anne241 07.06.14, 09:54 Czy któraś z Was kupowała może sobie buty w tej sieci? Macie jakieś opinie? Podobają mi się jedne, i nie wiem czy ryzykować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiadove Re: Obuwie Kari 07.06.14, 11:37 Wg mnie nie warto. Strasznie tam śmierdzi tanią chińszczyzną. Koleżanka reklamowała tam zakupione buty - rozleciały się po tygodniu - przy niej było kilka innych osób w podobnej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Obuwie Kari 07.06.14, 11:41 Mam 3 pary sandalkow z tamtad. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
guendolinka Re: Obuwie Kari 28.07.15, 08:41 ja podobnie jak bbkk- mam sandały z kari oraz dodatkowo buty na słupku i kilka innych mam lub miałam- na prawde wygodne bardzo, jestem zadowolona i polecam, nabyłam u nich ostatnio tez tenisówki, wykonhanie lepsze i bardziej estetyczne niz w niejednych markowych za 4 razy więcej kasy, nie wiem jak materiał lub guma- tu się nie wypowiadam, ponosze to napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Obuwie Kari 28.07.15, 09:19 Mój bojkot miał sens 😉 u mnie się zlikwidowaly 2 sklepy kilka mies temu. Myślałam że się z Pl wynoszą. ... Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Obuwie Kari 13.11.14, 19:18 Skórzane są bardzo dobrej jakości, kupiłam też córce ocieplane kalosze - bardzooo fajne. Bardzo często mają naprawdę korzystne promocje i można kupić za bezcen. Odpowiedz Link Zgłoś
eesti_2005 Re: Obuwie Kari 13.11.14, 19:33 Ja kiedyś kupiłam tam mężowi półbuty za 29,90zł i pochodził w nich kilka miesięcy, więc nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Obuwie Kari 13.11.14, 20:17 bojkotujemy ten sklep.oni nie kupuja od nas jabłek, my nie kupujemy u nich butów Odpowiedz Link Zgłoś
els.ol Re: Obuwie Kari 14.11.14, 13:21 Patatajowa bardziej Ru dopieczesz chodząc w butach do Pl sadu i obierając polskie jabłka. To im dopiero pokażemy Miejsce ich butów na glebie! Jadę po jakieś akuratne, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Obuwie Kari 14.11.14, 13:41 tego typu sklepów z chińskim badziewiem jest pełno.a dodatków w innych sieciówkach multum. wiec jak moge sobie zrobic taki mały prywatny bojkocik w słusznej sprawie to robie bo i tak tam nie kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
magg200 Re: Obuwie Kari 14.11.14, 16:25 Ja kupiłam jakoś we wrześniu buty skórzane i jestem mega zadowolona. To jedne z nielicznych które mnie nie obcierają, uciskają itp. itd. Są bardzo wygodne i jak na razie nie widzę, żeby coś się rozklejało. Za to mam bardzo złe doświadczenie z CCC. Dla mnie to jest badziew jakich mało. Kupiłam buty na koturnie i z tej koturny odkleił mi się kawał plastiku i wypadł. Tak jakby buty z klocków były. Miałam je 2 mce więc oddałam na reklamacje i usłyszałam, że "nieprawidłowo chodziłam" - reklamacja odrzucona. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Obuwie Kari 28.07.15, 13:15 Wyjątkowo paskudne wzornictwo, nie kupiłabym tam nic poza sznurówkami Odpowiedz Link Zgłoś