Dodaj do ulubionych

śpiworek do wózka bebe confort- prosze o pomoc!!

01.09.04, 22:26
Posiadam spacerówkę bebe confort loola i chciałabym dokupić do niej śpiworek
firmowy z bebe conf. Czy któraś z mam ma taki?? Chodzi mi głównie o jego
długość, czy nadaje się dla 1,5 roczniaka?? Śpiworek niestety mogę obejrzeć
tylko na stronie www.baby.com.pl, tam są dwa rodzaje jeden za 219, a drugi za
279. Są bardzo drogie dlatego nie chciałabym kupić jeśli byłby za mały. A
może któraś z Was chce taki sprzedać??? Chętnie kupię używany.
--
gabi
Obserwuj wątek
    • ingolula Re: śpiworek do wózka bebe confort- prosze o pomo 02.09.04, 07:47
      Używamy te śpiwory. Ten tańszy jest przejściowy wiosenno-jesienny a ten droższy
      z polaru na zimę. Moja córka ma 6 miesięcy i właściwie teraz jest ok. Myślę że
      powinnaś zadzwonić do przedstawiciela w Poznaniu.

MaŁGOSIA mama Ingi
    • betty1234 Re: śpiworek do wózka bebe confort- prosze o pomo 02.09.04, 08:36
      Hej,
      Ja w środę byłam w Poznaniu w sklepie firmowym (na ul. Obornickiej tam gdzie
      jest siedziba przedstawiciela) i oni oprócz firmowych sprzedają tam śpiworki
      szyte u nas a takie same jak te orygnalne za niecałe 90 zł. Ja co prawda nie
      jestem z Poznania ale masz może kogoś znajomego który mógłby ci go kupić.
      Pytałam to babka w sklepie powiedziała, że można zamówić kolor pasujący do
      konkretnego koloru bebe conforta.
      Też chcę kupić taki śpiworek - ogladałam są grube i na polarku.
      Pzdr,
      Beata
      • gabi54 Re: do betty1234 02.09.04, 09:45
        Bardzo mnie to zainteresowało, te nieorginalne śpiworki za 90zł. Czy na prawdę
        są takie same? Czy też mają te zaczepy na oparcie żeby się nie zsuwały???? A
        czy wiesz jaka to firma produkuje, żeby je można było obejrzeć?? No i ten kolor
        który by pasował. Było by super bo przyznam że cena jest odstraszająca 8)
        Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam,
        gabi
        • betty1234 Re: do betty1234 02.09.04, 10:49
          Wiesz co dokładnie nie wiem bo chyba szyje im to jakaś babka w Poznaniu pod ich
          zamówienie a z tego co mi mówiły sprzedawczynie to śpiworki są identyczne jak
          te oryginalne. Najlepiej zadzwoń do ich sklepu ( Poznań,ul. Obornicka 287, tel.
          (61) 842 91 38 ) tam na pewno podadzą ci szczegóły. Ale śpiworki oglądałam i są
          naprawdę super. Też mam zamiar kupić ale troszkę później.
          Zresztą same sprzedawczynie doradzają zakup tego śpiworka a kosztuje niecałe 90
          zł ale nie pamiętam dokładnie chyba 85 zł więc naprawdę się opłaca.
          Pozdrowionka,
          Beata
        • ingolula Re: do betty1234 02.09.04, 11:20
          Mnie ta wiadomość również zainteresowała, bo przyda się kolejny spiworek na
          zmianę do prania. Zadzwoniłam przed chwilą do Poznania i Pani powiedziała mi,
          że prześlą mi śpiworek do domu koszt to 85 zł + koszt przesyłki. Z relacji
          sprzedawczyni śpiworki są identyczne jak te BC, (czyli jedna część zakłada się
          na oparcie i wyciąga szelki a drugą zasuwa.Niestety moze byc kłopot z kolorem.
          Na pewno mają kolory z nowej kolekcji.
          • betty1234 Re: do betty1234 02.09.04, 11:40
            No ja do mojego chyba wezmę granatowy, bo mam wózek kolor balbassar z 2002 r
            więc do niego na pewno nie dostanę a granatowy będzie pasował na pewno.

Pzdr, Beata
            • gabi54 Re: do betty1234 02.09.04, 11:43
              Właśnie dzwoniłam, będzie kolor Azur do mojego wózka i nie ma problemu z
              przesyłką, tylko wciąż się zastanawiam czy taki bobek przed drugim roczkiem
              jeszcze usiedzi w śpiworku czy jest za duży??? Dałam już pytanie na forum może
              się dowiem.
              Dzięki betty1234 za info o śpiworkach, jeśli się zdecyduję to zaoszczędzę kupę
              kaski, super bo zostanie coś dla mniesmile)
              gabi
              • betty1234 Re: do betty1234 02.09.04, 17:02
                Cieszę się, że mogłam pomóc smile)) Polecam się na przyszłość smile
                Pozdrowionka,
                Beata
              • stubet Re: do betty1234 03.09.04, 13:41
                hej, hej
                Mam namiary na babkę, która wyszywa im te cudeńka. Ceny są rewelacyjnie niższe.
                Aż głowa boli jaką marżę może nałożyć sklep.
                Tom
                Kontakt na priv franks@o2.pl
    • wallis Re: śpiworek do wózka bebe confort- prosze o pomo 02.09.04, 15:29
      Mam do sprzedania śpiworek Technic (ten ciepły, sportowy, zapinany po skosie) z
      2003 roku -stan idealny. Kolor Oxygen. Sprzedaję, bo pozbywam się całego
      zestawu wózkowego. Do Looli pasowałby super.
      Pozdrawiam, Ania
      • gabi54 Re: śpiworek do wózka bebe confort- prosze o pomo 02.09.04, 19:48
        To poproszę o cenę, zdjęcie i dokładne wymiarysmile
        --
        gabi
      • ingolula Re: śpiworek do wózka bebe confort- prosze o pomo 03.09.04, 10:36
        Jestem poważnie zainteresowana zakupem. Prosze o wiadomość na
        cegielska@radio.com.pl

Pozdarwiam
        Małgosia cegielska
      • stubet Re: śpiworek do wózka bebe confort- prosze o pomo 03.09.04, 13:24
        Cześć
        Czy nie chcesz sprzedać osobno samego siedziska opera do BC. Jeśli tak to
        proszę podaj cenę i zdjęcia na mojego maila gazetowego
        Tomek
        • paczek4 Re: do stubet 06.09.04, 08:25
          mam pytanie odnosnie tej babki co szyje spiwory czy mozna dostac namiary na nia
          dodam ze jestem zainteresowana zakupem pozdraweiam ania paczek@uznam.net.pl
          • betty1234 Re: do paczek4 06.09.04, 13:09
            Hej ale to chyba do mnie to pytanko smile)))
            Niestety nie mam tych namiarów ponieważ tylko słyszałam od sprzedawczyń, że
            ktoś im szyje do sklepu te śpiwory - podejrzewam, że adresu się od nich nie
            zdobędzie.
            Pozdrawiam,
            Beata

p/s ale gdybyś chciała kupić to zadzwoń do sklepu (patrz nr tel gdzieś wyżej)
            to może ci go prześlą pocztą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka