aska34 16.05.14, 18:11 Witam, Czy topgal CHI 710 www.topgal-plecaki.pl/plecaki/szkolne/chi-710/?a---black nadaje się dla pierwszoklasistki? Jeśli ma ktoś doświadczenia proszę o opinie. pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: CHI 710 topgal 16.05.14, 18:20 a to juz zalezy od pierwszoklasistki czy jest drobna, niska czy wyrosnieta. popatrz na wymiary plecaka i potem przyloz te wymiary do dziecka. bedziesz wiedziala czy plecak nie wisi jej np do kolan Odpowiedz Link Zgłoś
sonrisa06 Re: CHI 710 topgal 16.05.14, 19:03 Mnie się bardzo ten plecak podoba i ubolewam, że dla mojej córki jest za duży. Córka ma około 125 wzrostu i 26 kg. Teraz chodzi z Herlitzem mini, kończy pierwszą klasę i do drugiej też z nim pójdzie. Ja uważam, że to nieekologiczne kupować nowy tornister/plecak co roku - to po pierwsze, a po drugie nasz herlitz jest w stanie idealnym, oraz po trzecie jest na córkę idealny jeśli chodzi o rozmiar. Już go obmierzyłam ze wszystkich stron i porównywałam z tym topgalem i niestety topgal jest za wielki Tak sobie dumam, że może do trzeciej klasy kupię córce topgala Jeśli dziewczynka z tych większych pierwszoklasistek to będzie na nią dobry, moja córka ma w klasie koleżanki wyższe od niej o głowę, na nie na pewno by topgal pasował. Odpowiedz Link Zgłoś