ju_mi 11.08.14, 13:24 Czy któreś dziecko nosiło trampki Befado? Poszukuję czegoś jako kapci do szkoły (I klasa) i natknęłam się na te trampki. Będę wdzięczna za opinie (szczególnie modeli chłopięcych). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joacz1980 Re: Trampki Befado 11.08.14, 13:42 Wprawdzie miałam dziewczyńskie ale córka była z nich bardzo zadowolona. Teraz ma kolejną parę. Po półrocznej eksploatacji okazały się bardziej trwałe niż balerinki w których powyciagały się gumki. Na podobnej zasadzie trampki są też w H&M Odpowiedz Link Zgłoś
ola4-0 Re: Trampki Befado 11.08.14, 13:48 moja miała co prawda z dziewczęcej kolekcji ale spody i materiały identyczne chwalę sobie, lekkie, elastyczne, i najważniejsze dla mnie, stopa jej się w nich nie poci, teraz do zerówki też kupuję befado Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Trampki Befado 11.08.14, 14:13 dla moich córek były stanowczo za szerokie, więc dla dzieci o szczupłych stopach z niskim podbiciem nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Trampki Befado 14.08.14, 14:24 Czy ktoś może widział te trampki gdzieś w Krakowie? Byłam w kilku sklepach, które mają kapcie Befado oraz w "Bartku" i nigdzie tych trampek nie ma Odpowiedz Link Zgłoś