Dodaj do ulubionych

Jakie preparaty do opalanie polecaccie?

25.04.14, 14:15
Niedługo będę musiała zaopatrzyć się w takie preparaty z filtrem najlepiej 50. Co polecacie. Ja znam tylko kolastynę. Gdzie kupić i jakie ceny są dobre?
Obserwuj wątek
    • princessa.of.persia Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:32
      tylko i wylacznie z la roche! maja najlepsze filtry.wysoki faktor UVA!
      maja fajny lekki fluid do twarzy 50.
      • agni71 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:44
        To polecasz?

Lekki fluid

Ja się zastanawiam jeszcze nad:

żelem-kremem suchym w dotyku

tylko czy on nie ma alkoholu w składzie?

• ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie?59 25.04.14, 17:56
          Cos musi miec ten lekki fluid z la roche ,dzisiaj sporo osob o niego pytalo w superpharm,jeszcze o krem z vichy 50 matujacy do cery wrazliwej,mieszanej i tlustej
        • sagaa Re: Anthelios 25.04.14, 18:17
          Ja aktualnie testuję Anthelios Fluid i jest naprawdę niezły. Krem ma "lekką" konsystencję, nie jest tłusty, fajnie się wchłania, przez moment po nałożeniu nieco bieli się na twarzy, ale po chwili biel znika. Próbkę kupiłam na All.
          Też jestem ciekawa tego żelu-kremu suchego w dotyku, ale nigdzie nie ma próbek sad

W zeszłym roku używałam Aknicare Sun i też był fajny do tłustej/mieszanej cery.
          • westallka Re: Anthelios 28.04.14, 09:50
            Używam fluidu LaRoche od paru ładnych sezonów-najczęściej w wersji lekko barwiącej dla siebie, a w wersji zwykłej dla reszty rodziny.
    • monikaa13 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:43
      Tylko i wyłącznie Iwostin 50 - rewelacyjny krem. Nie przepuszcza nic, po całym dniu na słońcu skóra biała jakby cały dzień w domu była smile
    • ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:53
      Ja kupuje tylko produkty apteczne .Warto zobaczy la roche posay,vichy, bioderma musisz poczytac i wybrac jakie Tobie beda pasowac ?
      Teraz tylko w weekend jest -30 % na wszytskie produkty do opalania i po , warto tam zajrzec
      • agni71 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:55
        Gdzie to -30%?
        -
        • ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:56
          Przepraszam nie napisalam w Superpharm
          • agni71 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:58
            a ja w międzyczasie znalazłam. Troche jestem zła, bo dzisiaj ominęłam Superpharm, a mogłam sie bez kolejek zaopatrzyć w kremy przeciwsłoneczne uncertain
            • hugo43 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 18:05
              polecam blog srokao.pl.dziewczyna go piszaca dokladnie analizuje sklad biochemiczny kosmetykow,glownie dzieciecych.ciekawe rzeczy o filtrach tez pisze,nie zawsze to ,co drogie,firmowe i apteczne jest najlepszesmile
              • ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 18:11
                Prosze ta watek z blogu ktory polecasz znany z tego forum

www.srokao.pl/2012/04/filtry-dla-dzieci-analiza.html

Tekst z blga svtajnia Loreal wiec filtry godne poleceniA

Ta Pani rowniez pisze ze la roche posay najlepszy

Dalej vichy, bioderma dzieki temu blogowi kupuje dIeciom te filtry
    • erty02 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 18:31
      rok temu zasugerowałam się tą analizą (chyba ktoś na tym forum polecał):
      www.srokao.pl/2012/04/filtry-dla-dzieci-analiza.html
      wybrałam wtedy dwa preparaty:
      - SunOzon sensitive 50 (białe opakowanie) z Rossmanna - niska cena przy dobrych parametrach
      - La Roche-Posay Anthelios Dermo Pediatric 50 (obecnie chyba Dermo-kids) aerosol/spray - ten stosowałam na twarz, dość wodnista konsystencja, nie bieli twarzy

oba polecam
      • mmala6 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 27.04.14, 17:21
        niezła pani detektywwink ja też polecam la roche dla dzieci, rok temu tubę 300ml udało mi się kupić z 50zł. Polecam, jest świetny, ładnie pachnie, dobrze się wchłania, bardzo dobrze rozsmarowuje na ruchliwych ciałkach no i super chroni.
        • konwalia-82 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 27.04.14, 17:47
          najbardziej lubię bioderme, uzywamy zarówno my jak i córka, czasem skuszę się na la Roche, ale wychodzi drożej niż bioderma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka