Dodaj do ulubionych

H&M - trampki chłopięce - pytanie

14.03.14, 13:52
Znalazłam na www takie buty chłopięce więc rano pobiegłam do H&M żeby je kupić: www.hm.com/pl/product/23661?article=23661-B
Ciepło się zrobiło i syn potrzebuje buty do przedszkolnego ogródka wink Na stronie jest napisane "100% bawełna" i z wierzchu, owszem, są bawełniane (jeans), ale w środku mają wyściółkę (nie tylko wkładkę, ale całe wnętrze), która, moim zdaniem, jest 100% poliester uncertain Odłożyłam buty, bo pomyślałam, ze stopa będzie się synowi pocić podczas przedszkolnych szaleństw, ale teraz się zastanawiam czy może jakbym wsadziła do środka skórzaną wkładkę to może nie byłoby tak źle?
Może któraś z Was oglądała te buty lub kupiła?
Obserwuj wątek
    • zona.102 Re: H&M - trampki chłopięce - pytanie 14.03.14, 15:30
      Pewnie, że stopa się spoci jak to każdych butach z H&M smile
      Nie poci się w skórzanych lub jakis adidasach z systemem wentylacji.
      • ju_mi Re: H&M - trampki chłopięce - pytanie 14.03.14, 16:35
        No nie w każdych, bo w płóciennych, klasycznych trampkach czy tenisówkach stopa mu się nie pociła wink
    • magdalenca78 Re: H&M - trampki chłopięce - pytanie 14.03.14, 16:17
      A ja dziś młodemu kupiłam takie:
      www.decathlon.pl/buty-dla-dzieci-jarry-id_8238100.html
      i bardzo mi się podobają - miękka skórka i w ogóle zgrabne te buty wink
      No i szukam jakichś fajnych tenisówek na lato, miałam kupić w HM te z dinozaurami, ale jakoś na żywo gorzej wyglądają niż na stronie sad
      • polaa27 Re: H&M - trampki chłopięce - pytanie 14.03.14, 16:26
        Te buty to jakaś masakra, zastanawiałam sie kto to w ogóle kupuje. Nie dość, ze plastikowe, z betonową, twardą jak kamień podeszwą to jeszcze masakrycznie brzydkie. Z HMu kupuję tylko materiałowe trampki.

• ju_mi Re: H&M - trampki chłopięce - pytanie 14.03.14, 16:37
        Syn miał te z Decathlonu na jesieni i były świetne. Polecam bardzo. Niestety wyrósł, a w moim mieście nie ma rozmiaru sad
        • magdalenca78 Re: H&M - trampki chłopięce - pytanie 14.03.14, 18:44
          A online nie ma?
      • call-una Re: H&M - trampki chłopięce - pytanie 14.03.14, 16:56
        moj syn tez od 2 tygodni ma takie samez Decathlonasmile i poki co jestesmy zadowoleni, dolozylam tylko profilowana wkladke skorzana (na razie z kapci Korneckiego), bo oryginalna plaska
    • szmytka1 decathlon 14.03.14, 19:03
      skoro polecacie te buty z decathlonu, to moze powiecie cos o rozmiarówce, mogłybyscie zmierzyć wkłądki? Ja potrzebuję chyba 32, ale wolałabym znać długości wkładek. Czy ten sposób doboru rozmiaru za pomocą miarki na stronie dziala dobrze, sprawdził się u Was?
      • klarci Re: decathlon 14.03.14, 19:13
        może ktoś ma w domu to zmierzy.
        ja mierzyłam synowi 31, bo to jego numer i miał zapas taki, jak w standardowych 31, więc chyba mają "normalną" rozmiarówkę.
        i ja też mogę je polecić, co prawda na razie tylko po mierzeniu, ale bardzo prawdopodobne, że i my staniemy się ich posiadaczami smile i osobiście też chyba dokupiłabym wkładkę, chociaż akurat nie profilowaną
        • call-una Re: decathlon 14.03.14, 19:18
          my mamy 29 tez standardowe
      • els.ol Re: decathlon 14.03.14, 19:24
        30=19cm
        31=19,5cm
        32=20cm

Rozmiary skaczą co 0.5cm - trzymają się tego we wszystkich znanych mi butach z decathlonu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka