Dodaj do ulubionych

gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puky

20.03.14, 22:16
dla dwulatki? jakieś kody, rabaty? macie? podzielicie się? smile
Obserwuj wątek
    • emma6666 Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 21.03.14, 17:58
      Ciężko o promocję na puky. Ja kupiłam w aktywnym smyku, zapytałam czym mnie skuszą żebym akurat u nich wydała 5,5 stówy na xl. Dostałam dzwonek gratis, tzn nie tylko ja ale na moją prośbę zrobili promocję. Może też z nimi ponegociuj na facebooku.
      • miwusia1977 Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 21.03.14, 18:04
        ja dwa lata temu kupowalam i naprawde duzo sie naszukalam i niestety nigdzie w promocyjnej cenie nie bylo. Kupilam na allegro. Teraz powoli bede sprzedawac ale uwazam ze naprawde fajny byl
        • mieeke miwusia1977 22.03.14, 11:57
          Czy masz na sprzedaż puky Xl?
    • cali.staa Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 21.03.14, 18:19
      Ja kupiłam w BubuKids tu na forum dostałam od kogoś kod na -20zł
      Negocjuj, są dość otwarci (nie wiem czy rowerków dotyczy, ale ma maila dostałam ofertę darmowej dostawy do Paczkomatu)
    • jagwek Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 21.03.14, 18:39
      Puky chyba praktycznie jedna cenę wszędzie ma.Ciężko będzie znaleźć gdzieś taniej. Ja kupowałam w tamtym roku w sklepie todler to była promocja chyba 5% za zapisanie się do newslettera.
      • emma6666 Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 21.03.14, 19:01
        Kto mnie oświeci jak rowerek zmieści się do skrytki w paczkomacie?
        • miwusia1977 Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 21.03.14, 19:05
          ja kiedys zamawialam sporo rzeczy z darmowa wysylka do paczkomatu (gabarty wiekszy niz rowerek) i mi z sklepu dzwonili ze wysla kurierem bez doplat bo do paczkomatu przesylka nie wiejdzie
        • kropkaa17 Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 22.03.14, 06:44
          Ja kupowalam co prawda kettlera ale przyszedl w czesciach do skrecenia w plaskiej paczce. Mysle ze zmiscilaby sie w paczkomacie, te skrytki tam tez sa roznej wielkosci
    • magdagg2 Re: gdzie w chwili obecnej najtaniej namierze puk 21.03.14, 21:31
      na aktywnym smyku czasami sa promocje na jeden kolor, ja tak xl kupilam - czarny chyba ze 100zł tanszy niz normalnie wyszedl
      • zmartaa znalazlam i podpowiadam 21.03.14, 22:14
        na pinkorblue z kodem wychodzi najtaniej 244pln. lepszej oferty nie moge sie doszukac na chwile obecnasmile
        • westallka Re: znalazlam i podpowiadam 22.03.14, 16:26
          hej- a co to za kod? -przeszukałam forum, ale niestety niczego nie znalazłam..
          • westallka Re: znalazlam i podpowiadam 22.03.14, 16:29
            westallka napisała:

> hej- a co to za kod? -przeszukałam forum, ale niestety niczego nie znalazłam..

AAA- już widzę- facebook zapewne, z piątku..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka