Dodaj do ulubionych

kod rabatowy do NEXT

27.01.14, 15:33
Dziewczyny,
Powracam z tematem kodu do Next. NEXT35 już nie działa. Na nowym czy starym koncie nic z tego Może się ktoś podzielić swoim? Odwdzięczę się jak dostanę z katalogiem swój. Musze przyznać, że po ostatnich zakupach dostałam katalog z kodem ale syn podzielił się katalogiem z psem. Nie zdążyłam uratować.
Obserwuj wątek
    • deeds Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 15:42
      Hej, mam dwa katalogi poniewaz 2 razy zamawiałam rzeczy z nowej kolekcji, ale nie wiem o jakim kodzie mówisz ( gdzie go szukać?)
    • deeds Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 16:05
      znalazłam oba katalogi i na żadnym nie mam kodu, może w zależności od wydanej sumy przyznają taki kod.
    • deeds Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 16:16
      sprawdziłam zamówienia, raz było na 196 i na 230 pln, no przykro mi ale nie mogę Ci pomóc. Teraz uważniej będę przeglądała katalogi, które otrzymuje. Pozdrawiam
    • malinkowa81 Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 16:53
      W najnowszym katalogu już nie ma kodu na 10% na ostatniej stronie - we wszystkich poprzednich miałam, bez względu czy i za ile zamawiałam..
    • noo_noo Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 18:16
      do mnie przyszły 2 takie same katalogi i na żadnym z nich nie ma tych kodów....
    • malinkowa81 Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 18:21
      Niestety wyrzuciłam już stare katalogi.
    • szczesliwaczworka Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 20:04
      Zaraz napisze, ja dostalam dwa kody za zamowienie w listopadzie lub grudniu, z jednego w grudniu skorzystalam, drugi zaraz podam
      • szczesliwaczworka Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 20:07
        2SD4PS79RB prosze, nie wiemczy jest wazny, byl na 10%
        • boni_76 Re: kod rabatowy do NEXT 27.01.14, 21:23
          Zaraz sprawdzę. Miałam już jedną propozycję pomocy i trzy kody. Niestety żaden nie był ważny. Chwila prawdy.
        • boni_76 Szukam dalej. 27.01.14, 21:27
          Wygasł. Niestety. A miałam poważne nadzieje. Ale dziękuję. Szukam dalej
    • boni_76 Re: kod rabatowy do NEXT 28.01.14, 15:23
      Dziewczyny,
      Po licznych, nieudanych próbach stwierdzam iż kod musi być z tego roku.
      Bardzo dziękuję za dotychczasowa pomoc ale zeszłoroczne kody wygasły.
      Dalej szukam.
      • boni_76 Re: kod rabatowy do NEXT 28.01.14, 22:02
        Próbowałam rozszyfrować hasło "kod rabatowy w linku" ze strony www.kodyrabatowe ale wpisując ciągi różnych cyfr z linku nie udało się. Może jest ktoś sprytniejszy i wie coś na ten temat?
        • zona.102 Re: kod rabatowy do NEXT 28.01.14, 22:57
          A na angielskich stronach szukałaś? Pisałaś do Next z prośbą o jakis kod? Moze cos dadza jak zobacza, ze robisz u nich regularnie zakupy.
          Ja dostalam w zeszlym tyg. katalog ale kodu nie ma.
          • antibia86 Re: kod rabatowy do NEXT 03.02.14, 08:12
            witam a ja troche z innej beczki bo widze tu dziewczyny robiace zakupy na next. otóz w środe zrobiłam pierwszy raz zamówienie na next-polski. wszystko ypelniłam,dane karty itp itd. do tej pory na maila nic mi nie przyszło, na stronie nie ma/nie umiem odnalzezc statusu zamowienia, fakt z karty nie zeszło jescze ale nie było zadnej inf o błednej płatnosci. może cos zle zrobiłam?
            • malinkowa81 Re: kod rabatowy do NEXT 03.02.14, 08:34
              Nic nie przychodzi od nich - zwykle dopiero paczka (ale to szybko). smile
              • aga_tka81 Re: kod rabatowy do NEXT 03.02.14, 08:46
                U mnie zawsze przychodzi mail potwierdzający zamówienie i jak już wyślą, poobserwuj konto czy pobiorą pieniądze, a na końcu zamówienia na stronie było napisane potwierdzenie zamówienia.
            • aga_tka81 Re: kod rabatowy do NEXT 03.02.14, 08:48
              Przy towarze jak zamawiasz było napisane w ciągu ilu dni wysyłają (czasem w ciągu tygodni). Myślę, że powinni Tobie ściągnąć już pieniądze.
              • antibia86 Re: kod rabatowy do NEXT 03.02.14, 09:11
                no wąłsnie nic nie ściągneli, nie wiem ile czekać,bo najwyzej zrobie zamowienie na inna osobę.i z tego co doczytałam to karta musi być na ta sama osobę co konto?przepraszam ze tak marudze ale z natury "internet mnie boli"smile
                • patatajowa Re: kod rabatowy do NEXT 03.02.14, 09:32
                  ale na pewno masz tą kwotę zablokowaną.z konta schodzi w momencie wysyłki zamówienia. jeśli udało ci sie poprawnie zamówic i zapłacić, i wszystkie ciuchy były dostepne to paczke na pewno otrzymasz wink potwierdzenie dodatkowe powinno przyjsc-u mnie laduje w spamie wiec sprawdz sobie u siebie. na koncie w next nic nie ma, zamówienia nie sprawdzisz,linku do sledzenia tez nie przysyłają. za to paczki szybko smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka