kinder0610 10.06.14, 12:31 Poproszę użytkowników aparatu o opinie o nim, czy warto? Czy opłaca się kupić dla 6-7 latka, ewentualnie jaki inny?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelstein Re: aparat VTECH Kidizoom 10.06.14, 12:46 Nadaje sie dla 3latka.Moim zdaniem b.kiepski,kiepska jakosc zdjec,denne gierki,absolutnie nie wart swej ceny. 7latkowi kupilabym normalny aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
zana781 Re: aparat VTECH Kidizoom 10.06.14, 12:47 Chyba juz nie oplaca sie kupowac tego aparatu dla dziecka w takim wieku, moja corka bawila sie nim w wieku 4-6 lat, w tym wieku wolalalam kupic tel.komorkowy do 250zl, bedzie robil lepsze zdiecia i filmiki. Odpowiedz Link Zgłoś
kiki.zmora Re: aparat VTECH Kidizoom 10.06.14, 13:26 Jak napisały poprzedniczki - nie opłaca się. Zdjęcia kiepskie, gry też, a do tego duży i nieporęczny, a żre baterie aż miło Ja osobiście szybko sprzedałam, nam kupiłam dobrą cyfrówkę, a synowi oddałam naszą starą - sprawną i działającą, ale już niedużo wartą. Mały pchał się do zabawy aparatem, a jak dostał swój, to dość szybko mu się znudził. Odpowiedz Link Zgłoś
katkago Re: aparat VTECH Kidizoom 10.06.14, 19:44 U nas VTECH KIDIZOOM TOUCH 9 w 1w codziennym użyciu przez 3,5 i 6-latkę. Ta wersja jest przeznaczona wg producenta dla dzieci w wieku 5-12. Odpowiedz Link Zgłoś