Dodaj do ulubionych

pajacyki Cool Club rozmiary

12.08.14, 13:58
Chcę kupić córce pajacyki z wyprzedaży, która obecnie jest no i zastanawiam się jak jest z rozmiarami (w sam raz, za małe za duże?). Mała ma obecnie 80cm, chciałabym żeby wystarczyły chociaż na pół roku, więc brać 86 czy 92? Dzięki za odp. smile
Obserwuj wątek
    • tuya Re: pajacyki Cool Club rozmiary 12.08.14, 14:26
      Mój syn 80 cm miał w wieku 11 miesięcy, pół roku później 87 cm więc 86 może nie wystarczyć. Ale dziecku w ciuchach o dwa numery za dużych to chyba mocno niewygodnie by było. Zwłaszcza że mając 90 cm to już chodzi raczej i niekoniecznie jest wygodnie w pajacach, często wtedy już pampersy się zmienia na stojąco.
    • hanna79 Re: pajacyki Cool Club rozmiary 12.08.14, 16:59
      Kupowałam 86 dla niespełna roczniaka (nie miał więcej niż 80cm), a ponosił je kilka tygodni raptem uncertain były mniejsze niż wskazywał rozmiar, a poza tym nie polecam bielizny niemowlęcej ze Smyka, pajace, bodziaki mechacą się w praniu w zastraszającym tempie, naprasowanki pękają, a szwy prują... no ok, mogłam trafić jakiś felerny bubel... ale kilka razy wink spodenki, bluzeczki, sweterki były ok, ciuchy dla starszych też ok.
      • shanxi Re: pajacyki Cool Club rozmiary 13.08.14, 06:58
        Dzięki za odpowiedzi. No właśnie ja też już raz się nacięłam z ich rozmiarówką, że kupiłam ubranko właściwie na styk, a miało być na dłużej.
    • mirtillo1983 Re: pajacyki Cool Club rozmiary 13.08.14, 08:29
      Moja ma 81cm i zamówiłam jej 92 bo nie mają stopek i np 80 c&a małe a 86 w sam raz i co się okazało że 92 że Smyka to chyba wiosną ubierze tongue_out strasznie długie nogawki i rekawki generalnie szczupłe
      Także chyba 86 weź jak chcesz na teraz...
      A i każde jest inne rozmiarowo nie są identyczne
      • shanxi Re: pajacyki Cool Club rozmiary 13.08.14, 10:16
        A bluzki z kr. rękawem kupowałyście? jak dziecko ma 98cm to kupować na wiosnę/lato 104 czy 110? Trochę to chore, że co innego podają w wymiarach a co innego się dostaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka