Dodaj do ulubionych

Hulajnoga Maxi Micro

21.02.14, 23:00
Rozglądam się za Maxi Micro i, o dziwo, we wszystkich sklepach kosztuje tyle samo czyli 469 złotych.
Zauważyłam jednocześnie, że ta sama hulajnoga kosztuje w Czechach 2490 koron czyli około 100 złotych mniej.
Czy ktoś pokusił się może o kupno/sprowadzenie Maxi Micro w Czechach?
Najbliższy granicy sklep znalazłam w Ostrawie, może jest jakiś bliżej?
Obserwuj wątek
    • agnjeshka Re: Hulajnoga Maxi Micro 21.02.14, 23:49
      Ja w ubiegłym roku kupowałam w Czechach Mini Micro - też wychodziła kilkadziesiąt złotych taniej niż u nas. Nie wiem, jak z wysyłką, bo kupowaliśmy stacjonarnie. W każdym razie bliżej niż w Ostrawie nie znalazłam.
      • joagraba Re: Hulajnoga Maxi Micro 23.02.14, 15:40
        Heh, szkoda że dopiero teraz google mi czeskie sklepy podpowiedział.
        Hulajnogę potrzebuję na sobotę więc nie mam czasu na negocjacje z wysyłką, ani nie dam rady pojechać w ciągu tygodnia do Ostrawy.
        Niestety w żadnym polskim sklepie nie znalazłam taniej niż 469 zł (interesuje mnie wyłącznie model t-bar).
    • pani_ka_412 Re: Hulajnoga Maxi Micro 22.02.14, 08:30
      O widzisz. Mnie czeka zakup hulajnogi, bo 1,5 rocznika przyssał się do mini micro brata. Czytałam, że nie ma sensu brać 4 latkowi mini micro tylko maxi micro. Z tym, że nie robiłam jeszcze rozeznania w sklepach. Różnica w cenie znaczna. Będziesz zamawiać? Może w kilka osób by sie opłacało?
    • bunkowa Re: Hulajnoga Maxi Micro 22.02.14, 10:00
      Ja ostatnio w aktywnymsmyku trafiłam na czerwoną za 422 (rabat z okazji walentynek). Gdzieś jeszcze widziałam ciemno zieloną tańszą.
    • moloman Re: Hulajnoga Maxi Micro 23.02.14, 16:17
      ..ja tez od listopada systematycznie przegladlam internet czekajac na jaks promocje hulajnogi Maxi Micro..i niestety nie udalo sie. W tym tygodniu kupilam w normalnej cenie . Czy sie spodoba okaze sie jutro na urodzinach...
      ...Pytalam po forach i wszyscy mi mowili ze raczej nie ma na nie promocji. Patrzylam w Anglii..ale tam uzywane w dbd stanie chodza po 70-80 funtow. + przesylka to mi sie zupelnie nie oplacalo...
      • rybka.8 Re: Hulajnoga Maxi Micro 08.03.14, 18:17
        Dziś w sklepie Aktywny smyk 10% taniej z okazji Dnia Kobiet,kolor róż oraz fiolet,mini i maxi micro smile do tego wys gratis , więc wychodzi w miarę wink fajna cena.
        • karena25 Re: Hulajnoga Maxi Micro 12.03.14, 15:32
          W todler.pl do końca marca mają promocję tzn. dają 10% rabatu + darmową wysyłkę na każdą hulajnogę Micro. Ja dziś kupiłam Micro mini sporty kolor czerwony i czekam na przesyłkę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka