agusia.24 14.04.14, 14:59 który według Was jest lepszy (na dłużej zaciekawi dziecko, ma więcej funkcji) Centrum ratunkowe czy Zamek króla Artura? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miwusia1977 Re: imaginext który lepszy 14.04.14, 17:24 Mamy zamek od grudnia ( obecnie 4 latek) i jest syn zachwycony. O centrum tez marzy. Moim zdaniem to zalezy od upodoban dziecka bo obie zabawki sa swietne. Do Zamku idzie wiecej rzeczy dokupic. My mamy smoka, ogra, wyrzutnie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.24 Re: imaginext który lepszy 14.04.14, 18:58 właśnie mój nie ma konkretnych upodobań, on chce wszystko co zobaczy, a jak się okazuje potem często zabawki leżą nieużywane Odpowiedz Link Zgłoś
miss.didi Re: imaginext który lepszy 14.04.14, 20:13 Żeby dobrze bawić się zamkiem trzeba dokupić jakąś wyrzutnie, ogra albo smoka, albo chociaż paru rycerzy. Do centrum wystarczy jakąś karetka, policja, niekoniecznie od kompletu. Jeśli syn faktycznie pobawi się tylko chwile to chyba lepiej centrum bez całej masy dodatków - ma więcej zastosowań więc jest szansa ze czesciej po nie siegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
miwusia1977 Re: imaginext który lepszy 14.04.14, 20:37 ja mojego postrawilam w sklepie przed obydwoma zestawami i sam wybral zamek choc szczerze powiem ze mila dylemat. Odpowiedz Link Zgłoś