Dodaj do ulubionych

Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie przeceny

01.03.14, 17:23
Byłam dzisiaj w 4F i Intersporcie, nic nie znalazłam, ale potrzebuje juz rozmiar 158, a może i damskie xs. Może widziałyście gdzieś (chętnie w internecie) w takich rozmiarach dobre jakościowo kurtki w cenie do 200 zł. Szukam tez spodni w tym rozmiarze (158/14 lat lub duże 152/12 lat). Córka aktualnie ma narciarską Woxo, ale ze starszej kolekcji rozmiar 146, spodnie 146/152, puchową na 152. Na przyszły rok celuję więc w 158.
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 01.03.14, 20:37
      Jakoś tydzień temu Intersport miał wszystkie kurtki nar-snow.... 50% taniej.
      Roxy poniżej 200zł wychodziły...rozmiarówka przebrana, ale można było coś upolować...ale głównie na www.
      4F ma również dobre ceny - trójkolorowa dla dziewcząt + spodnie fuksja (ale pewnie już mocno przebrane)...ale u mnie w dwóch sklepach jeszcze wiszą (kupowałam zestaw dla syna i jestem pod wrażeniem).
      I to tyle - w sieciówkach nic już nie ma, podobnie TKMaxxy. KappAhl w tym roku był kiepski (jedynie pseudopuchówki były ok, ale to nie narty...).
      Sama miałam zgryz..szukałam 146cm i liczę na to, że córka ponosi jeszcze dosyć dużą Reimę z tego roku. Także....kiszka...
      Sprawdzałam właśnie www 4f i nijak ma się do sklepów stacjonarnych.
      • witka55 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 01.03.14, 21:07
        W Auchanie do niedzieli jest -50% na akcesoria i ubrania zimowe. Mają kurtki Brugi i Killtec -wychodzą po ok. 120zł, spodnie narciarskie dla dzieci czarne po 50zł, dla dorosłych po 70zł, bielizna termoaktywna dla kobiet po ok. 20zł.
      • barbi1 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 01.03.14, 21:41
        Ja właśnie kupiłam na przyszły rok dla dzieci w Martesie, ale stacjonarnie.
        Komplet narciarski dla córki Brugi za 209 zł (rozm. 140-146), tego typu:
        sklepbrugi.pl/1afe.html
        i dla młodego na 116 Hi- Tec za 129 też spodnie + kurtka taki:
        www.sklep-presto.pl/product-pol-26500-Kombinezon-narciarski-dzieciecy-Hilary-Set-Kids-5000-Hi-Tec.html
        • agni71 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 01.03.14, 21:47
          Nie drażnij mnie tym Martesem wink W Warszawie nie ma tego sklepu. Chociaz takiej białej kurtki to bym nie chciała, bo moja córka nosi narciarską na codzień w zimie.

W warszawskim Intersporcie i 4F w Arkadii nic nie znalazłam, może byłoby cos marki Etirel, ale wolałabym cos lepszego.

A może był ktos ostatnio w ski team? Tylko, ze tam przecena musiałaby chyba siegnąc -70%, żeby było cos w moim zakresie cenowym (do 350 zł za komplet)....

A w internetowych nic sie nikomu nie rzuciło w oczy? Bo ja szukam i szukam i jakoś nic nie znajduję.
          • romarzena Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 01.03.14, 23:06
            Zajrzyj do Decathlonu, w poprzedni weekend kupiłam w Al.Jerozolimskich synowi kurtkę snowbordową Quiksilvera za 150zł w r.M męskim, nigdzie nie znalazłam tych kurtek w niższej cenie, taką: www.decathlon.pl/kurtka-mska-quiksilver-id_8283849.html, a i nawet jak nie ma rozmiaru w danym sklepie, ściągają towar z innego.
            Bardzo dobre ceny były też w ostatni weekend w GO SPORT, była obniżka o 30% od przeceny.
            • women.beauty Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 02.03.14, 10:00
              Ja właśnie swoim kupiłam w 4F ale każdemu w innym sklepie trzeba się naszukać w go sport jeszcze było sporo
          • jzabro Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 02.03.14, 10:14
            Na wyprzedaży online w c&a jest teraz taka kurtka
            www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż/Dziewczynkirozm.122-176/Kolekcja/Kurtkiipłaszcze/104886/2
            i taka
            www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż/Dziewczynkirozm.122-176/Kolekcja/Kurtkiipłaszcze/83878/1
            Może nie jest to jakość, której oczekujesz, ale cena miła dla kieszeni.
            • jzabro Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 02.03.14, 11:11
              A tu są spodnie
              www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Wyprzedaż/Dziewczynkirozm.122-176/Odzieżnarciarska/Kurtkiispodnie/60756/1
          • bbkk agni71 02.03.14, 11:35
            Jest w Reducie.
            • agni71 Re: agni71 02.03.14, 12:24
              O, faktycznie. Kiedys sprawdzałam i nie bylo wtedy w Warszawie sklepu. W takim razie muszę się wybrać. Szkoda, ze w internetowym marna oferta.

C&A mam obcykane wzdłuż i wszerz, akurat te zalinkowane kurtki nie podobają sie córce. A z doświadczenia wiem, że spodnie, które miały regularna cenę poniżej 199 - sa słabszej jakości. Podobnie z kurtkami, im wyższa cena wyjściowa, tym lepsza jakość.

U mnie córki noszą te kurtki i spodnie narciarskie po sobie i jakość musi być dobra.
          • barbi1 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 03.03.14, 09:58
            agni71 napisała:

> Nie drażnij mnie tym Martesem wink W Warszawie nie ma tego sklepu. Chociaz takie
            > j białej kurtki to bym nie chciała, bo moja córka nosi narciarską na codzień w
            > zimie.

Kurtka, którą kupiłam jest czarna z dodatkami w kolorze fuksji, spodnie tez fuksja, ale w ten sam deseń, co zalinkowany komplet, nie mogłam nigdzie w necie znaleźć zdjęcia tej naszej konkretnej wink
            • agni71 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 03.03.14, 11:09
              a, taką kolorystykę pewnie byśmy łyknęły z córką smile
        • agus-ka Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 03.03.14, 22:56
          Dzięki! kupiłam Hi-teca dla córki. W tym roku tez miałam tej firmy komplet i sprawdzil się bardzo dobrze. Córka dużo jeździ na nartach, nawet po igielicie i nic nie przemakało. Tym bardziej się cieszę, ze mam kombinezon w rozsądnej cenie na drugi rok smile
    • monikaa13 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 02.03.14, 15:38
      W Lidlu sporo leży i kurtek i spodni po przecenie ale nie wiem jakie rozmiary.
    • opium74 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 03.03.14, 10:11
      z zakupem odziezy narciarskiej na przecenach spóźniłam się mniej więcej tydzień-dwa.
      We Wrocławiu były fajne przeceny i w gosporcie i intesporcie i 4F a teraz juz wszedzie wystawione rowery, rolki itp. Z zimowych rzeczy już nic nie ma uncertain
      • krasulas Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 04.03.14, 16:14
        W moim 4F jeszcze zima wisi - dzisiaj córce fuksjowe spodnie za 79zł kupiłam + czapka 12zł
        resztki softshelli - po 69zł super dla chłopców w popielu
        odzież termo...po 39zł ze 119zł
        generalnie - najwięcej spodni narciarskich, kurtek maleńko....

Brugi, HiTec...nie przepadam za ich dizajnem...córka też...i klapa...także dobra cenowo oferta MartesSport odpada
        • pe-likanek Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 07.03.14, 14:36
          Byłam dzisiaj w 4F i nabyłam trójkolorowe kurtki (żołty, niebieski, biały)i w zarotniej cenie 89zł. smile Chodziły za mną od momentu jak się pojawiły, a tu proszę taka miła cena. Na pewno warto się wybrać.
          • agni71 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 07.03.14, 15:17
            w jakich rozmiarach są te kurtki?
            • onlylilly Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 07.03.14, 16:13
              Pelikanek:

A te kurtk to dla dzieci czy dla siebie? Rozumiem, ze jedna kutka jest trzykolorowa? A widzialas moze puchówki dl chłopcow?
              • pe-likanek Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 07.03.14, 17:36
                Dziecięce, taki model, tylko w innych kolorach
                4fsklep.pl/t4z13-jkudn306_kurtka_narciarska_dziewczeca_jkudn306_-_jaskrawa_limonka,75,50871.html
                Puchowych żadnych nie było niestety.
            • pe-likanek Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 07.03.14, 17:37
              Ja nabyłam 122 i 140, były tez inne rozmiary.
              • agni71 Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 07.03.14, 19:27
                ja potrzebuję już 158, ewentualnie duże 152, dlatego tak dopytuję o rozmiary....
                • pe-likanek Re: Kurtki narciarskie lub snowboardowe gdzie prz 07.03.14, 19:37
                  Wlaśnie przymierzyłyśmy kurteczki, no i jedna jest taka w sam raz na teraz. wybiorę się jutro do innego sklepu, może mają większe, to zerknę czy jest coś na twój rozmiar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka