Dodaj do ulubionych

Zwrot Zalando

14.09.14, 12:50
Działają Wam formularze zwrotu na Zalando. Nie mogę wybrać daty odbioru przesyłki. Wina strony czy przeglądarki?
Obserwuj wątek
    • zaldo Re: Zwrot Zalando 15.09.14, 10:41
      Witam, ja z tym samym problemem. Nie działa formularz zwrotu. Wychodzi na to ze jest opcja tylko "dokument poczta" do 2 tygodni!!!! Zastanawiam sie mocno czy to nie celowy zabieg Zalando aby wydłuzyc czas zwrotu! Dodatkowo zwrot kasy na konto lub karte to nawet 2 tygodnie! Czyli wychodzi miesiąc. W tym czasie moga obracac milionami zł takich kupujacych jak my. Ja na dzien dzisiejszy mam 1500 zł utopione, do zwrotu! Zajebisty kredyt! Bez oprocentowania! Na lokatkę albo obrotówke! Zalando to instytucja finansowa a ciuchy i buty to swietna przykrywka!
      Czy komus działa ten cholerny formularz zwrotu!? Proszę o sygnały
      • patatajowa Re: Zwrot Zalando 15.09.14, 10:46

odbija ci.ty masz towar,on maja kasę to chyba logiczne...
        Poza tym na zwrot masz ponad 3 mies i od ciebie zależy czy odeślesz towar na drugi dzień czy po 2 miesiacacch.poza tym pie...sz głupoty,w innym wątku dziewczyny pisały ze przy paypalu np.kasa jest w ten sam dzień co zwrot. Ja place karta najczęściej i pieniądze mam w 3-4 dni max.
        Nie lepiej zadzwonić i zapytać czy to przejściowe problemy z ich strony czy moze raczej kwestia przeglądarki ???
        • zaldo Re: Zwrot Zalando 15.09.14, 11:30
          Do patatajowa
          Sama piepszysz głupoty. Kupuje u nich 3-ci rok. Placisz karta - zwrot na karte, placisz przelewem- zwrot na podane konto, nigdy nie było szybciej niz 8 dni oczekiwania! Jak nie mozesz wypełnic formularza zwrotu to masz opcję, ze ci przyslą poczta - czas oczekiwania do 2 tygodni na papierek! Nie mozesz wybrac daty odbioru to i nie masz mozliwosci zakonczenia procesu zwrot. Wiec pozostaje opcja zaznaczenia kwadracika przy "Zaznacz, jeżeli nie masz możliwości wydrukowania dokumentów zwrotu w domu, biurze lub u znajomych. Dokumenty zwrotu zostaną wysłane pocztą na adres dostawy w ciągu 1-2 tygodni" Wiec kliknij i czekaj! Jak tak ich bronisz to moze tam pracujesz????
          • patatajowa Re: Zwrot Zalando 15.09.14, 12:55

pytanie,dzwonilas i pytalas skąd takie problemy? Bo forum w tym ci raczej nie pomoże...po drugie-mija ci juz ten 100 dniowy termin gdzieś na dniach??? Po trzecie mnie chyba bardziej lubią bo na kasę nigdy nie czekam tak długo.i po czwarte- nie nie pracuje dla nich i za reklamę mi nie płacą,bo i nie zawsze tworzę na ich czesc same peany big_grin
            • patatajowa Re: Zwrot Zalando 15.09.14, 16:30
              "Niestety na skutek problemów technicznych wybór terminu odbioru paczki przez kuriera nie jest dziś możliwy. Spróbuj ponownie wybrać termin odbioru jutro. Nasz zespół intensywnie pracuje nad sprawnym usunięciem awarii. Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności i przypominamy, że masz aż 100 dni na zwrot Twojego zamówienia! Zespół Zalando."
              tyle w temacie oszustwa i przetrzymywanai kasy..wink
    • dwellajna Re: Zwrot Zalando 15.09.14, 11:23
      może nie można wybrac daty, bo fedex czy dhl jest chwilowo przytkany. nie lepiej zadzwonic na infolinie zamiast sie goraczkowac na forum. ja place paypalem i tak jak patatajowa pisze, mam zwrot w dniu w ktorym dociera do nich przesylka
      • zaldo Re: Zwrot Zalando 15.09.14, 11:38
        Dzieki, za info o Paypal, wykorzystam tę opcję nastepnym razem o ile pozwaracam wszystko co mam do zwrotu. Faktycznie moze to Fedex sie zatkał, oby! Sorry za nerwy ale troche mam umoczonesmile Na kilku kontach w zalando i nigdzie nie dziala ten formularz zwrotu, od sobotysad mialam juz kilka problemow z Zalando wiec dmucham na zimne i biore poprawkę na wszelkie oszustwa internetowe. Ostatnio dzieki czujnosci ominelo mnie jawne oszutwo w pewnej perfumerii internetowej, ktorej legalnie reklamę rozsylał Onet.pl.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka