upartamama 25.04.14, 14:15 Niedługo będę musiała zaopatrzyć się w takie preparaty z filtrem najlepiej 50. Co polecacie. Ja znam tylko kolastynę. Gdzie kupić i jakie ceny są dobre? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessa.of.persia Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:32 tylko i wylacznie z la roche! maja najlepsze filtry.wysoki faktor UVA! maja fajny lekki fluid do twarzy 50. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:44 To polecasz? Lekki fluid Ja się zastanawiam jeszcze nad: żelem-kremem suchym w dotyku tylko czy on nie ma alkoholu w składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie?59 25.04.14, 17:56 Cos musi miec ten lekki fluid z la roche ,dzisiaj sporo osob o niego pytalo w superpharm,jeszcze o krem z vichy 50 matujacy do cery wrazliwej,mieszanej i tlustej Odpowiedz Link Zgłoś
sagaa Re: Anthelios 25.04.14, 18:17 Ja aktualnie testuję Anthelios Fluid i jest naprawdę niezły. Krem ma "lekką" konsystencję, nie jest tłusty, fajnie się wchłania, przez moment po nałożeniu nieco bieli się na twarzy, ale po chwili biel znika. Próbkę kupiłam na All. Też jestem ciekawa tego żelu-kremu suchego w dotyku, ale nigdzie nie ma próbek W zeszłym roku używałam Aknicare Sun i też był fajny do tłustej/mieszanej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
westallka Re: Anthelios 28.04.14, 09:50 Używam fluidu LaRoche od paru ładnych sezonów-najczęściej w wersji lekko barwiącej dla siebie, a w wersji zwykłej dla reszty rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:43 Tylko i wyłącznie Iwostin 50 - rewelacyjny krem. Nie przepuszcza nic, po całym dniu na słońcu skóra biała jakby cały dzień w domu była Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:53 Ja kupuje tylko produkty apteczne .Warto zobaczy la roche posay,vichy, bioderma musisz poczytac i wybrac jakie Tobie beda pasowac ? Teraz tylko w weekend jest -30 % na wszytskie produkty do opalania i po , warto tam zajrzec Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:55 Gdzie to -30%? - Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:56 Przepraszam nie napisalam w Superpharm Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 17:58 a ja w międzyczasie znalazłam. Troche jestem zła, bo dzisiaj ominęłam Superpharm, a mogłam sie bez kolejek zaopatrzyć w kremy przeciwsłoneczne Odpowiedz Link Zgłoś
hugo43 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 18:05 polecam blog srokao.pl.dziewczyna go piszaca dokladnie analizuje sklad biochemiczny kosmetykow,glownie dzieciecych.ciekawe rzeczy o filtrach tez pisze,nie zawsze to ,co drogie,firmowe i apteczne jest najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
ktosco Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 18:11 Prosze ta watek z blogu ktory polecasz znany z tego forum www.srokao.pl/2012/04/filtry-dla-dzieci-analiza.html Tekst z blga svtajnia Loreal wiec filtry godne poleceniA Ta Pani rowniez pisze ze la roche posay najlepszy Dalej vichy, bioderma dzieki temu blogowi kupuje dIeciom te filtry Odpowiedz Link Zgłoś
erty02 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 25.04.14, 18:31 rok temu zasugerowałam się tą analizą (chyba ktoś na tym forum polecał): www.srokao.pl/2012/04/filtry-dla-dzieci-analiza.html wybrałam wtedy dwa preparaty: - SunOzon sensitive 50 (białe opakowanie) z Rossmanna - niska cena przy dobrych parametrach - La Roche-Posay Anthelios Dermo Pediatric 50 (obecnie chyba Dermo-kids) aerosol/spray - ten stosowałam na twarz, dość wodnista konsystencja, nie bieli twarzy oba polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 27.04.14, 17:21 niezła pani detektyw ja też polecam la roche dla dzieci, rok temu tubę 300ml udało mi się kupić z 50zł. Polecam, jest świetny, ładnie pachnie, dobrze się wchłania, bardzo dobrze rozsmarowuje na ruchliwych ciałkach no i super chroni. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia-82 Re: Jakie preparaty do opalanie polecaccie? 27.04.14, 17:47 najbardziej lubię bioderme, uzywamy zarówno my jak i córka, czasem skuszę się na la Roche, ale wychodzi drożej niż bioderma Odpowiedz Link Zgłoś