Dodaj do ulubionych

a popos promocji w Merlinie

28.02.14, 20:58
mam pytanie, jak mocno korzystać z tego kodu, ważnego do dzisiaj.
czy jest sens posunąć się do tego, żeby kupić to co na prawdę wychodzi tanio, z myślą o urodzinach za kilka miesięcy, a nawet przyszłej gwiazdce? czy taka promocja jest co rok (czy nawet częściej) i nie przesadzajmy?
pytam, bo coś co na pewno i za pół roku i za rok, ucieszy dzieci, wychodzi o wiele taniej, niż gdziekolwiek indziej widziałam. ale jak za rok ma być identyczna promocja, to zamówię tylko to co potrzebuję na najbliższe urodziny.
Obserwuj wątek
    • agilka50 Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:09
      Ja poczynilam pewne zakupy "na zapas" ale bez przesady
      Nie pamietam,żeby były wcześniej aż takie rabaty,ale zawsze jakieś są i chyba nie warto skupować na rok czy dwa,na kilka miesięcy według mnie wartosmile
      • klarci Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:16
        jedno z dzieci ma urodziny pod koniec października, więc chyba by się łapał na kolejna promocję - o ile będzie. i teraz się zastanawiam, czy teraz już coś zamawiać, czy zaczekać na kolejną. od razu uprzedzę pytanie smile - póki co ja decyduję o prezentach, szczególnie przy młodszym, a jestem w stanie przewidzieć co sprawi im radość i nie zagraci mieszkania przy okazji tongue_out
    • aneksis85 Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:24
      kupiłam na zapas:
      MAGIC JINNA dla syna na urodziny (juz za kilka dni) i kilka ksiązeczek (w tym tez dla córki Elmera);
      na dzien dziecka dla obydwoja (smart games granny, czuczu zgadywanki i puzzle)
      dla córki na urodziny w lipcu albo nawet na święta (lalkę), która notabene dałabym wczesniej ale obawiam się, ze może zbyt szybko zniszczyc, dlatego poczeka, bo jest naprawdę fajna i ładna
      • makoc Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:33
        Czy chodzi o kod statoil13 czy jeszcze jakiś?
        • klarci Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:39
          o ten
          dzisiaj się kończy ważność, dlatego pytam, czy to powtarzalna akcja, co roku taka promocja jest, czy niekoniecznie
          • eo_n Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:50
            Tak, ja porobiłam zapasy. Książkowe dla siebie, zabawkowe dla córki i jeszcze prezentowe na kilka okazji.
            • sanse3 Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:57
              JEszcze nigdy tam nie zamawiałam, czy ten kod działa na przecenione już rzeczy? ile procent rabatu daje? czy jest jakaś minimalna wielkośc zamówienia? Zamówiłabym odbiór w Poznaniu darmowy, ale nie wiem czy się mi opłaca tam rejestrować wogóle, ale skoro robicie zapasy to może warto.
              • klarci Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 22:05
                -20% od ceny regularnej, więc jak coś jest w promocji system tylko po prostu wybiera korzystniejsza dla Ciebie cenę.
                ja kupowałam lego pod choinkę dzieciom i byłam zadowolona i z ceny i z obsługi.
                wkurzyłam się tylko, bo czym bliżej świąt, to podnosili ceny. jakoś pomyłkowo anulowali mi zamówienie, po czym już zamawiając ponownie miałam trochę wyższe ceny.
                poza tym wszystko ok
                • klarci Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 22:06
                  sorki, faktycznie chyba -25% big_grin
                  już zapomniałam od grudnia tongue_out
            • klarci Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 22:00
              książki sprawdzajcie na aros.pl
              mi wiele wyszło tam taniej, bez kodu tongue_out
      • dmc1981 Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 21:56
        tak z ciekawosci sprawdziłam tego Elmera w Merlinie i nawet mimo zniżki 25% taniej kupiłam w Carrefour
        ELMER
        ten jest po 20zł

Martynki tam były też w dobrych cenach, te po kilka opowiadań w jednej książce po 15zł, ja kupiłam tę:
        MARTYNKA

od razu zaznaczam, że nie wiem, czy to ogólna promocja, czy tylko w moim poznańskim...
        • kropkaa17 Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 22:01
          Mnie ta promocja nie rusza i nie zamawiam nic.
          Ceny zabawek ktore mnie interesuja nie wychodza jakos bardzo atrakcyjne, jesli chodzi o ksiazki nadal jestem wierna arosowi.

• aneksis85 Re: a popos promocji w Merlinie 01.03.14, 07:53
          > tak z ciekawosci sprawdziłam tego Elmera w Merlinie i nawet mimo zniżki 25% tan
          > iej kupiłam w Carrefour
          > ELMER
          > ten jest po 20zł
          >
          zalezy jak co komu pasuje wink
          jak do dużego Carrefoura mam ok 100km więc kawałek drogi, a w Carrefourach EXPRESS Elmera raczej nie zastanę big_grin w merlinie wyszedł za 25 lub 26 zł + darmowa przesyłka, więc mi się oplacało!
    • aga_tka81 Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 22:47
      Jak coś potrzebujesz a wychodzi Ci korzystnie możesz kupić, na duży zapas nie kupuj, na amazon.co.uk są duże okazje, ostatnio sypnęło ładnie w listopadzie. Co do książek i innych dostępnych tylko w Polsce myślę, że będą jeszcze okazję, ale jak chcesz twoja decyzja.
      • klarci Re: a popos promocji w Merlinie 28.02.14, 23:02
        ok, dzięki smile
    • sajgonetka Re: a popos promocji w Merlinie 01.03.14, 15:32
      na razie działa

Kupon promocyjny -15%
      VISA32014

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka