Dodaj do ulubionych

Oryginalne Crocs w Lidlu

20.05.14, 15:07
Witam, przeglądałam dzis nową gazetkę Lidla. 31 maja będą oryginalne Crocsy.
Dla dzieci model Baya 25-35 w cenie 65zł
Dla dorosłych Band w cenie 75zł
To się będzie działo ......
gazetka.lidl.pl/7dce0abe-6329-4d8e-a9ab-42774118e907/#/28
Obserwuj wątek
    • 19rosa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 20.05.14, 15:24
      ulotka do lidla było o tym wczoraj
      • moadek Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 20.05.14, 15:29
        Czy crocsy są naprawde takie rewelacyjne?, czy jest taka ogromna różnica w ich użytkowania w porównaniu do niecrocsów?
        • she1982 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 20.05.14, 15:46
          ja osobiście nie czuję większej różnicy
        • cali.staa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 20.05.14, 18:55
          Na ten temat było już 150 wątków...
          Aż sama jestem ciekawa czy znajdzie się ktoś kto będzie pisał te elaboraty od początku...
          • moadek Re: nie w temacie 21.05.14, 11:13
            nierozumiem dlaczego z tak duzym zaangażowaniem( a nawet czasem agresją) tępione jest na forum powtarzanie tematów na forum, no to co z tego że było to już, było miesiąc temu , albo jeszcze dawniej , niie moż zapytać się jeszcze raz, może inni ludziwe odpowiedzą, może coś innego mają do powiedzenia,
            rozumiem świeżutki wątek dublować, ale taki którego nie widać na pierwszej stronie ? to jakiś problem dla kogoś?
    • aga_martusia Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 20.05.14, 16:45
      Przepraszam za zdublowanie, nie czytałam tamtego wątku, zresztą myślałam że dotyczy on crocsów z allegro.
      • mmala6 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 20.05.14, 20:31
        no ciekawe, rzucą po trzy sztuki na sklep i tyle.
        • she1982 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 08:19
          może 3 sztuki nie ale pewnie będzie tak jak w zeszłym roku kombinezony dziecięce rzucili. Pół godziny od otwarcia sklepu i już towaru nie ma..
          • patatajowa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 09:16
            A następnego dnia i w kolejnych pol sklepu bedzie nimi zawalone i bedzie można kupić na spokojnie wink
            • lena.green Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 09:26
              ??? biorą kilka sztuk do przymierzenia u was a potem oddają?
              • patatajowa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 09:52

wiesz, nie wiem jak to jest u nas ale skoro jest możliwość zwrotu w lidlu to przypuszczam ze niektórzy tak biorą po kilka par dla siebie,znajomych i rodziny a potem część zwracają..w każdym razie u mnie te słynne zimowe kombinezony,buty i inne leżały w sklepie jeszcze długo potem aż do przeceny.moze do mało popularnego miała chodzę wink to samo z lego. Oczywiście pełnej rozmiarowki czy kolorystyki nie ma nigdy i jak ktoś koniecznie chce akurat to coś z miała no to o 7 powinien juz być w sklepie big_grin

https://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;14;7/st/20191124/e/do+niewiadomoczego.../k/b663/event.png
                • patatajowa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 09:54
                  z lidla,z lidla smile ach ten autojezyk big_grin
    • minkapinka Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 09:37
      Ja się nie rzucę, zwłaszcza na model Baya, najgorszy ze wszystkich modeli Crocsa. Mam i nie znoszę.
      • femme111 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 10:12
        Mnie sie wogole one nie podobają.
        • magda79pn Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 10:24
          ja też nie zamierzam się o nie bić, a i tak podejrzewam, że wszystko szybko zniknie i potem pojawi się na all wink

w każdym razie kupiłam w tym roku 5 par oryginalnych crocsów, 2p na all, 3p w sklepie i jak dla mnie tragedia, nogi pocą się wszystkim, nawet mojemu M któremu nogi się normalnie nie pocą wcale !!! mamy te "zwykłe", model beach

więcej już ich nie kupię
          • minkapinka Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 13:25
            nogi się pocą w modelu Baya, bo ma dziurki wysoko
            moze kilka lat temu Crocsy były atrakcyjne, teraz jest duzo firm, które produkują podobne buty.
    • koza_w_rajtuzach Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 18:15
      Szkoda, że akurat ten model, bo niezbyt mi się podoba.
      • marta2202 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 21.05.14, 21:17
        Ja dzisiaj przymierzałam crocsy w galerii i kurcze noga mi lata, masakra takie szerkie sad
        Szkoda, że IKEA nie ma już swoich "crocsów" są cudowne!!! https://www.ikea.com/PIAimages/0118018_PE273311_S4.JPG
        A może teraz się pojawią? Widział ktoś?smile
        • agni71 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 22.05.14, 08:20
          marta, wszystkie modele mierzyłaś?

Ja mam dwa i jeden duuuzy, i szeroki, a drugi raczej mały, może jeszcze popróbuj...
        • heca7 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 22.05.14, 08:32
          Ja też nie mogę sobie kupić klasycznych crocsów. Mam chyba za długie palce wink Bo buty są za szerokie a za krótkie. Większy rozmiar to już w ogóle nie na mnie.
          Mam tylko takie niebiesko - żółte.
          1.bp.blogspot.com/-SVtsboNx9vE/USuUrOLrXiI/AAAAAAAAGbU/jwgpao6mesg/s1600/Crocs_Beach+Line+Boat+Shoe+Women+2.jpg
          • kornnella Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 22.05.14, 10:54
            Ale klasyki i Baya takie już są. Szerokie i tyle. Kupiłam je jak miałam kontuzje kostki i stopa w bandażu w nic mi nie wchodziła, a chodzić musiałam. Za to podziwiam jak moje dziecko chodzi w nich z paskiem z tyłu, ja tak nie umiem
            Crocbandy powinny być węższe
            • marta2202 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu był u was rozmiar M6? 31.05.14, 09:23
              U mnie były same 5 i później 7 jeden za mały drugi za wielki...
              W jednym sklepie wymiecione już 5min. po 8! A w drugim leżą grzecznie i czekają aż ktoś je kupi smile
            • filipaldi Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 09:23
              Upolował ktoś coś?
    • heca7 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 09:59
      No właśnie wink Były tłumy?
      • kaliaa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 10:17
        W pruszkowie tłumy ogromne! Wymiecione wszystko w ok 2 min!!! Szok!!!
        • anulka-am Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 11:15
          W moim Lidlu dziki tłum, kilka minut po 8 już kosze były puste, a dopiero tłum nadciągał. Rzucili tylko po kilka par z rozmiaru.
          • heca7 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 12:23
            Zajechałam po paluszki krabowe do Lidla ok. 10. Przy okazji podeszłam do koszy z butami. Śladu nie ma! wink
            • filipaldi Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 12:46
              A czy ktoś kupił i czy rzeczywiście było warto, ja słyszałam od znajomej, która zakupiła model baya że straszny zapach mają i jakby ciut sztywniejsze od klasycznych co miała dla dziecka
              • hugo43 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 12:53
                ja mialam dla syna baya rok temu.moim zdaniem normalne byly,a nawet lepsze,bo wiecej dziur mialysmilenajgorsze jak dla mnie to te bajkowe sa,strasznie noga sie grzeje.
    • przeciez.wiem Leczcie się ludzie 31.05.14, 13:14
      Walka o klapeczki
      • patatajowa Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 13:19

OJP !!! big_grin jadę po zakupy wieczorem to zobaczę co będzie w Rz smile
      • patatajowa Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 13:24
        OJP !!! big_grin jadę po zakupy wieczorem to zobaczę co będzie w Rz smile
      • manala Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 13:26
        ło matko
      • heca7 Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 13:47
        To ja wolę na Allegro w strefie marek kupić wink Przynajmniej nie muszę stać od 6.30 pod sklepem dla 20 sztuk klapek.
        • agni71 Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 13:49
          Masakra smile Pewnie sie warsszawiacy rzucili do Lidla w Latchorzewie, bo mysleli, że tam będzie mniej ludzi wink

A ja sobie u rolendta kupiłam japoneczki crocs za 46 zł z przesyłką smile
          • carpediem30 Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 14:34
            Ależ my tu na Zakupach to raj mamy, więc może niech się leczą inni tongue_out
            Ja np. z ostatniej akcji u rolendta nabyłam bez ścisku i straty czasu za 39 zł
            https://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/65/17/41/4265174179

i jeszcze takie za 39 zł
            https://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/65/11/50/4265115082

i takie, też za tą szaloną cenę smile
            https://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/42/64/95/69/4264956933

Leczyć się nie mam zamiaru smile
            • afroddytta Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 18:07
              Masakra uncertain
              Ja dokładnie tak samo doposażyłam się ostatnio w te po 39 zł, jedne cameleony i drugie crocband. Wcześniejsze kilka par classic (kupowałam na zapas wszystkie numery co przy 4 dzieci w sumie jest normą wink) z amazona po ok 40 zł, 2 pary z US po 30 zł. Nawet jakby leżały w koszach jutro to bym się za tę cenę nie zdecydowała.
              • przeciez.wiem Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 23:06
                Ale przecież to nie chodzi o to, że ludzie kupowali jak w amoku buty w takiej a nie innej cenie.
                Chodzi o fakt, że jak nienormalni rzucili się na... buty. BUTY.
                Jak bydło, jeden przez drugiego, jakby od tego zakupu ich życie zależało.
                • niektorymodbija OT lidlowy 31.05.14, 23:45
                  Czy któraś z was widziala w ostatnich dniach w ktoryms z warszawskich lidli konika do skakania?
                  • jorn1 Re: OT lidlowy 31.05.14, 23:50
                    W czwartek lezalo kilka sztuk skoczkow w Lidlu na Stryjenskich.
                    • corrina_f1 Re: OT lidlowy 01.06.14, 03:36

• corrina_f1 Re: OT lidlowy 01.06.14, 03:37
                        W piątek na al . Krakowskiej.
                • afroddytta Re: Leczcie się ludzie 01.06.14, 14:59
                  Co do zachowań ludzi to akurat to przestało mnie już chyba dziwić uncertain było już trochę takich akcji w sklepach AGD gdzie ludzie się prawie pozabijali, a nie dalej jak wczoraj widziałam w necie zdjęcie z otwarcia KFC w Trójmieście, gdzie dziki tłum przyszedł na promocyjne kubełki po 1 zł. Jak jeszcze ten wyścig po plazmę czy kino domowe mogę zrozumieć, bo jak kogoś nie stać w normalnej cenie to niech wstanie o 4 rano i sobie kupi za połowę ceny. Natomiast bić się o klapki plastikowe nawet nie w dobrej cenie to już wg mnie bez sensu, bo można kupić sobie no-name i też będzie w miarę ok. Sama mam kilka baletek Crocs (oczywiście kupione w sensownych cenach), ale niestety one są unikalne tzn. nie kupię podobnych tylko tańszych, a na oryginalne Crocbandy dla mnie już mi kasy było szkoda i kupiłam takie lidlowskie za 20 zł.
      • kroliczyca80 Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 14:30
        O matko... Jak łatwo ludziskom ciemnotę wcisnąć, 75 zł a oni się rzucają jak na darmochę... A ten co kręcił filmik też leciał i szperał w koszach big_grin
        Z ciekawości zajrzałam na tablicę i allegro, podejrzany przypływ crocbandów po 109-120 zł ;P
      • koza_w_rajtuzach Re: Leczcie się ludzie 31.05.14, 19:56
        haha, ten filmik rządzi wink)))).
    • mmmm76 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 13:50
      u mnie było może z 10 par dla dorosłych i wszytkie 10 zgarnął facet, który wbiegł pierwszy z zielonymi dla dzieci podobnie - kobitki dwie wzięły wszystkie i dla reszty 2 pary różowych....
      • aleksandra1977 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 14:42
        cena, ceną, ale ilości też wielkie nie są. Może, gdyby fajnych rzeczy było więcej, to takiego histerycznego szału też by można było uniknąć.
    • crakersowa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 18:34
      www.youtube.com/watch?v=ptsTG_Iu3zg
      • tosieuda Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 19:37
        film mnie zszokował big_grin
        nigdy nie widziałam takiej sytuacji w lidlu,
        ale też nigdy tam nie byłam rano przy otwarciu,
        po prostu szok!
        • ambrozja Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 21:53
          Ja byłam na zakupach koło 10 i leżało spokojnie kilkanaście par.

• krasulas Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 21:59
            Wow....nawet na Pudelku o tym pisza....
            W erze zakupow przez www i popularnosci allegro nieco szokujace sa takie akcje.
            Ludziska chyba nadal boja sie takich zakupow...nie umieja szukac...?
        • perspektywa13 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 31.05.14, 21:57
          Na filmie wygląda to, jakaby te klapeczki po 5 zeta były. Ale też łeb trzeba mieć, żeby w sobotę rano zrywać się i pędzić w te tłumy szalone i łokciami rozpychać się i sapać...
          • hugo43 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 09:02
            zwlaszcza,ze na sports direct od 35pln bywaja.milion roznych tanich rzeczy mozna dobrac i koszt przesylki sie przelkniesmile
    • martini.rose Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 11:28
      Kupiłam wczoraj w Lidlu crocbandy, wygląd i metka wskazują, że to oryginalne crocsy, jednak faktycznie czuć je taką gumą. Nie jest to aż tak duszący zapach, że czuć na odległość, ale jak się je przyłoży do nosa to czuć. Czy crocsy kupione gdzie indziej są zupełnie bezwonne? I jeszcze jedno - but w rozmiarze 5 w kolorze granatowym był mniejszy niż ten sam rozmiar w czerwonym kolorze, nawet po przyłożeniu dwóch różnych butów do siebie było widać różnicę.
      • hugo43 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 13:59
        ja mam teraz jedynie japonki,maz tez.za to dziec przerobil kilka par i nastepne mam na zapas kupione i nigdy nie smierdzialy guma.
        • aga_wer Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 15:38
          Moje nie kupione w Lidlu też nie śmierdzą. A gdzie te z Lidla były produkowane?
          • a-n-i-k-a Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 17:23
            U nas rodzinnie przez ostatnie 4 lata juz spokojnie ponad 20 par crocsow przerobilismy z trzech zrodel - amazon, crocs.pl i sklep firmowy w ZT - i zdarzalo sie niektorym smierdziec, szczegolnie wlasnie crocbandom.
            Nie sadze by tym z lidla akurat czegos brakowalo. Te akurat modele od dawna sa outletowe, model baya rok temu dla dziecka (ale maly nr, fakt, te zawsze tansze) na amazonie po 5 funtow kupowalam, wiec 65,- to zaden szal jakby sie wydawalo... A jednak wart walki. Nie wszyscy jednak maja dostep czy pojecie o zakupach poza PL, wiec tez az tak strasznie mnie to powodzenie nie dziwi.

Niby gumiaki jak gumiaki, ale osobiscie ja akurat crocsy uwielbiam - od japonek po kalosze smile.
          • martini.rose Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 19:26
            Chiny
          • dunia34 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 19:45
            damskie robione w Chinach a dziecięce w Vietnamie jedne i drugie mają specyficzny zapach uncertain
            • aga_wer Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 19:53
              Moje classic sa z Włoch.Dzieci dwie pary też a jedna z Chin :-\ Kupowane na amazonie.
              • dunia34 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 22:23
                a czy ten smród wywietrzeje, bo postały w pokoju i zaczęłam odczuwać dyskomfort z ich powodu.uncertain a może coś technologicznie im nie wyszło i dlatego taniej wrzucili do lidla?
                • martini.rose Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 22:30
                  Też się zastanawiałam czy to jakaś specjalna partia dla Lidla. Chociaż moich nie czuję w domu, tylko jak sama je powącham. Jak będę kiedyś w galerii to chyba wstąpie do sklepu gdzie mają crocsy i poniucham smile
                  • cortinka Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 01.06.14, 23:03
                    Kiedyś w Lidlu kupiłam niemiecki żel do prania (żel niesprzedawany w Polsce, kupowałam go zawsze z Niemiec, w Lidlu był tylko raz). I rzeczywiście miałam wrażenie, że ten lidlowski był gorszy, jakiś rozcieńczony. Później w necie wyczytałam, że to był jakiś odrzut z rynku niemieckiego i dlatego pojawił się tylko raz w tak okazyjnej cenie.
                    To może z Crocsami jest podobnie? Tylko 70zł to trochę dużo, jak na drugi gatunek.
                    • patatajowa Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 02.06.14, 08:55

żaden drugi gatunek,crocsy śmierdzą jak inna chińszczyzna wink jedne mniej ,inne bardziej,zależy czy leżakują zapakowane w worki czy zdążą wywietrzec...smrod zależy też od tego jak masz wyczulony nos,dla jednych śmierdzi a inni nawet mogą nie poczuć. smile
                      Był wątek niedawno o tym czy crocsy śmierdzą czy nie,użyj wyszukiwarki.Ja napisze tylko ze kupowałam te buty w różnych sklepach i najbardziej smierdzialy dziecięce z int.crocsa,lezakowakt na balkonie kilka dni zanim dziecko ubralo. Te z miała oglądałam w sobotę wieczorem- rozowe- i zapachu nie miały żadnego wink
                      • magda79pn Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 02.06.14, 09:23
                        tak, to moje tak śmierdziały i ja pytałam czy to oryginalne smile
                        1p kupiona w sklepie, 4p na all

u nas lidlu tak jak przypuszczałam, wszystko wymiecione, ale i tak nie zamierzałam ich kupić - nogi się pocą strasznie (a mamy te zwykłe beach) uncertain

kupiłam crocsy pierwszy i ostatni raz, moim zdaniem niczym się nie róznią od dobrych podróbek po 40-50zł

szkoda kasy
                      • call-una Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 05.06.14, 08:07
                        nasze nie smierdzialy, a na zapach to ja bardzo wyczulona jestem, ale kupione w sklepie, moze zapach juz sie ulotnil wink
                        • call-una Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 05.06.14, 08:09
                          a co do tego gdzie robione, to chyba nie ma wiekszego znaczenia, bo material ten sam raczej wink
    • cortinka Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 02.06.14, 17:10
      A w Jastrzębiu-Zdroju crocsy jeszcze dzisiaj spokojnie sobie leżaly w koszach i czekały na chętnych smile
    • olaf2011 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 05.06.14, 07:33
      Byłam wczoraj w Lidlu, crocsy leżą i czekają na nabywców smile różne rozmiary kolory różowy i zielony smile
      • syka7 Re: Oryginalne Crocs w Lidlu 05.06.14, 15:30
        kupowałam Crocsy tutaj 2 pary i oby dwie robione w Chinach i smrodlawe, kupiłam też na ogródek sobie Crocsy ala biedronka i w ogóle nie śmierdziały. W Zabrzu w sobote ok 12 już śladu nie było po crocsach za 70 zeta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka