00
ktoś miał, ciepłe, wygodne, dobrej jakości?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: kurtki endo 22.01.14, 12:02
      tak,tak,tak, tak wink
      • kasiaszara Re: kurtki endo 22.01.14, 12:03
        o tak big_grin
        • nie_wiem_nie Re: kurtki endo 22.01.14, 12:12
          super, dziękuje
    • cortinka Re: kurtki endo 22.01.14, 12:16
      Nie, nie, nie wink
      • kasiaszara Re: kurtki endo 22.01.14, 12:46
        A dlaczego nie? moje dwie córki miewały kurtki endo, z różnych rozmiarów, starsza nawet obecnie ma i są bardzo ok moim zdaniem, lekkie a ciepłe, wygodne, fajnie się piorą, nic się specjalnego z nimi nie dzieje, wyglądają właściwie cały czas tak samo. Więc, czemu nie?
    • heca7 Re: kurtki endo 22.01.14, 13:56
      Ciepłe , wygodne, łatwo się piorą i nic się z nimi złego nie dzieje. Nie odpadają zatrzaski. Tylko urodą są takie dość przeciętne ale ok, kupiłam na wyprzedaży więc w "zęby nie zaglądam" wink
      • kasiek-kd Re: kurtki endo 22.01.14, 15:09
        ja tez
    • prakseda_ka Re: kurtki endo 22.01.14, 16:00
      ciepłe i wygodne, mało trwałe wink kupiłam synowi - po 1 miesiącu rozdarł rękaw na przymarzniętej gałązce, potem naddarł z przodu jak się przewrócił na przymarznięta ziemie i pojechał na brzuchu. Teraz drugą zimę ją męczy - kolejne rozdarcie, zatrzaski przy kapturze się powyrywały, materiał wierzchni trudno doprać - ma lekkie przebarwienia, tak jakby brud sie wżarł ;// nie polecam dla aktywnych fizycznie chłopców!
    • cortinka Re: kurtki endo 22.01.14, 18:30
      Moja kurtka była jakoś źle skrojona - długa i wąska, miałam wrażenie, że krępowała ruchy.
      Po krótkim czasie materiał zrobił się jakiś brudny, rzeczywiście jakby brud wżarł się w strukturę materiału. Żadne pranie nie pomogło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka