Dodaj do ulubionych

pierwsza lalka barbie jaka?

22.02.14, 22:36
no i stało się; moja 3,5 latka stwierdziła, że marzy o Barbie. Na nic moja zachęta, że może lalka szmacianka, albo bobas, albo cokolwiek innego ...ma być Barbie i już. Fajna, ze zginającymi kończynami, gumowa nie plastik, kolor włosów bez specjalnych życzeń. I w kropce jestem bo to w sumie będzie pierwsza Barbie, jaką przyjdzie mi w życiu kupić bo do tej pory znajomym dziewczynkom lalek nie kupowałam, a moja córka w nosie miała "dziewczyńskie zabawki" i wolała lego i samochody niż ubieranki i lalki. Podpowiedzcie drogie mamy, którą Barbie wybrać? Macie jakieś typy? tyle tego, że oczopląsu dostać można. Są jakieś szczególne modele tego typu lalek, które upodobały sobie wasze małe dziewczynki? Help
Obserwuj wątek
    • kanna Re: pierwsza lalka barbie jaka? 22.02.14, 23:16
      Zabierz małą do sklepu i pozwól wybraćsmile Tyle.
    • edie70 Re: pierwsza lalka barbie jaka? 22.02.14, 23:17
      a może Disney Princess ? Moja 5latka lubi wszystkie syrenki big_grin
      shop.mattel.com/family/index.jsp?categoryId=3771367&f=PAD%2FAge%2F3-5&s=A-Description-MAT
      • eo_n Re: pierwsza lalka barbie jaka? 23.02.14, 08:01
        No ja poszłam w księżniczki - jak już musi być Barbie, to niech będzie bajkowa. Córka zaakceptowała taką opcję. Lubi baśnie, więc jest ok.
        • ciekawostka81 Re: pierwsza lalka barbie jaka? 23.02.14, 08:52
          w ostateczności jak skapituluję i sama nic nie wybiorę to zaciągnę Małą na sklep niech wybiera i przebierasmile mnie osobiście bardzo podobają się te z nowej kolekcji Barbie na czerwonym dywanie, zwłaszcza ta z tą burzą lokówsmile https://www.megadyskont.pl/album/barbie-na-czerownym-dywanie-BCP86-BCP87/BCP86-BCP87-5.jpg
          podobała się jej Arielka kiedyś u znajomych i jeszcze jedna-to chyba była Bella. Teraz żałuję, że gdzieś przepadły moje dwie Barbie z dzieciństwa, dałabym się małej pobawić i przynajmniej okazałoby się czy to zabawa na dłużej, czy po 2tyg wylądują na dnie kufra z zabawkami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka