anne241 01.02.14, 07:24 do 4 lutego, przy zamówieniu pow. 99 zł, wysyłają za darmo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Merlin - darmowa wysyłka 01.02.14, 10:47 Wysilili się, ja mam u nich darmową od 89 zł.... Akurat myslałam, że drobiazg zakupię faktycznie z darmową przesyłką... Odpowiedz Link Zgłoś
kr.kr Re: Merlin - darmowa wysyłka 01.02.14, 11:15 Niech spadaja na drzewo! Znowu swoim starym zwyczajem robia promocje na rzeczy, ktorych w ogole nie maja. Czlowiek czeka tygodniami, zwodza, ze sprawdzaja, ze sie staraja, zeby w koncu i tak sie dowiedziec, ze jednak nic z tego. A promocyjny przedmiot nadal wisi na stronie jako dostepny! Juz nie raz sie na to nacielam, latami nawet nie zagladalam i jakos mi przeszedl foch i glupia wrocilam i... znowu to samo! Nawet nie powinnam sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Merlin - darmowa wysyłka 01.02.14, 12:46 i znowu kombinują z cenami, niektóre skoczyły w górę np. na DVD, na które dali kod filmy15 na -15% Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Merlin - darmowa wysyłka 01.02.14, 22:36 Mialam kiedys podobne doswiadczenia z Merlinem i sie kilka wtedy na nich "obrazilam". Jednak przed swietami zlozylam kilka zamowien i obsluga byla znaczaco lepsza. Z 1 pozycja jedynie nie dali rady. Teraz wlasnie ja zamowilam + wiele innych rzeczy. Korzystajac nadal jeszcze z kodu STATOIL2013 cenowo wychodzi b. przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
margolkka Re: Merlin - darmowa wysyłka 02.02.14, 12:11 Moze zadam glupie pytanie ale w ktorym miejscu sie wpisuje ten kod ? Odpowiedz Link Zgłoś
tzka Re: Merlin - darmowa wysyłka 02.02.14, 12:20 Przy finalizacji zamowienie, chyba to jest juz ostatni krok przed platnoscia. Jest specjalna rubryczka na wpisanie kodu/bonu rabatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Merlin - darmowa wysyłka 01.02.14, 21:46 Słuchajcie, warto sprawdzić od jakiej kwoty faktycznie dają darmowa wysyłkę, bo ja dzisiaj zrobiłam zamówienie o wartości 85 zł i tez mi nie naliczyło kosztów przesyłki. Teoretycznie mam darmową przesyłkę od 89 zł, tak przynajmniej piszą w moim profilu. Odpowiedz Link Zgłoś