nie_wiem_nie 22.01.14, 12:00 ktoś miał, ciepłe, wygodne, dobrej jakości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaszara Re: kurtki endo 22.01.14, 12:46 A dlaczego nie? moje dwie córki miewały kurtki endo, z różnych rozmiarów, starsza nawet obecnie ma i są bardzo ok moim zdaniem, lekkie a ciepłe, wygodne, fajnie się piorą, nic się specjalnego z nimi nie dzieje, wyglądają właściwie cały czas tak samo. Więc, czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: kurtki endo 22.01.14, 13:56 Ciepłe , wygodne, łatwo się piorą i nic się z nimi złego nie dzieje. Nie odpadają zatrzaski. Tylko urodą są takie dość przeciętne ale ok, kupiłam na wyprzedaży więc w "zęby nie zaglądam" Odpowiedz Link Zgłoś
prakseda_ka Re: kurtki endo 22.01.14, 16:00 ciepłe i wygodne, mało trwałe kupiłam synowi - po 1 miesiącu rozdarł rękaw na przymarzniętej gałązce, potem naddarł z przodu jak się przewrócił na przymarznięta ziemie i pojechał na brzuchu. Teraz drugą zimę ją męczy - kolejne rozdarcie, zatrzaski przy kapturze się powyrywały, materiał wierzchni trudno doprać - ma lekkie przebarwienia, tak jakby brud sie wżarł ;// nie polecam dla aktywnych fizycznie chłopców! Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: kurtki endo 22.01.14, 18:30 Moja kurtka była jakoś źle skrojona - długa i wąska, miałam wrażenie, że krępowała ruchy. Po krótkim czasie materiał zrobił się jakiś brudny, rzeczywiście jakby brud wżarł się w strukturę materiału. Żadne pranie nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś