vailet 23.08.04, 14:49 Witajcie, czy któraś z Was ma taką spacerówkę "parasolkę". Jeżeli tak to proszę poradźcie mi, czy warto kupić? Czy jest wygodna w prowadzeniu i czy jest duża przed i po złożeniu??? I w jakich są cenach??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vailet Re: BABY DREAMS-PARASOLKA??? 23.08.04, 15:16 OOO, byłabym zainteresowana, tylko powiedz mi w jakim kolorze masz i w jakim stanie? No i jaka cenę sugerujesz? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vailet Re: BABY DREAMS-PARASOLKA??? 23.08.04, 15:21 Aha, jeżeli możesz to podaj mi jej wymiary przed złożeniem i jak jest złożona. Dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
tjanka Re: BABY DREAMS-PARASOLKA??? 23.08.04, 19:43 SUUUPER! Mamy chyba Buggy - polecam gorąco. Jest lekka, zwinna, wygodna dla Ani (2,5 r) no i ładna - za śmieszną cenę 140 pln Odpowiedz Link Zgłoś
vailet Re: BABY DREAMS-PARASOLKA??? 24.08.04, 07:45 a czy jest dużych rozmiarów po złozeniu??? Odpowiedz Link Zgłoś
vailet Re: BABY DREAMS-PARASOLKA???do tjanka 24.08.04, 08:05 Kobieto, a gdzie Ty ją kupiłaś za 140 zł????? I jakie ma wymiary po złożeniu i szerokość siedziska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tjanka Re: BABY DREAMS-PARASOLKA???do tjanka 29.08.04, 12:25 Szerokość siedziska 33cm, dł, 23 cm, po złożeniu wychodzi paczuszka 11x23x23 cm.Kupiona w St. Woli - w maju 2004 Odpowiedz Link Zgłoś
tjanka Re: BABY DREAMS-PARASOLKA???do tjanka 29.08.04, 12:26 sorry, oczywiście 111 cmx23x23 po złożeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: BABY DREAMS-PARASOLKA???do tjanka 29.08.04, 17:15 tak, tylko buggy jest typowa parasolka, bez budy, bez palaka i nie mozna rozlozyc siedzenia ani podniesc podnozka. a travel ma te wszystkie funkcje - po prostu to parasolka, ale dla mlodszego dziecka. ja mam travel i jestem super zadowolona, aska tez ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tymulek Re: BABY DREAMS-PARASOLKA???do tjanka 29.08.04, 19:43 a ja jestem bardzo nie zadowolona i nie polecam Travela, po dzisiejszym spacerze upewnilam sie ze jest badziewna, choc byc moze wozki tego typu nie moga byc wygodne.... Odpowiedz Link Zgłoś
tjanka Re: BABY DREAMS-PARASOLKA???do tjanka 30.08.04, 20:55 tak, to typowa parasolka. I w tym są jej zalety - jw. Dodam, że pałąk (przegubowy!!!) posiada, podnóżek też - co prawda, mi,ękki, ale jest to uzasadnione- taki po prostu łatwiej składa się. Budę też ma- płaską, bardzo wydodną, można ją przerzucić do tyłu - i po kłopocie. Oczywiście, parasolka (kazda) nie jest wózkiem uniwersalnym- ja wózka potrzebuje od czasu do czasu - np z samochodu na krótkie dojazdy i właśnie po to go mam. Nie można mieć wygodnej spacerówki, która spełnia też rolę taniej i lekkiej parasolki. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś