etheran 25.04.14, 20:28 Ma ktoś może kod rabatowy do TOŁPY online na weekend z SENSU URODY - to jakieś wydanie ZWIERCIADŁA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alleqa Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 25.04.14, 23:40 Byłam dzisiaj w empiku i niestety ale już są numery majowe, także poszukuję kodu do sklepu naturepolis na ten weekend - pomoże ktoś? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
etheran Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 26.04.14, 00:08 znalazłam rabatomierz.blogspot.com/ ale Tołpy nie widzę, więc jeśli ktoś, coś? będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
alleqa Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 26.04.14, 00:17 może to wynikać z faktu, że zniżki na rabatomierzu są na 17-18 maj, z wydania majowego czasopisma... a te, których szukamy są z kwietniowego.. tak czy siak - liczę, że ktoś pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
etheran Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 26.04.14, 00:25 ha, niezła jestem ze lupą prawie przeglądam tak się zapędziłam, że na daty nie popatrzyłam - dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
alleqa Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 26.04.14, 22:00 hej, byłam dzisiaj na małych zakupach i udało mi się znaleźć tą gazetę nieszczęsną jeśli jesteś jeszcze zainteresowana, to mam dla Ciebie kod do tołpy: sens04 Gdyby coś nie wchodziło, to spróbuj odmiany: SENS04 lub sensO4 lub sens05 lub sens. Powinno wejść to sens04, ale głowy nie dam, bo na szybko zapamiętywałam kilka kodów Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
etheran Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 26.04.14, 23:51 Dziękuję ale i tak nie działają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alleqa Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 26.04.14, 23:54 ojej, szkoda coś musiałam źle zapamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
etheran Re: zniżka TOŁPA Sens Urody 26.04.14, 23:59 Nic przejmuj się i tak miałam kupić, ale lubię rabaty hehe i pomyślałam, że jak ktoś ma to skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś