ola25 12.02.14, 12:27 Czy widziałyście ja może na żywo? Czy materiał jest nieprzemakalny? Fajna jest? Dla chłopca 8l.. Może macie jakieś inne fajniejsze typy? www.zara.com/pl/pl/dzieci/ch%C5%82opiec-%282-14-lat%29/kurtki/kurtka-pikowana-c564756p1667300.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
call-una Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 12.02.14, 13:56 zewnetrzna warstwa w skladzie ma 63% bawelny, wiec nie jest nieprzemakalna Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 12.02.14, 14:36 mam dla syna bez sciagczy pikowana nam bardzo odpowiadaja, lekkie i do dwor i do samochodu w tym roku waskie wyjatkowo takze na drobne dzieci mamy roz 122, 6-7 ta: www.zara.com/pl/pl/dzieci/ch%C5%82opiec-%282-14-lat%29/kurtki/pikowana-kurtka-c564756p1667310.html Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 10:39 cyprysiowa fajna ta wasza! I chyba nieprzemakalna? Ten rozm 122 na jaki wiek kupiłaś? Jak wypada rozmiarowo? Ja niestety przez net kupuję Synek drobny Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 11:34 nie przemaka przynajmniej przy drobnym deszczyku jaki był wczoraj u nas około 8 stopni i pozegnalismy zimowki mam nadzieje ze nie wrocimy tez przez net zamawiałam syn ma 122 wzrostu i pikowana co mamy z ub sezonu (roz 5-6l) jest bardzo na styk. Myslałam z bede musiała kupic 7-8 bo taki był wczesniej przeskok ale super ze sie rozmiar 6-7 pojawił od tego sezonu i fajnie lezy (z tym ze sa wezsze jak na moje oko w porownaniu z latami poprzednimi dla mnie to plus bo ja mam drobnego syna ) . a mamy sweterki i marynarke własnie 7-8 roz(bo 6-7 wczesniej nie było tego rozmiaru) i wszystko jest za duze. Jak dla mnie zle lezy. Z tym ze jak kupuje na teraz a nie perspektywicznie zeby na dwa czy 3 sezony starczyło ale wiem ze tak mamy robia. Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 11:51 To tak jak u nas ) Mamy puchówkę granatową -5-6l: 116, z poprzedniego sezonu i w razie awarii jeszcze w niej chodzi, ale rękawy przykrótkie Myślałam, że ona na jeszcze cieplejsze dni niż są teraz..ale ogólnie zadowolona jesteś? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 15:31 nie, nie jest jakos tam specjalnie gruba , tylko moje dzieciaki bardzo aktywne wiec ja nie zakładam grubych kurtek , jestem zadowolona wczesniej mielismy ta [/URL][/img] Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 16:10 poprzednia była miekka a ta obecna jest bardziej sztywna Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 11:54 jest identyczna jak ta z kol jesiennej|(mamy taką) w sensie grubosci. jest sztywniejsza, węższa, ma dosc wąskie rekawy. na szczuplejsze dziecko zdecydowanie. jest tez chyba ciut dłuższa od tej jesiennej. nieprzemakalna nie jest napewno, tzn cos tam wytrzyma ale krótkie i szybkie przejscie w deszczu a nie spacerowanie. fajna jest ogólnie,lubie ten typ kurtek dla chłopców,na obecna pogode u mnie idealna Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 16:04 Uwielbiam te pikowane kurtki z Zary, ta zalinkowana z poprzedniej kolekcji była REWELACYJNA, niestety syn już wyrósł, jak tylko pojawiły się te z nowej kolekcji pognałam do sklepu i nie kupiłam Pomimo tego,że on-line wygląda fajowo, to po przymierzeniu to już nie to co ta poprzednia. Dziwny krój, tył przez te "rozpierdaki" na zatrzaski jakoś tak dziwnie leży, a raczej beznadziejnie leży, hmm, dziwne bo syn raczej wymiarowy jest Kurtki nie kupiłam, choć bardzo mi się podoba, ale coś w niej jest nie tak, zwłaszcza jak się ma porównanie z poprzednią kurteczką, ta była mięciutka, świetnie leżała............ Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 17:20 no ja tez nie kupiłam ale dlatego ze ta z jesieni jest wciaz dobra, te 2 tyg miedzy sniegiem a softshellem obleci fakt, nie jest tak fajna jak ta jesienna ale tez ok. identiko prawie do dostania w reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 17:43 To ja kupiłam niemal identyczną jak ta poprzednia z Zary w TESCO, jest o wiele ładniejsza niż ta zarowa z bieżącej kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 19:19 Moim zdaniem ładniejsza niż ta obecna z Zary, nie wspominając o cenie, bo dałam za nią nie całe 60 zł..... Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 13.02.14, 19:22 haha mi sie ta obecna Zarowa tez podoba no ale cena tej z Tesco bezkonkurencyjna mozna 3 kupic Odpowiedz Link Zgłoś
ola25 Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 14.02.14, 09:07 verika, kiedy ją kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 14.02.14, 09:13 te kurtki z tesco tez sa z jesieni, na pewno były powyzej 100(109,119 ?), wiec jesli teraz za 60 to pewnie sa na wyprz. Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 14.02.14, 09:18 Cena wyjściowa tej kurtki 89 zł, ja kupiłam ją na promocji (nie wyprzedaży). Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 14.02.14, 09:47 ale chyba te mniejsze rozmiary? bo pamietam ze zastanawiałam sie nad nia dla syna jesienią i stwierdziłam ze jak na tesco to wcale jakas tania nie jest(w pełnej cenie)... Odpowiedz Link Zgłoś
verika Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 14.02.14, 15:12 My mamy kurtkę na 10-11 lat, brałam też większą dla chrześniaka i też była za tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 14.02.14, 10:09 vernika az "poleciałam" zobaczyc o jakich "rozpierdakach" piszesz i fak sa, na napy, a ja szłam za synm i nawet tego nie zauwazyłam wiec u nas lezy normalnie, mysle ze duze znaczenie przy zakupie ma jednak budowa dziecka bo kroj jest naprawde waski. Odpowiedz Link Zgłoś
pati1707 Re: Kurtka wiosenna -chłopiec Zara 15.02.14, 20:01 W 5 10 15 są w atrakcyjnej cenie 59,99,nie wiem jak z ich jakością,bo dawno tam nie kupowałam,ale do szkoły całkiem ok www.51015kids.eu/chlopiec-8-12-lat/produkt/kurtka-chlopieca-2a2510?c=1 Odpowiedz Link Zgłoś